23 Temmuz 2017, Pazar 09:20:02

Atatürk Havalimanı'nda yakayı ele verdiler

Bursa'nın Orhangazi İlçesi'nde tarım ilaçları satan 49 yaşındaki Ekrem Sancar, yanında çalıştırdığı Azerbaycan uyruklu Bilge Bağrol ve üç arkadaşı tarafından gasp edildi.
  • Bu adamlar ülkeye nasıl giriyor ? Suriyeliler zaten başımızın belası bir de bunlar çıktı. Yakında ülkemizde dolaşamaz hale geleceğiz.
  • Idam gelsin
  • Bu millet adam olmaz. Ne işiniz var sizin azeriyle, kazakla,suriyeliyle bilmem neyle. İstanbul'da onbinlerce ermeni kacak yasiyor buna niye izin veriliyor? Kendi insanimiz aç, issiz bunlara is var! Bunlarin hepsi sorunlu, suca meyilli bir de bu ülkede kanunun olmadigini da biliyorlar istedikleri gibi at kosturuyorlar!
  • Bursali cimri tüccar daha ucuza azeri çaliştiriyor.Evlerinde 1000 1200 tl ye türkmenistanlu gürcü moldovali calistiran dahada acisi cocugunu emane eden var .Sonrada hirsizlik ve cinayet vakalarini okuuoruz bu isverenler hakkeden cimri insanlar.

Bursa'nın Orhangazi İlçesi'nde tarım ilaçları satan 49 yaşındaki Ekrem Sancar, yanında çalıştırdığı Azerbaycan uyruklu Bilge Bağrol ve üç arkadaşı tarafından gasp edildi. Ekrem Sancar'ın ellerini ve ayaklarını bağlayıp üzerindeki çekleri cebindeki ve bankadaki paralarını alan 4 kişi  İstanbul'da Atatürk Havalimanı'nda yakalandı.

Olay, Orhangazi'de tarım ilaçlar satan Ekrem Sancar bir süre önce Azerbaycan uyruklu Bilge Bağrol'u işe aldı. Sancar bugün kendisine ait arazinin ilaçlanması için Bağrol ile zeytin bahçesine gitti. İddiaya göre Sancar, Bağrol'un "Üç arkadaşım çalışmak istiyor. İş bulamıyor. Seninle görüşmek istiyor" teklifini kabul etti. Bağrol'un telefon ile çağırdığı üç kişi kısa sürede belirtilen yere geldi. Bağrol ve gelen üç kişi, Sancar'ı önce dövdüler sonra ellerini ve ayaklarını bağlayıp, cebindeki para, kredi kartı ve çeklerini aldılar. Daha sonra da 10 ALL 09 plakalı kamyonetini gasp ettikleri Ekrem Sancar'ı, araca zorla bindirip mezbahane yakınlarında dere kenarına atıp kaçtılar. Şifresini öğrendikleri kredi kartından bankadaki parayı çeken ve kamyoneti bırakan dört kişi taksiye binerek Orhangazi'den uzaklaştılar. Vatandaşların görüp haber vermesi sonucu hastaneye kaldırılan Sancar'ın ifadesini alap polis jandarma ile birlikte yaptığı çalışmada önce şüphelilerin bindikleri ticari taksinin plakasını belirlediler. Daha sonra cep telefonu ile konuştukları sürücüden, Atatürk Havalimanı'na yanaştıklarını öğrendiler. Bunun üzerine havalimanı polisi uyarılınca 4 kişi yakalanıp gözaltına alındı.

Şüpheliler, sorgulanmak üzere Orhangazi polisine teslim edilecek. Toplam 33 bin lira para ve çekleri alınan Ekrem Sancar tedavisinin ardından hastaneden tabucru edildi. Olayla ilgili soruşturmaya başlandı. (Hürriyet)

Atatürk Havalimanı'nda yakayı ele verdiler

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Politika ~ 7 yıl önce
Bu adamlar ülkeye nasıl giriyor ? Suriyeliler zaten başımızın belası bir de bunlar çıktı. Yakında ülkemizde dolaşamaz hale geleceğiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B ~ 7 yıl önce
Idam gelsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne desek boş ! ~ 7 yıl önce
Bu millet adam olmaz. Ne işiniz var sizin azeriyle, kazakla,suriyeliyle bilmem neyle. İstanbul'da onbinlerce ermeni kacak yasiyor buna niye izin veriliyor? Kendi insanimiz aç, issiz bunlara is var! Bunlarin hepsi sorunlu, suca meyilli bir de bu ülkede kanunun olmadigini da biliyorlar istedikleri gibi at kosturuyorlar!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ya konusmasi kolay ~ 7 yıl önce
aza tenezül etme 1000 tl ye calimam 2000 tl ye calismam diyende senin gibiler 1000 laf cok icraat yok genellemeyle bu dümen yürümez her dine ırka renge mensup insan her sucu işleye bilir bunun ırkıyla alakası olsa ceza evlerinde suçlu olmamasi gerekirdi hayır iyiliği yapanda kendiniz değilsinizki kactane savasta mağduru aç kalmış öksüz bir çocuğun karnını doyurdun bırakta yardımı yapan eleştiriyorsa kendisi eleştirisini yapsın
Konusmasi kolay'a ! ~ 7 yıl önce
Asil senin gibiler olmayan akillariyla burada saçma sapan yorum yapmasinlar ! Kendi insaninin emeğini somurenleri onlar ucuza nasil calistirip daha çok kar ederim deyip haftaligi 100 TL ye Suriyeli vs calistiranlari niye hangi akilla savunuyorsun be gafil ? İyiliği önce kendi insanina yap elin adamindan sana ne?
önce can ~ 7 yıl önce
savaş mağduru dediklerinin çoğu bedava hayata alışmış,sahillerde nargile içiyor,kızlarımıza sarkıyor bayramda da savaş olan ülkelerine!bayramlaşmaya gidip geri geliyorlar. sen bırak onu bunu kendi insanın için ne yapıyorsun, hayatın bu kadar pahalı olduğu ülkede sen 1000 tl ye çalışır mısın peki? ve yarın biz kötü duruma düşsek suriyeli,azeri bize bakar mı onu söyle. işkembedeb laf olsun diye sallıyorsun ama boş konuşuyorsun.
acimam ~ 7 yıl önce
Bursali cimri tüccar daha ucuza azeri çaliştiriyor.Evlerinde 1000 1200 tl ye türkmenistanlu gürcü moldovali calistiran dahada acisi cocugunu emane eden var .Sonrada hirsizlik ve cinayet vakalarini okuuoruz bu isverenler hakkeden cimri insanlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000