12 Ocak 2012, Perşembe 08:07:01

ATIL OLMAKTAN KURTULUYOR...

Ordu'nun Ünye ilçesinde uzun yıllardır atıl halde duran havaalanı, 'havacılık yüksekokulu' olarak faaliyet gösterecek...
  • 1200 m.piste sadece pervaneli uçak konup kalkabilir.
  • eee, madem ordu da bu havaalanı var ama kullanılmıyor, ne diye denize yeni havaalanı yapıyorlar?
  • SAW'dan Racih Bey....gozunuz aydin....memleketinizin alani atilliktan kurtulacak.
Bazı vatandaşların araba kullanma pisti, bazılarının da fındık kurutma alanı olarak kullandığı Ünye Havaalanı, artık atıl durumdan kurtuluyor. Türk Hava Kurumu Ünye Şube Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri şube binasında basın toplantısı düzenledi. Ünye için önemli olan müjdeli haberi Türk Hava Kurumu Ünye Şube Başkanı İsmail Sarı verdi. Çok heyecanlandığını ifade eden Sarı, "Yıllardır atıl halde bekleyen Ünye Havaalanı, havacılık eğitim pisti haline geliyor" dedi. 
 
Türk Hava Kurumu Genel Başkanı Osman Yıldırım ile geçen günlerde yaptığı bir telefon görüşmesinde, Ünye Havacılık Meslek Yüksekokulu'nun temelini İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin ile birlikte nisan ayında atacaklarını söylediğini açıklayan İsmail Sarı, "Türk Hava Kurumu çatısı altında kurulmuş bulunan Havacılık ve Uzay Bilimleri Üniversitesi, bu alanda ülkemizde kurulmuş tek üniversitedir ve bir vakıf üniversitesi olarak özel bir üniversitedir. Bir vakıf üniversitesinin bir parçasının Ünye'ye gelmesi çok çok önemlidir. Paralı Üniversite oluşu nedeniyle Ünye ekonomisine de önemli ölçüde katkı sağlayacaktır. Ayrıca buraya seçme öğrenciler gelecektir" dedi. 
ATIL OLMAKTAN KURTULUYOR...

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
1200 m.piste sadece pervaneli uçak konup kalkabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
eee, madem ordu da bu havaalanı var ama kullanılmıyor, ne diye denize yeni havaalanı yapıyorlar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
SAW'dan Racih Bey....gozunuz aydin....memleketinizin alani atilliktan kurtulacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000