30 Ocak 2012, Pazartesi 06:42:20

ATATÜRK’TE SEFERLER İPTAL EDİLİYOR

Türkiye kara kışa teslim oldu. Hava trafiği olumsuz etkilenmeye başladı. Çok sayıda seferl iptal edilirken yolcular perişan oldu.
  • Bitmek bilmeyen aşağılama politikası izleyen yorumculara cevaben söylüyorum yapılan bilgilendirmeler doğrultusunda divert olma ihtimaline karsı ahl istasyonundan diğer istasyonlarımıza gelecek tüm uçaklar için tam kadro hazırız.hava şartlarını TGS ya da Thy belirlemiyor uçuş iptalide Thy uçaklarında değil sadece unutmayın.
  • tgs ve thy içinde tecrübeli ve işini iyi bilen,yapabilen personel kalmadı.nitelikli ve doananımlı personeller bir şekilde gönderilerek yerlerine,bu işi yapamayacak nitelikte olan torpilli,tanıdık elemanlar işe alındı.işlerin yolunda gitmemesinin gerçek nedeni de budur.siz hangi tecrübenizden başarınızdan bahsediyorsunuz ?havacılık bilgisi ve deneyimi 2 günde kazanılmaz.thy de şu saat itibariyle 200 civarında sefer iptal edilmiş.bunun izahını yapabilecek varsa buyursun yapsın.önceki yıllarda da şiddetli kış şartlarının yaşandığı zamanlarda bu kadar çok iptal görmezdik.
  • Tgs personelleri her alanda bu durumun altından kalkabilecek kadar tecrübe kazandı operasyon planlı ve doğru sekilde yürütülebiliyor ama ne yapılırsa yapılsın hava muhalefetinin bile suçlusunu arayan yolcular operasyonun içinde olmadıgı halde konuşan insanlar olduğu sürece kimse memnun edilemez. Ahl çalışanlarına kolaylıklar diliyorum
  • @Misafir 11:04; Onlar işin içine Allah'ı katmıyorlar da ondan! İşin gereği neyse onu yapıyorlar!
  • arkadaslar,bu olumsuz yorumlara bir anlam veremiyorum,allahin takdiri,kar yagdi,gecikmeler ,iptaller cok normal,dini butun ise sokulan arkadaslar calisiyor iste.ama anlayamadigim bir nokta var,kafirlerin havaalanlarinda daha agir sartlarda bu olumsuzluklarin hicbiri yasanmiyor,neden acaba?
  • tgs'de tecrübeli personel ve tachizat eksikliği var ve acemice bir şekilde operasyon yönetilmeye çalışılıyor.uçak başına düşen de icing aracı sayısı olması gerekenden daha az.böyle olunca da thy uçuşlarında gecikme ve rötarlarda büyük artışlar oluyor.
  • isini bilmeyen torpilli cavuslar......
  • Ancak...pist temizliği ve buzlanma önleyici sıvı operasyonu iyi değil, beklenenden çok alt seviyede...gecikmelerin diğer nedeni de bu... AHL ye yakışmıyor..
  • İstanbul'daki mesai arkadaşlarımıza, bu sıkıntılı günde iyi çalışmalar dilerim.
  • ahl tıkır tıkır işliyor herşey normal seyrinde diyenleri bugün göreceğiz.daha şimdiden oratlık iptalden geçilmiyor ?acaba thy ve tgs ne yapacak ?
İstanbul’u da etkisi altına alan olumsuz hava koşulları uçak seferlerinin birer birer iptal edilmesine neden oluyor. Brüksel, Bakü, Adıyaman, Hatay, Denizli, Kayseri,

Ankara, Antalya, İzmir, Konya, Oslo, Sivas, Zagrep, Tel Aviv, Toulouse, Basel seferleri iptal edildi.

Gece boyunca devam eden kar yağışından dolayı uçak seferlerinin sabah saatlerinde çoğalması bekleniyor.

Airporthaber.com

ATATÜRK’TE SEFERLER İPTAL EDİLİYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Misafir ~ 12 yıl önce
Bitmek bilmeyen aşağılama politikası izleyen yorumculara cevaben söylüyorum yapılan bilgilendirmeler doğrultusunda divert olma ihtimaline karsı ahl istasyonundan diğer istasyonlarımıza gelecek tüm uçaklar için tam kadro hazırız.hava şartlarını TGS ya da Thy belirlemiyor uçuş iptalide Thy uçaklarında değil sadece unutmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
tgs ve thy içinde tecrübeli ve işini iyi bilen,yapabilen personel kalmadı.nitelikli ve doananımlı personeller bir şekilde gönderilerek yerlerine,bu işi yapamayacak nitelikte olan torpilli,tanıdık elemanlar işe alındı.işlerin yolunda gitmemesinin gerçek nedeni de budur.siz hangi tecrübenizden başarınızdan bahsediyorsunuz ?havacılık bilgisi ve deneyimi 2 günde kazanılmaz.thy de şu saat itibariyle 200 civarında sefer iptal edilmiş.bunun izahını yapabilecek varsa buyursun yapsın.önceki yıllarda da şiddetli kış şartlarının yaşandığı zamanlarda bu kadar çok iptal görmezdik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Tgs personelleri her alanda bu durumun altından kalkabilecek kadar tecrübe kazandı operasyon planlı ve doğru sekilde yürütülebiliyor ama ne yapılırsa yapılsın hava muhalefetinin bile suçlusunu arayan yolcular operasyonun içinde olmadıgı halde konuşan insanlar olduğu sürece kimse memnun edilemez. Ahl çalışanlarına kolaylıklar diliyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
@Misafir 11:04; Onlar işin içine Allah'ı katmıyorlar da ondan! İşin gereği neyse onu yapıyorlar!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
arkadaslar,bu olumsuz yorumlara bir anlam veremiyorum,allahin takdiri,kar yagdi,gecikmeler ,iptaller cok normal,dini butun ise sokulan arkadaslar calisiyor iste.ama anlayamadigim bir nokta var,kafirlerin havaalanlarinda daha agir sartlarda bu olumsuzluklarin hicbiri yasanmiyor,neden acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
tgs'de tecrübeli personel ve tachizat eksikliği var ve acemice bir şekilde operasyon yönetilmeye çalışılıyor.uçak başına düşen de icing aracı sayısı olması gerekenden daha az.böyle olunca da thy uçuşlarında gecikme ve rötarlarda büyük artışlar oluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
isini bilmeyen torpilli cavuslar......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Ancak...pist temizliği ve buzlanma önleyici sıvı operasyonu iyi değil, beklenenden çok alt seviyede...gecikmelerin diğer nedeni de bu... AHL ye yakışmıyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
İstanbul'daki mesai arkadaşlarımıza, bu sıkıntılı günde iyi çalışmalar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ahl tıkır tıkır işliyor herşey normal seyrinde diyenleri bugün göreceğiz.daha şimdiden oratlık iptalden geçilmiyor ?acaba thy ve tgs ne yapacak ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000