22 Şubat 2018, Perşembe 13:53:16

Atatürk Havalimanı'ndan dualarla uğurlandılar

Terör örgütleri YPG/PKK-DEAŞ'a yönelik yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'na katılmak üzere Özel Harekat Polisleri (POH) Atatürk Havalimanı'ndan Gaziantep'e uğurlandı.
  • Bayrağın inmemesi ve ezanın susmaması için Allah yolunda cihada giden kahraman polis askerlerimizi Cenab-ı Allah korusun ve zafer ihsan eylesin, amin.
  • Allah yardımcınız olsun .Ayağınıza taş değmesin inş.Milletimin evlatları
  • Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Dualarımız sizinle.
  • ŞU YAZILAN YORUMLARA,İŞLEYEN SÜREÇTE YAŞANANLARA BAKIYORUM DA;HANGİ ARA BU KADAR NEFRET DOLDU İÇİNİZ,HANGİ ARA BU KADAR SEVGİSİZLİK KAPLADI RUHUNUZU,HANGİ ARA BU KADAR İNSANLIĞINIZI SATTINIZ.BU IRKÇILIK,BU BÖLÜCÜLÜK,BU SAÇMA SAPAN EGOLARINIZ NE ZAMAN BİTECEK ACABA.ÖLEN HER İNSANIN BİR CAN TAŞIDIĞINI,HELE HELE SUÇSUZ GÜNAHSIZ TÜRK,KÜRT,LAZ,ÇERKEZ VS...BİR ÇOK İNSANIN BU UĞURDA HAYATINI KAYBETTİĞİNİ NASIL DA UNUTURSUNUZ.NE DEMEK ''SİLİN KÜRTLERİ'' SEN BİRAZ İNSAN OL ÖNCE BENCE,EĞER BİRİLERİ SİLENECEKSE İÇİNDE SEVGİ,MERHAMET OLMAYAN İNSAN OLMAYI BECEREMEMİŞ NE KADAR YARATIK VARSA SİLİNSİN BENCE.ÜLKEYİ TEHDİT EDEN HER TÜRLÜ TEHLİKE ELBETTEKİ ORTADAN KALDIRALACAKTIR.KALDIRILMALIDIR DA.SURİYEDE TERORDEN TEMIZLENEN YERLESİM BİRİMLERINE,HANİ ARKASINA BİLE BAKMADAN KAÇIP,BURADA YAN GELİP YATAN SONRADA MAAŞINI ALAN 3MİLYON SURİYELİ VARYA İŞTE ONLAR İÇİN DE YAPILIYORYA BU TEMİZLİK O DA AYRI BİR İRONİ.HER KOŞULDA ALLAH ASKERİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN.AYAĞINA TAŞ DEYDİRMESİN İNŞALLAH.
  • Allah yardımcıları olsun. Güle güle gidip, gelmeyi nasip etsin. DUALRIMIZ SİZİNLE. TR
  • Ülkemiz için bizler için canlarını umursamayan aslan parçaları. Yaratan sizleri korusun
  • Tek cozum konvansiyonel silahlar. Bunlar binlerce yil mezopotamya’da olmasina ragmen 1 gram medeniyet gelistiremediler. Nufus plansizligi, namus cinayetleru, cocuk tacizleri, asiret hesaplasmalari hep bu milletten cikti. Allah askerimizin yaninda olsun
  • Allah yardımcınız olsun Efendimiz Hz. Muhammed’in(sav) askerleri.
  • Allah yar ve yardımcıları olsun

Terör örgütleri YPG/PKK-DEAŞ'a yönelik yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'na katılmak üzere Özel Harekat Polisleri (POH) Atatürk Havalimanı'ndan Gaziantep'e uğurlandı.

Türkiye'nin Afrin'de teröre karşı yürüttüğü operasyona yeni kahramanlar katılıyor. Bugün Atatürk Havalimanı'ndan Türk Hava Yolları'nın TK2222 sefer sayılı uçağıyla Gaziantep'e giden 46 özel hareket polisi, oradan da Afrin'e geçecek.

Kahraman polisleri, havalimanı çalışanları dualar ve alkışlar eşliğinde uğurladı.

 

Atatürk Havalimanı'ndan dualarla uğurlandılar

Yorumlar Tüm Yorumlar (26)

Ölüm yolcusu ~ 6 yıl önce
Bayrağın inmemesi ve ezanın susmaması için Allah yolunda cihada giden kahraman polis askerlerimizi Cenab-ı Allah korusun ve zafer ihsan eylesin, amin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AFA ~ 6 yıl önce
Allah yardımcınız olsun .Ayağınıza taş değmesin inş.Milletimin evlatları

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vatan ~ 6 yıl önce
Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Dualarımız sizinle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BEN ~ 6 yıl önce
ŞU YAZILAN YORUMLARA,İŞLEYEN SÜREÇTE YAŞANANLARA BAKIYORUM DA;HANGİ ARA BU KADAR NEFRET DOLDU İÇİNİZ,HANGİ ARA BU KADAR SEVGİSİZLİK KAPLADI RUHUNUZU,HANGİ ARA BU KADAR İNSANLIĞINIZI SATTINIZ.BU IRKÇILIK,BU BÖLÜCÜLÜK,BU SAÇMA SAPAN EGOLARINIZ NE ZAMAN BİTECEK ACABA.ÖLEN HER İNSANIN BİR CAN TAŞIDIĞINI,HELE HELE SUÇSUZ GÜNAHSIZ TÜRK,KÜRT,LAZ,ÇERKEZ VS...BİR ÇOK İNSANIN BU UĞURDA HAYATINI KAYBETTİĞİNİ NASIL DA UNUTURSUNUZ.NE DEMEK ''SİLİN KÜRTLERİ'' SEN BİRAZ İNSAN OL ÖNCE BENCE,EĞER BİRİLERİ SİLENECEKSE İÇİNDE SEVGİ,MERHAMET OLMAYAN İNSAN OLMAYI BECEREMEMİŞ NE KADAR YARATIK VARSA SİLİNSİN BENCE.ÜLKEYİ TEHDİT EDEN HER TÜRLÜ TEHLİKE ELBETTEKİ ORTADAN KALDIRALACAKTIR.KALDIRILMALIDIR DA.SURİYEDE TERORDEN TEMIZLENEN YERLESİM BİRİMLERINE,HANİ ARKASINA BİLE BAKMADAN KAÇIP,BURADA YAN GELİP YATAN SONRADA MAAŞINI ALAN 3MİLYON SURİYELİ VARYA İŞTE ONLAR İÇİN DE YAPILIYORYA BU TEMİZLİK O DA AYRI BİR İRONİ.HER KOŞULDA ALLAH ASKERİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN.AYAĞINA TAŞ DEYDİRMESİN İNŞALLAH.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Geleceğin pilotu✈ ~ 6 yıl önce
Allah yardımcıları olsun. Güle güle gidip, gelmeyi nasip etsin. DUALRIMIZ SİZİNLE. TR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
—- ~ 6 yıl önce
Ülkemiz için bizler için canlarını umursamayan aslan parçaları. Yaratan sizleri korusun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tek cozum ~ 6 yıl önce
Tek cozum konvansiyonel silahlar. Bunlar binlerce yil mezopotamya’da olmasina ragmen 1 gram medeniyet gelistiremediler. Nufus plansizligi, namus cinayetleru, cocuk tacizleri, asiret hesaplasmalari hep bu milletten cikti. Allah askerimizin yaninda olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TK-TGS ~ 6 yıl önce
Allah yardımcınız olsun Efendimiz Hz. Muhammed’in(sav) askerleri.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yaniliyorsun kardes ~ 6 yıl önce
Onlar kahraman Türk askerleri. Türk Milletinin kiyamete kadar koruyuculari. Tanri Türk askerini korusun.
.. ~ 6 yıl önce
Mustafa Kemal’in askerleriyiz
.. ~ 6 yıl önce
Admin Mustafa Kemal’den mi rahatsız oldunuz? Onlar Mustafa Kemal’in şanlı Askerleri Türk Askerleri
Dua ~ 6 yıl önce
Allah yar ve yardımcıları olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000