10 Ekim 2013, Perşembe 18:43:58

ATİLAY AYÇİN FARK ATTI

Hava İş Sendikası’nın genel seçimlerini etkileyecek delege seçimlerinin en önemli noktalarından biri olan Teknik A.Ş’de seçimler tamamlandı. Atilay Ayçin’in listesi Beyaz listeye fark atarak tüm delegelerin sahibi oldu. İşte heyecanlı yarışın detayları…
  • kabin personeli olarak teknikteki arkadaşlarımı kutluyorum. Dimdik duruyorsunuz helal olsun.benim oyum da mevcut yönetime olacak
  • Yerli Kaptan; Arkadaslar THY calisanlari patron in Kursun askerleri ile Aycin in fanatik solculari arasinda secim yapmak zorunda kalmislardir. kirk satirmi ? Kirk katirmi? hesabi:)
  • THY TEKNİK AŞ Yönetiçileri persönele baskı yapmasına rağmen sandıkda çıkan sonuç umarım THY TEKNİK GENEL MÜDÜRÜNÜN bugüne kadar yaptığı haksız kararları ve çıkar ilişkisi olduğu kişleri nasıl işe alıp, inanilmaz yetkiler vermesi, insanları ekmeğinden eden bu zihniyet, çalişanların bu olayları yakından bilmesi; bütün baskılarara rağmen oy kullanırken vijdanları ile başbaşa kalan çalişanlar YÖNETİME DERS VERMİŞLERDİR.
  • Greve çıkmadığı için pişman olanlar, son bir kurşunumuz vardı onu da sıkamadık diyenler, merhamet beklerken babayı alanlar, rev3'le uçmak istemeyenler, yatılarda 36 saati hayal edenler; hala mı düşünüyorsunuz kime oy versek diye? Bu, deniz ve yılan işi değil geri kazanılacak haklar ve adalet içindir. Esas atılacak son kurşun budur. Onu da kafanıza sıkmak istiyorsanız oyunuzu emek meclisi, reform hareketi ya da bahadır altan'a verin :)) çünkü içlerinden hangisi gelirse gelsin, tis'i rev3'le imzalayacak. rev3'ü kabul etmeyecek ve onun için savaşacak tek insan, hiçbirimiz beğenmesek de Atilay Ayçin'dir.
  • İşçinin işverenden her zaman güçlü olduğunu bir kez daha gösterdiniz teşekkürlerrr
  • Greve çıkmadığı için pişman olanlar, son bir kurşunumuz vardı onu da sıkamadık diyenler, merhamet beklerken babayı alanlar, rev3'le uçmak istemeyenler, yatılarda 36 saati hayal edenler hala mı düşünüyorsunuz kime oy versek diye. Bu deniz ve yılan işi değil geri kazanılacak haklar ve adalet içindir. Esas atılacak son kurşun budur. Onu da kafanıza sıkmayın bari..
  • İşveren çek elini sendika seçimlerimden Yeter artık!
  • Yonetimin surece mudahil olmasinin sonucu bu. Calisanlar arasinda olup bitmesi gereken bir olaya mudahil olunmasi ters tepiyor. Turkiye de medya nin ya da darbe sonrasi askerin taraf olmasi hep ters teptigi gibi. Yonetim yanlis yapmistir.
  • Hava is'e ben de cok kizanlardandim gerek ideolojik aciklamalar gerekse kokpite fazla degil hic ulasamamalari nedeniyle yeterli calisma yapmadan grev karari alindigini dusunuyorum, uzun zamandir baskan olmasi biseyi degistirmez sonucta basbakanimiz da 11 yildir kimse dur bakalim diyebiliyor mu diyemiyor cunku seciliyor , atilay baskan da ister sevelim ister sevmeyelim seciliyor o zaman bel alti vurmanin hic bir anlami yok, son aylarda sirketimizin hukuksuz kanunsuzuygulamalarina bu kadar sahit olmusken, tum dunyanin gordugu sefkati bizler de goruyorken ve de hava-is basariyla tum haksizliklara davalari birer birer kazanarak cevap verirken baska bir olusum.aramak mantiksiz oyum hava-is'e umarim hak aramanin neredeyse imkansiz oldugu hukukun birilerinin mali oldugu su.memlekette hak.almayi beceren bir sendikamiz olur
  • teknisyen kızı bizde seni he beraber seviyoruz :=(o)

Türk Hava Yolları çalışanlarını doğrudan ilgilendiren sendika seçimlerinde heyecan her geçen gün artıyor. Mevcut başkan Atilay Ayçin’in karşısındaki 4 muhalefete rağmen THY Teknik A.Ş’de delege seçimlerini kazanarak ilk büyük raundu kazanmış oldu.

Reform Hareketi, Emek Meclisi, Gökkuşağı gibi muhalefetin birbirlerini suçlamaları ve THY yönetimini de ağır şekilde eleştirerek çekildikleri THY Teknik A.Ş delege seçimlerine çalışanların kendi oluşturdukları delege listesine karşı yarışan Atilay Ayçin listesi toplam 827 oy aldı. Buna karşılık Teknik A.Ş çalışanların oluşturduğu Beyaz liste 552 oy alarak seçimleri kaybetmiş oldu.

Toplam 25 delegenin tamamı Atilay Ayçin’in olurken, sendika başkanlığına giden yolda önemli bir adım atan Ayçin’in uçucuların oyunu alması halinde seçimleri garanti edeceği konuşulmaya başlandı.

Reform Hareketi, Emek Meclisi ve Gökkuşağı dün birer açıklama yaparak teknikteki delege seçimlerinden çekildiklerini duyurmuşlar.

©AirportHaber.com

ATİLAY AYÇİN FARK ATTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (89)

nane ~ 11 yıl önce
kabin personeli olarak teknikteki arkadaşlarımı kutluyorum. Dimdik duruyorsunuz helal olsun.benim oyum da mevcut yönetime olacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Yerli Kaptan; Arkadaslar THY calisanlari patron in Kursun askerleri ile Aycin in fanatik solculari arasinda secim yapmak zorunda kalmislardir. kirk satirmi ? Kirk katirmi? hesabi:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ÖS ~ 11 yıl önce
THY TEKNİK AŞ Yönetiçileri persönele baskı yapmasına rağmen sandıkda çıkan sonuç umarım THY TEKNİK GENEL MÜDÜRÜNÜN bugüne kadar yaptığı haksız kararları ve çıkar ilişkisi olduğu kişleri nasıl işe alıp, inanilmaz yetkiler vermesi, insanları ekmeğinden eden bu zihniyet, çalişanların bu olayları yakından bilmesi; bütün baskılarara rağmen oy kullanırken vijdanları ile başbaşa kalan çalişanlar YÖNETİME DERS VERMİŞLERDİR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
re2 ~ 11 yıl önce
Greve çıkmadığı için pişman olanlar, son bir kurşunumuz vardı onu da sıkamadık diyenler, merhamet beklerken babayı alanlar, rev3'le uçmak istemeyenler, yatılarda 36 saati hayal edenler; hala mı düşünüyorsunuz kime oy versek diye? Bu, deniz ve yılan işi değil geri kazanılacak haklar ve adalet içindir. Esas atılacak son kurşun budur. Onu da kafanıza sıkmak istiyorsanız oyunuzu emek meclisi, reform hareketi ya da bahadır altan'a verin :)) çünkü içlerinden hangisi gelirse gelsin, tis'i rev3'le imzalayacak. rev3'ü kabul etmeyecek ve onun için savaşacak tek insan, hiçbirimiz beğenmesek de Atilay Ayçin'dir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KA1 ~ 11 yıl önce
Ayçini göndermek farz oldu. Unutmuyorum laflarını. Başını öne eğip göndermeyen ne olsun
:) ~ 11 yıl önce
İşçinin işverenden her zaman güçlü olduğunu bir kez daha gösterdiniz teşekkürlerrr

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 11 yıl önce
Greve çıkmadığı için pişman olanlar, son bir kurşunumuz vardı onu da sıkamadık diyenler, merhamet beklerken babayı alanlar, rev3'le uçmak istemeyenler, yatılarda 36 saati hayal edenler hala mı düşünüyorsunuz kime oy versek diye. Bu deniz ve yılan işi değil geri kazanılacak haklar ve adalet içindir. Esas atılacak son kurşun budur. Onu da kafanıza sıkmayın bari..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rahat bırak ~ 11 yıl önce
İşveren çek elini sendika seçimlerimden Yeter artık!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
INSIDE ~ 11 yıl önce
Yonetimin surece mudahil olmasinin sonucu bu. Calisanlar arasinda olup bitmesi gereken bir olaya mudahil olunmasi ters tepiyor. Turkiye de medya nin ya da darbe sonrasi askerin taraf olmasi hep ters teptigi gibi. Yonetim yanlis yapmistir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bra ~ 11 yıl önce
Hava is'e ben de cok kizanlardandim gerek ideolojik aciklamalar gerekse kokpite fazla degil hic ulasamamalari nedeniyle yeterli calisma yapmadan grev karari alindigini dusunuyorum, uzun zamandir baskan olmasi biseyi degistirmez sonucta basbakanimiz da 11 yildir kimse dur bakalim diyebiliyor mu diyemiyor cunku seciliyor , atilay baskan da ister sevelim ister sevmeyelim seciliyor o zaman bel alti vurmanin hic bir anlami yok, son aylarda sirketimizin hukuksuz kanunsuzuygulamalarina bu kadar sahit olmusken, tum dunyanin gordugu sefkati bizler de goruyorken ve de hava-is basariyla tum haksizliklara davalari birer birer kazanarak cevap verirken baska bir olusum.aramak mantiksiz oyum hava-is'e umarim hak aramanin neredeyse imkansiz oldugu hukukun birilerinin mali oldugu su.memlekette hak.almayi beceren bir sendikamiz olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
açıklama ~ 11 yıl önce
hangi sefkatmiş bu pardon açıklar mısın? grevdeyim ve faturalarımı ödeyemediğim içim arabamı sattım. grev fonundan da sendikaya gelen yardımlardan da tek kuruş görmedim. sefkate değil ahlak ve doğruluğa ihtiyacımız var.
teknisyen kızı ~ 11 yıl önce
teknisyen kızı bizde seni he beraber seviyoruz :=(o)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000