15 Şubat 2018, Perşembe 08:44:56

AtlasGlobal Rusya ve Kazakistan'a çıkarma yapacak!

Atlasglobal Rusya ve Kazakistan’dan Antalya ve Dalaman’a 22 ayrı şehirden uçacak.
  • Cok yakinda sirketin adi flypgs for your information
  • Charter yerine tarifeli uçuşlar başlatsanız daha iyi olur bence. Sonra bakmışız Atlasglobal kaliteli ama saatleri tutmuyor ya da o gün uçuş yok.
  • Katılmıyorum, Atlas Global, her zaman için en ucuz havayoludur, ayrıca Pegasus gibi son koltuklarını da fahiş fiyata satmaz. Üstüne üstlük koltuk araları da en rahat olan ucuz havayoludur. Onur ve Pegasus gibi sıkış tepiş değildir. Dizleriniz değmeden ve yana çarpıtmadan oturabilir, ayaklarınızı karşınızdaki koltuğun altına doğru rahatlıkla uzatabilirsiniz.
  • ucaklar yok elerinde yeni hat aciyorlar nasil is yapyirsunuz anlamadim hangi maktiklan co ucuslari azaltiniz ucak olmadi icin
  • Atlas global herzanan pahalı
  • Merak ediyorum hangi uçaklar ile bunu gerçekleştirecek AGO ve AGU da gidiyor 6-8 uçak eksildi nasıl olacak o iş Sn Ersoy ?

Atlasglobal Rusya ve Kazakistan’dan Antalya ve Dalaman’a 22 ayrı şehirden uçacak. Atlasglobal Havayolları Rusya ve Kazakistan’nın önde gelen tur operatörleri Anex Tour ve Intourist şirketleri ile yapılan anlaşmalar ile 2 milyonu aşkın turisti Türkiye’ye getirmeyi hedefliyor.

Erken rezervasyon döneminde satışların yüzde 25’ini gerçekleştiren Atlasglobal Havayolları Rusya ve BDT ülkelerinde toplam 22 yeni hat noktası ile uçuş yoğunluğunu arttırdı. Atlasglobal Antalya’ya 1 milyon 750 bin, Dalaman’a ise 300 bine yakın turist taşıyacak.

UÇTUĞU ŞEHİR SAYISINI 22'YE ÇIAKRDI

Atlasglobal, yurtdışındaki büyümesine hız kesmeden devam ediyor. 2017 yılında Rusya ve Bağımsız Devletler Topluluğu ülkerinde göstermiş olduğu performans ve elde ettiği başarı neticesinde 2018 yılı için 3 katına çıkan talebi karşılamak amacıyla destinasyon sayısını 22 gibi rekor bir sayıda arttırma kararı alan Atlasglobal bu kapasite artışına rağmen yoğun talebi karşılamakta halen güçlük çekmekte.

''ANA HEDEF TURİZMİ 12 AYA YAYMAK''

TurizmGuncel'de yer alan habere göre; Uluslararası arenada büyüme stratejisi doğrultusunda yurt dışındaki tarifeli uçuş noktalarını artırmaya devam edeceğini açıklayan Atlasglobal’in Rusya ve BDT Bölge Temsilcisi Orhan Sancar, Antalya ve Dalaman çıkışlı direkt seferlerin Rusya’daki 19 yeni uçuş hattının başta St. Petersburg ve Moskova olmak üzere önemli şehirleri kapsadığını belirterek, Kazakistan uçuş noktalarının ise Astana, Almati ve Karaganda olarak sıraladı. Ağırlıklı olarak Rusya olmak üzere BDT’deki bu yeni uçuş noktalarına hem Antalya hem de Dalaman’dan köklü tur operatörü ortakları ile tarifeli seferler düzenleyerek ana hedeflerinin Türkiye'ye gelecek olan turist sayısını arttırmak ve perakende pazarlama yöntemi ile turizmin 12 aya yayılması olarak açıklayan Sancar, Atlasglobal’ın hizmet kalitesiyle Rusya ve Kazakistan’da en çok tercih edilen hava yolu olduğunu, bu nedenle pazardaki rakip havayollarının hizmet kalitelerini yeninden gözden geçirmek zorunda kaldıklarını ifade etti.

''4 YILDIZ ÖDÜLÜNÜ ALAN 40 HAVA YOLUNDAN BİRİ''

1989’dan bu yana havacılık sektörüne yönelik araştırma ve değerlendirmeleri ile saygı gören, dünyadaki havayolu ve havaalanı şirketlerinin ürün ve hizmetlerini uluslararası kalite standartlarına göre değerlendiren ve derecelendiren İngiltere merkezli bağımsız bir denetleme kurumu olan Skytrax tarafından 4 yıldızlı havayolu ödülünü alan 40 havayolundan biri olduklarını ifade eden Sancar, kaliteli hizmet anlayışlarından ödün vermeden büyüyerek yollarına devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

HANGİ TUR OPERATÖRÜ NE KADAR KAPASİTE KULLANACAK?

AtlasGlobal'in Kazakistan'da Intourist, Anex, Kompas ve ABK Travel'ın, yolcularını taşıyacağını belirten Sancar, bu ülkedeki kapasitenin yüzde 60'ının Intourist, yüzde 40'ının Anex ve yüzde 10'unun diğerleri; Rusya'daki kapasitenin ise yüzde 40'ının Anex, yüzde 60'ının ise Intourist tarafından kullanılacağını kaydetti. 

AtlasGlobal Rusya ve Kazakistan'a çıkarma yapacak!

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Xxx ~ 6 yıl önce
Cok yakinda sirketin adi flypgs for your information

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tarifeli ~ 6 yıl önce
Charter yerine tarifeli uçuşlar başlatsanız daha iyi olur bence. Sonra bakmışız Atlasglobal kaliteli ama saatleri tutmuyor ya da o gün uçuş yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atlas - VedaT ~ 6 yıl önce
Katılmıyorum, Atlas Global, her zaman için en ucuz havayoludur, ayrıca Pegasus gibi son koltuklarını da fahiş fiyata satmaz. Üstüne üstlük koltuk araları da en rahat olan ucuz havayoludur. Onur ve Pegasus gibi sıkış tepiş değildir. Dizleriniz değmeden ve yana çarpıtmadan oturabilir, ayaklarınızı karşınızdaki koltuğun altına doğru rahatlıkla uzatabilirsiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eko fresh ~ 6 yıl önce
ucaklar yok elerinde yeni hat aciyorlar nasil is yapyirsunuz anlamadim hangi maktiklan co ucuslari azaltiniz ucak olmadi icin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
VedaT ~ 6 yıl önce
Atlas global herzanan pahalı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Filo ~ 6 yıl önce
Merak ediyorum hangi uçaklar ile bunu gerçekleştirecek AGO ve AGU da gidiyor 6-8 uçak eksildi nasıl olacak o iş Sn Ersoy ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
. ~ 6 yıl önce
Filo etkin kullanilmiyor zaten ucaklar 3-4 seferle gunu kapatiyor. Eski olduklari icin kira bedelleri dusuk ve sirket ayakta kalabiliyor. ETM-ETN ikilisi 22 yasini doldurdu.
Derwish ~ 6 yıl önce
Sayın Derviş demeliydin
dharvehesss dehervesssshhh ~ 6 yıl önce
Derviş canım sen EGO’nu git ıranda tatmin. Et burası TÜRKİYE

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000