05 Temmuz 2017, Çarşamba 16:01:43

Atatürk Havalimanı'nda vücut tarayıcı dönemi başlıyor

ABD'nin Türkiye'den gerçekleşen uçuşlarda uyguladığı elektronik eşya yasağın sabah saatlerinden itibaren kalkmasının ardından Amerikalı yetkililerden oluşan heyet, havalimanında bazı incelemelerde bulundu.
  • Öyle global olduğunu sanmakla global olunmuyor işte. Allahtan uluslararası yaptırımlar var. ABD, İngiltere gibi ülkeler yaptırımı koyunca böyle makineleri alıp takarsınız işte. Çakallık edip her fırsatta bilerek ya da bilmeyerek teröre çanak tutuyordunuz. Uluslararası yaptırımı yiyince kendinize geldiniz. Dürtülerek harekete geçirilen canlılar gibisiniz. Ötesi var mı?
  • Böbrek taşlarının ölçülerinide gösteriyor mu acaba
  • Kanser eder bu adamı çok fazla uçan için röntgenle aynı ışığı kullanıyorsa
  • Bu alet efsanedir Rusya dayken denk gelmiştim ağrı kesici kapsül vardı cebimde onu bile gösteriyor Polis kapsülü açıp içinde uyuşturucu varmı diye kontrol etmişti Hey gidi
  • Çok geç kalindi
  • Cok güzel olmus güvenlik herseyden önemli
  • amerikadaki ve avrupadaki havalimanlarinda seyahat eden turkler yani bizler her turlu denilenleri ve tum.kurallara uyuyoruz öyle değil midir daha doğrusu uymak zorundasin yerse itiraz ediver deki ben geçmiyorum de bakalim..gelelim turkiyeye kusura bakmayin biz turkler ancak kendi ulkemizde bağirip çagirirz yakariz yikariz mantiği vardir..kurallara uymam bilmem ne..peki amerikada havalimanlarinda ve avrupada nasil uyuyorsunda turkiyede uymuyorsum canim benim minnnoşum benim...
  • tomografi de çekiyormu?
  • Daha bu sabah gectim ayol, ne olucak?
  • Eskiden cinsel organlar bariz belli oluyordu, makinanin yeni versiyonu o bolgeleri cok belli etmiyor...

ABD'nin Türkiye'den gerçekleşen uçuşlarda uyguladığı elektronik eşya yasağın sabah saatlerinden itibaren kalkmasının ardından Amerikalı yetkililerden oluşan heyet, havalimanında bazı incelemelerde bulundu.

ABD Ulaşım Güvenliği İdaresi'nden (TSA) iki yetkili bugün saat 11.30'dan itibaren terminaldeki çeşitli bölümleri gezdi.

ABD'li yetkililer, bu ülkeye direkt sefer yapılan körüklere giderek, görevlilerden bilgi aldı.

Buradaki işleyişi yerinde gören heyet, daha sonra tomografi cihazının bulunduğu terminale geçti.

TSA ile Avrupa Sivil Havacılık Konferansı tarafından onaylanan, "ClearScan" markasıyla üretilen söz konusu cihazı kullanan görevlilerin bilgilendirmede bulunduğu heyet, yetkililere bazı sorular yöneltti.

Vücut tarama sistemini yerinde gördüler

ABD'li yetkililerin, havalimanında pasaport kontrolünün arkasında bulunan x-ray güvenlik arama noktasına konulan vücut tarayıcı sistemleri hakkında da bilgi aldığı öğrenildi.

Yetkililerin, yolcuların vücudunu saniyeler içinde tarayan, terminaldeki gümrüklü alandaki ilgili bölüme montajı süren sistemin son durumu hakkında bazı incelemelerde bulunduğu ifade edildi.

TSA'dan gelen yetkililerin cihazın işleyişine ait teyit gözlemini tamamlamasının ardından havalimanından ayrılacağı bildirildi.

Avrupa'dan gelen bir heyet de dün terminalleri gezerek, havalimanındaki söz konusu seferler hakkında bilgi almıştı.

Atatürk Havalimanı'nda vücut tarayıcı dönemi başlıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

Uluslararası ~ 7 yıl önce
Öyle global olduğunu sanmakla global olunmuyor işte. Allahtan uluslararası yaptırımlar var. ABD, İngiltere gibi ülkeler yaptırımı koyunca böyle makineleri alıp takarsınız işte. Çakallık edip her fırsatta bilerek ya da bilmeyerek teröre çanak tutuyordunuz. Uluslararası yaptırımı yiyince kendinize geldiniz. Dürtülerek harekete geçirilen canlılar gibisiniz. Ötesi var mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Böbrek taşı ~ 7 yıl önce
Böbrek taşlarının ölçülerinide gösteriyor mu acaba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hıhıhı ~ 7 yıl önce
Kanser eder bu adamı çok fazla uçan için röntgenle aynı ışığı kullanıyorsa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Canıtın ~ 7 yıl önce
Bu alet efsanedir Rusya dayken denk gelmiştim ağrı kesici kapsül vardı cebimde onu bile gösteriyor Polis kapsülü açıp içinde uyuşturucu varmı diye kontrol etmişti Hey gidi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pehhhhh ~ 7 yıl önce
Çok geç kalindi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hero ~ 7 yıl önce
Cok güzel olmus güvenlik herseyden önemli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camarothy ~ 7 yıl önce
amerikadaki ve avrupadaki havalimanlarinda seyahat eden turkler yani bizler her turlu denilenleri ve tum.kurallara uyuyoruz öyle değil midir daha doğrusu uymak zorundasin yerse itiraz ediver deki ben geçmiyorum de bakalim..gelelim turkiyeye kusura bakmayin biz turkler ancak kendi ulkemizde bağirip çagirirz yakariz yikariz mantiği vardir..kurallara uymam bilmem ne..peki amerikada havalimanlarinda ve avrupada nasil uyuyorsunda turkiyede uymuyorsum canim benim minnnoşum benim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ft ~ 7 yıl önce
Kesinlikle Önceki gün haberlerde Gurbetcilerin Gumrukte uzun kuyruklar oluşturması diye bir haber vardı Arkadaslar hem sinirli hemde sürekli Arabanın kornalarina basiyolardi. Niye geldiğiniz ülkede yapmıyorsunuz niye kurallara uyuyorsunuz niye sorun olunca sorry demesini biliyorsunuz. .Türkiye de niye kaba kuvet gosteriyorsunuz......aman o kadar çok şey var ki...
Alman ~ 7 yıl önce
Ya almancılara ne demeli ? Yaşadıkları ülkede her türlü kurala A dan Z ye uyarlar, Türkiyeye gelince hepsi kabadayı. Kontuarlarda en fazla bağıranlar onlar değil mi ? Tek bildikleri laf da, sizin maaşınız bizim eurolarla ödeniyor. Bunlarda bir zavallı tür işte.
EMR ~ 7 yıl önce
tomografi de çekiyormu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vv ~ 7 yıl önce
Evet hatta hastalık varmı yok mu gösteriyor. .Tümör den tuttta burun içi kılına kadar
;) ~ 7 yıl önce
Daha bu sabah gectim ayol, ne olucak?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vucut hatlari ~ 7 yıl önce
Eskiden cinsel organlar bariz belli oluyordu, makinanin yeni versiyonu o bolgeleri cok belli etmiyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gerek yok ~ 7 yıl önce
Zaten fazla gösterecek birşey yok

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000