10 Temmuz 2018, Salı 11:00:37

Atlasglobal bir noktayı daha uçuş ağına ekliyor

Atlasglobal, Avrupa kentlerine olan uçuş noktaları arasına Ukrayna’nın önemli tatil ve kültür merkezi olan Odessa’yı da ekliyor.
  • Atlas Global Zürich geri istiyoruz !!! SN Ersoy :
  • İÇ HAT UÇUŞLARI NERDE SİZİN BU YURTDIŞI SEVDANIZI ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİL.. LAFA GELİNCE SİZDEN DAHA MİLLİSİ YOK
  • SIRKETLER 6 AYLIK VERILERINI ACIKLADI. ATLASJET TE ACIKLASIN CALISANLARINA VERDIGI MAASLAR ILE ACABA DAHA NE KADAR KAR EDIYOR GORELIM. EKIP PLANLAMA DENEN BIRIMIN KALITESIZ ISININ SEBEBI NEDIR FTL UGRAR MI ACABA ONLARA. YASTIGINIZA BASINIZI RAHAT KOYUYORSUNUZ DA ALDIGINIZ AH LAR NE OLACAK BAKALIM.
  • sezon sonunu bulmaz
  • Kabin memurlarını eşek gibi çalıştırıyorlar.. maaşları diyer hava yolu şirketlerinden çok düşük ev kirasına yetişmiyor.. derhal thy kabin memurların maaşları ve haklarıyla eşitlenmesi..murat bey ınisallah bu yorumları siz görürsünüz..eminim verilen maaşlardan haklardan haberi yokdur yoksa bu şartlarda kimse çalıştırmaz. Vijdan
  • Lütfen Hatay Ercan uçuşlarını açın geri lütfen
  • siz ftl diye bişey duydunuz mu ömrünüzde
  • Gidelim daha çok gidelim iyice cumbucket a çevirdik ukrayna yı
  • Sn Ersoy Zurich istanbul geri istiyoruz !!!
  • Atlas ekibinin Mehmet ERSOY bakanında hayırlı olur inşallah...

Atlasglobal, Avrupa kentlerine olan uçuş noktaları arasına Ukrayna’nın önemli tatil ve kültür merkezi olan Odessa’yı da ekliyor. 1 Kasım 2018 tarihinden itibaren başlayacak Odessa seferleri, haftanın dört günü yapılacak. Karadeniz kıyısının en büyük limanlardan birine sahip olan Odessa bilet fiyatları 179 dolardan başlıyor.

Atlasglobal, Avrupa’daki büyümesini yeni açtığı hatlarla sürdürüyor. Şirketin destinasyonları arasına eklediği son kent Odessa oldu. 1 Kasım 2018’de başlayacak karşılıklı İstanbul-Odessa seferleri, pazartesi, perşembe, cuma ve pazar günleri olmak üzere haftanın dört günü yapılacak. Atlasglobal yolcuları; konfor ve ayrıcalıklarla Ukrayna’nın Karadeniz kıyısındaki en büyük limanlarından birine sahip olan Odessa’ya 179 dolardan başlayan fiyatlarla uçabilecek. Ukrayna’nın en önemli tatil ve kültür merkezlerinden biri olarak tanınan Odessa, sürekli artan yolcu sayısıyla son yılların gözde destinasyonlarından biri haline geldi.

KLM ile ortak uçuş noktalarının sayısı da artırıldı

Atlasglobal, geçtiğimiz günlerde kapsamı genişletilen Air Serbia ile ortak uçuşlarının ardından Avrupa’nın önde gelen havayolu şirketlerinden KLM ile ortak uçuş anlaşmasının da kapsamını genişletiyor. Uluslararası arenadaki büyüme stratejisinin bir parçası olarak Atlasglobal, KLM ile mevcut codeshare anlaşması çerçevesinde gerçekleştirilen Amsterdam-Zürih, Kopenhag Stockholm uçuşlarına 4 Temmuz itibarıyla başladı. Anlaşma sayesinde her iki havayolu hem mevcut iş birliklerini güçlendirmiş hem de birbirlerinin uçuş ağına erişim imkanıyla yolculara çok sayıda uçuş alternatifi sunmuş olacak.

Atlasglobal bir noktayı daha uçuş ağına ekliyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

eko fresh ~ 6 yıl önce
Atlas Global Zürich geri istiyoruz !!! SN Ersoy :

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İÇ HAT ~ 6 yıl önce
İÇ HAT UÇUŞLARI NERDE SİZİN BU YURTDIŞI SEVDANIZI ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİL.. LAFA GELİNCE SİZDEN DAHA MİLLİSİ YOK

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ATLAS UCUCU PERSONEL ~ 6 yıl önce
SIRKETLER 6 AYLIK VERILERINI ACIKLADI. ATLASJET TE ACIKLASIN CALISANLARINA VERDIGI MAASLAR ILE ACABA DAHA NE KADAR KAR EDIYOR GORELIM. EKIP PLANLAMA DENEN BIRIMIN KALITESIZ ISININ SEBEBI NEDIR FTL UGRAR MI ACABA ONLARA. YASTIGINIZA BASINIZI RAHAT KOYUYORSUNUZ DA ALDIGINIZ AH LAR NE OLACAK BAKALIM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yolcudur atlas ~ 6 yıl önce
sezon sonunu bulmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ilknur turmus ~ 6 yıl önce
Kabin memurlarını eşek gibi çalıştırıyorlar.. maaşları diyer hava yolu şirketlerinden çok düşük ev kirasına yetişmiyor.. derhal thy kabin memurların maaşları ve haklarıyla eşitlenmesi..murat bey ınisallah bu yorumları siz görürsünüz..eminim verilen maaşlardan haklardan haberi yokdur yoksa bu şartlarda kimse çalıştırmaz. Vijdan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yanıt ~ 6 yıl önce
Kimse kimseyi zorla çalıstırmıyor..
Seviye ~ 6 yıl önce
O seviyeye o maaş çok bile bayan emin olabilirsiniz
Lütfen ~ 6 yıl önce
Lütfen Hatay Ercan uçuşlarını açın geri lütfen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
karaca ok ~ 6 yıl önce
siz ftl diye bişey duydunuz mu ömrünüzde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Odessa ~ 6 yıl önce
Gidelim daha çok gidelim iyice cumbucket a çevirdik ukrayna yı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eko fresh ~ 6 yıl önce
Sn Ersoy Zurich istanbul geri istiyoruz !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ali ~ 6 yıl önce
Atlas ekibinin Mehmet ERSOY bakanında hayırlı olur inşallah...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000