23 Haziran 2018, Cumartesi 13:17:03

Atlasglobal uçuş ağına 3 şehir daha kattı

Skytrax tarafından 4 yıldızla ödüllendirilen Atlasglobal, Air Serbia ile ortak uçuş anlaşmasının kapsamını genişleterek uçuş yaptığı destinasyonlara üç şehir daha ekledi.
  • Sn Ersoy Istanbul- Zürich hat geri istiyoruz
  • Erivan uçuş yasak değil mi?sınırlar benim bildiğim kapalı?Uçus nasıl olmaktadır?
  • Kendi gucun yetiyorsa gir meydana ic, ecnebilerle bir olup yerli ve milli sirketlere (thy-pgs) rakip olma.
  • Bu hat cok kullaniliyor ozellikle macarlar budapeste istanbul thy pahali kucuk sinira yakin macarlar sirptan ucuyor akilli insanlar tasarrufu billiyorlar macar sirp komple otobant ulkemize hayirli olsun
  • 2023 de hedefimiz 5 Yıldız
  • Parise baska bir sirketle gittim ancak ya o an para durumum musait olmasaydi.ve farkli bir ucretle uçuş yaptım.şimdi soruyorum o gun yaşadığım maddi manevi sıkıntı mı kim karşılayacak.
  • Ya darısı haftada bir devamlı amsterdam-ankara uçuşlarına
  • Neyse birsey demiyorum
  • Darısı wow air ile ortak uçuşlara, İzlanda üzerinden Kanada ve Amerikaya bekliyoruz.

Skytrax tarafından 4 yıldızla ödüllendirilen Atlasglobal, Air Serbia ile ortak uçuş anlaşmasının kapsamını genişleterek uçuş yaptığı destinasyonlara üç şehir daha ekledi. 16 Mayıs 2018 itibarıyla başlayan seferlerle Atlasglobal yolcuları, Belgrad’ın yanı sıra Podgorica, Üsküp ve Tiran’a da yolculuk yapabilecek

Geçtiğimiz aylarda Skytrax tarafından 4 yıldızla ödüllendirilen Atlasglobal, hizmet kalitesini artırmak ve Türkiye’nin turizmdeki rekor hedefine destek vermek için çalışmalarına devam ediyor. Atlasglobal, Avrupa’da büyüme stratejisini kapsamında Air Serbia ile imzaladığı codeshare (ortak uçuş) anlaşmasının kapsamını genişletti. Codeshare anlaşması kapsamında, 15 Mart 2017 tarihinde günlük karşılıklı olarak başlayan İstanbul-Belgrad seferlerine Podgorica, Üsküp ve Tiran da eklendi. 16 Mayıs 2018 tarihi itibarıyla başlayan seferler ile Atlasglobal yolcuları transit nokta olarak İstanbul ve Belgrad üzerinden Podgorica, Üsküp ve Tiran’a ulaşım sağlayabilecek.

Konuya ilişkin açıklama yapan Atlasglobal Genel Müdür Yardımcısı Nevzat Arşan, “Atlasglobal olarak Türkiye’nin doğusuyla batısı arasında köprü oluşturma vizyonumuz çerçevesinde 2018 itibariyle 19 ülkede 48 destinasyona uçuş gerçekleştiren bir havayolu şirketi olduk. Yurtdışında özellikle Rusya ve BDT (Bağımsız Devletler Topluluğu) bölgelerine odaklanmış durumdayız. Avrupa’daki büyümemizi ortak uçuş anlaşmalarıyla sürdürmeye devam ediyoruz. Air France ve KLM ile yaptığımız anlaşma sonrasında Sırbistan Havayolları Air Serbia ile Belgrad’a gerçekleştirdiğimiz codeshare anlaşmasını genişletmiş olmanın heyecanını yaşıyoruz. Kapsamı genişletilmiş yeni anlaşma sayesinde yolcularımıza İstanbul ve Belgrad üzerinden aktarmalı seferler ile daha fazla uçuş alternatifi sağlamış olacağız. Bundan sonraki süreçte de bir yandan organik büyümeyi sektör ortalamasının üzerinde devam ettirmeye, diğer yandan da iş birlikleri ile destinasyon sayımızı global anlamda genişletmeye odaklanacağız” dedi.

BDT SEFERLERİ ARTTI

Artan turist talebiyle seferlerinde Antalya ve Dalaman’a ağırlık verilmesine karar veren Atlasglobal, BDT şehirlerine yapılan haftalık sefer sayısını da artırdı. Diğer taraftan, Atlasglobal turizm sezonunda Avrupa’da Air France, KLM ve Air Serbia ile ortak (codeshare) uçuş yapılan Paris, Amsterdam ve Belgrad hatlarının yanı sıra Dusseldorf ve Londra uçuşları ile Tahran, Bağdat, Erbil, Cidde, Medine, Beyrut, Telaviv, Erivan, Kuveyt, Mikonos, Kıbrıs gibi uçuş noktalarına yapılan tarifeli seferlere ara vermeden devam ediyor.

Atlasglobal uçuş ağına 3 şehir daha kattı

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Eko fresh ~ 6 yıl önce
Sn Ersoy Istanbul- Zürich hat geri istiyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
erivan ~ 6 yıl önce
Erivan uçuş yasak değil mi?sınırlar benim bildiğim kapalı?Uçus nasıl olmaktadır?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kendi gucu yok ~ 6 yıl önce
Kendi gucun yetiyorsa gir meydana ic, ecnebilerle bir olup yerli ve milli sirketlere (thy-pgs) rakip olma.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gorevli ~ 6 yıl önce
Bu hat cok kullaniliyor ozellikle macarlar budapeste istanbul thy pahali kucuk sinira yakin macarlar sirptan ucuyor akilli insanlar tasarrufu billiyorlar macar sirp komple otobant ulkemize hayirli olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atlas Tim ~ 6 yıl önce
2023 de hedefimiz 5 Yıldız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayhan çetinkaya ~ 6 yıl önce
Parise baska bir sirketle gittim ancak ya o an para durumum musait olmasaydi.ve farkli bir ucretle uçuş yaptım.şimdi soruyorum o gun yaşadığım maddi manevi sıkıntı mı kim karşılayacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bes yildiz ~ 6 yıl önce
Bes yildiz diyorlarda iptal ettikleri hatlarin yolcularina bilet parasini verip basinizin cagresine bakin diyorlar. Nasil bir isletme anlayisi ???
Bes yildiz ~ 6 yıl önce
Bes yildiz diyorlarda iptal ettikleri hatlarin yolcularina bilet parasini verip basinizin cagresine bakin diyorlar. Nasil bir isletme anlayisi ???
AG1910 ~ 6 yıl önce
Ya darısı haftada bir devamlı amsterdam-ankara uçuşlarına

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atlasglobal varyaaaa ~ 6 yıl önce
Neyse birsey demiyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MZH ~ 6 yıl önce
Darısı wow air ile ortak uçuşlara, İzlanda üzerinden Kanada ve Amerikaya bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000