21 Mayıs 2018, Pazartesi 15:16:56

Atatürk Havalimanı'nda sayılı günler

Dünya havacılığının yeni merkezi olacak İstanbul Yeni Havalimanı'nın ilk etabının 29 Ekim'de açılması için çalışmalar devam ederken İstanbul Yeni Havalimanı'na transfer programı da kesinleşti.
  • Vaziyet kötü. Bu durumda yeni havalimanına kolay kolay kimse taşınamaz. Oldu bittiye gelmez bu işler. Daha oranın temiz bir senesi var.
  • Misafir Koçum dikkat et senin orana burana koyamazsınlar!!!
  • http://www.airporthaber.com/havacilik-haberleri/3-havalimanina-ilginc-tespit.html
  • Bu haberi yazan arkadaş acaba kaç kere gitmiş yeni limana bırakın kardeşim 30 ekim 31 ekim bu gidişle 2019 açılması zor pist devamli çöküyor daha yüzeye çıkan suya care bulamadılar.
  • Neden hiç kimse IGA nın sorunlarından söz etmiyor? Bütün yazılar haberler hep çanak. Kimse kalkıp demiyor ki bunlar MCT yi bile hesaplamayı bilmiyor. Toplantılara katılan adamların İngilizcesi yok. Kargo tamamen muamma. Bakım onarım hangarları neden sadece line maintenance? En modern en son teknoloji ile donatılan Havalimanı olacaktı noldu? Ve en önemlisi kaç Havayolu şirketini IGA ya kazandırabildiniz?
  • ?
  • Atatürk havalimanı kapatılmasın!
  • Çorludan gelip touchandgo yapalım boş kalmasın.....
  • Güle güle tav...
  • Sayın editör. Lütfen gerçekleri görelim. Havalimanı açılsın bir an önce diye ucuza kaçıldı. Şimdi %89 bitti deniyor ama kulislerde 29 Ekim 2018 konuşulmuyor artık. Açılış Mayıs 2019'a ertelendi. Yolcuların aldatıcı bilgilerle kafasını karışmayın. Ekonomik kriz seçimden sonra kendi yüzünü gösterecek. İste o zaman 2018 mi yoksa 2019 hatta 2020 mi göreceğiz.

Dünya havacılığının yeni merkezi olacak İstanbul Yeni Havalimanı'nın ilk etabının 29 Ekim'de açılması için çalışmalar devam ederken İstanbul Yeni Havalimanı'na transfer programı da kesinleşti. Buna göre 25 Ekim 2018 öncesinde İstanbul Yeni Havalimanına (LTFM), deneme uçuşları hariç, herhangi bir uçuş düzenlenmeyecek. 31 Ekim 2018 saat 00:00'dan itibaren Atatürk Havalimanı, tarifeli ve tarifesiz iç ve dış hat ticari yolcu taşımacılığına yönelik seferlere kapatılacak.

Şu an yüzde 88,5 ilerleme sağlanan İstanbul Yeni Havalimanı'nın (LTFM) resmi açılış töreni 29 Ekim 2018 tarihinde yapılacak. Geçiş döneminde ve sonrasında İstanbul Atatürk Havalimanı (LTBA) ve İstanbul Yeni Havalimanı'nın (LTFM) kullanım şartları maddeler halinde açıklandı.

Habertürk'ün haberine göre 25 Ekim 2018 öncesinde İstanbul Yeni Havalimanı'na (LTFM), deneme uçuşları hariç, herhangi bir uçuş düzenlenmeyecek. 25 - 30 Ekim 2018 saat 03:00 arasında; İGA'ya sadece üssü AHL olan taşıyıcılar tarafından sınırlı sayıda intikal uçuşları düzenlenebilecek.

45 SAATLİK TAŞINMA

Taşınma süreci 30 Ekim 2018 saat 03:00 da başlayacak.31 Ekim 2018 saat 00:00'da bitecek. Bu 45 saatlik süreçte; İstanbul Atatürk Havalimanı ve İstanbul Yeni Havalimanı sadece base taşıyıcıların seferlerine açık olacak.Bu 45 saatlik süreçte iki havalimanı da müşterek saatlik azaltılmış kapasite ile işletilecek olup bu kapasite değeri de belirtildi. İGA ve AHL birlikte saatlik 35 iniş, - saatlik 35 kalkış, - AHL ve toplam kapasitesi 70 olarak uygulanacak.

31 EKİM'DE KAPATILIYOR

31 Ekim 2018 saat 00:00'dan itibaren Atatürk Havalimanı, tarifeli ve tarifesiz iç ve dış hat ticari yolcu taşımacılığına yönelik seferlere kapatılacak. Bu tarihten itibaren İstanbul Atatürk Havalimanı müstakil kargo, bakım/onarım, genel havacılık, hava taksi, iş uçuşları, devlet uçakları ile yapılan uçuşlar ve otoritenin uygun göreceği trafiklerde kullanılacak.

Atatürk Havalimanı'nda sayılı günler

Yorumlar Tüm Yorumlar (41)

Vaziyet ~ 6 yıl önce
Vaziyet kötü. Bu durumda yeni havalimanına kolay kolay kimse taşınamaz. Oldu bittiye gelmez bu işler. Daha oranın temiz bir senesi var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
IGA ~ 6 yıl önce
Misafir Koçum dikkat et senin orana burana koyamazsınlar!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
misafir ~ 6 yıl önce
aslan sen rahat ol biz düzgün adamlarız.tomas bize komas:))sen kendini kolla!!!!
arsivden haber ~ 6 yıl önce
http://www.airporthaber.com/havacilik-haberleri/3-havalimanina-ilginc-tespit.html

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İGA ~ 6 yıl önce
Bu haberi yazan arkadaş acaba kaç kere gitmiş yeni limana bırakın kardeşim 30 ekim 31 ekim bu gidişle 2019 açılması zor pist devamli çöküyor daha yüzeye çıkan suya care bulamadılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Herşey çok güzel olacak ~ 6 yıl önce
Neden hiç kimse IGA nın sorunlarından söz etmiyor? Bütün yazılar haberler hep çanak. Kimse kalkıp demiyor ki bunlar MCT yi bile hesaplamayı bilmiyor. Toplantılara katılan adamların İngilizcesi yok. Kargo tamamen muamma. Bakım onarım hangarları neden sadece line maintenance? En modern en son teknoloji ile donatılan Havalimanı olacaktı noldu? Ve en önemlisi kaç Havayolu şirketini IGA ya kazandırabildiniz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Güzel olacak ~ 6 yıl önce
IGA nın durumu ortada. Hakikaten profesyonel olmayan insanlar tarafından kuşatılmış durumda. Profesyonel olanlarda kaçıyor. Bu kadar ortaklı, bu kadar amatör bir işletmenin başarılı olması mucize olacaktır. Dolayısı ile açıldıktan sonra bir sene SAW ı kullanmakta fayda vardır.
Adı ne olucak ~ 6 yıl önce
?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Flywings ~ 6 yıl önce
Atatürk havalimanı kapatılmasın!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Müsteşar ~ 6 yıl önce
Çorludan gelip touchandgo yapalım boş kalmasın.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Goodby! ~ 6 yıl önce
Güle güle tav...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 6 yıl önce
Seçimlerden sonra kime güle güle derler görcez. Milletin orasına burasına koyanlaramı? Devran döndü koçum.
Sayılı gün mü? ~ 6 yıl önce
Sayın editör. Lütfen gerçekleri görelim. Havalimanı açılsın bir an önce diye ucuza kaçıldı. Şimdi %89 bitti deniyor ama kulislerde 29 Ekim 2018 konuşulmuyor artık. Açılış Mayıs 2019'a ertelendi. Yolcuların aldatıcı bilgilerle kafasını karışmayın. Ekonomik kriz seçimden sonra kendi yüzünü gösterecek. İste o zaman 2018 mi yoksa 2019 hatta 2020 mi göreceğiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000