05 Ağustos 2015, Çarşamba 13:07:58

Atatürk Havalimanı’nda sağlık rezaleti

Atatürk Havalimanı'nda Gözen Güvenlik Şirketi’nde çalışan bir personeli sara krizi tuttu. İç Hatlar C Blok Zemin katta yaşanan sağlık rezaleti de işte o anda başladı. Acıbadem Sağlık tarafından revir hizmeti verilen personel bir saat müdahalesiz ambulâns beklemek zorunda kaldı. İşte detaylar.
  • Epileptik nöbet geçiren kişinin başında hemşire bulunması yeterli doktora gerek tok aksi bir durum yoksa tabi hastaneye de gerek yok aslında hastanın bir süre istirahat etmesi yeterli bu haber bence bilinçsizce yazılmış ...
  • Ben de sara hastasıyım ve zaten nöbet gecirdiyse bir kişi, artık konuşmasını beklemekten başka yapacak bişey yoktur. Bu ameliyat masasında da böyledir, koridorda da. Yani şişirilmiş haber üzerine, bilgisi olmayanların yorumlarının olduğu klasik türkiye skandalı
  • yazıklar olsun boyle yönetime..
  • Bu şirketin doktoru zaten günde 2 saat yerinde duruyor, Doktor var mı var,gerisi teferruat şirket yönetimi için,insanın Degeri ne kadar az birkez daha göstermiş oldular bize..!
  • Uçağa ambulansın gelmesi 40 dk süren sistemde koca termlnalde hastayı kim bulacak düşünün.. Ambulansın neredeyse randevu ile çalışacağı tek yerdir AHL.
  • Gözen revirde muayene olmak için randevu alınıyor kriz geçiren personelin randevusu yoksa ilgilenilmemesi beklentilmesi normaldir. Yazıklar olsun bu sirkete
  • Danışmasında oturan memurundan doktoruna kadar herkesin son derece ukala olduğu tek kuruluş.
  • Tabii ki Asılsız haber ,ne amaçla yapıldığı belli,insanları suçlamadan önceden araştırıp yazın derim ...Bu arada ben oradaki ambulans doktoruyum ,magazin dergilerini geçmişsiniz(:
  • Acı badem Acıbadem sisteminden inanın daha iyidir.Faydası vardır. En Azından sağlığınızdan vazgeçtik cuzdaniniza zararı olmaz.kandirmacasi yoktur.
  • Ufak hastalık şüphesinde bile hekim tarafından sayısız tetkike, tahlile ağzını açmayacak, ödeme yapacak varlıklı hasta yok oralarda. Sağlık para ile alınıp satılırsa, hastane yönetiminin bir gözü borsadaki bilançosunda olursa, olağan değil mi böyle tecrübeler?

Atatürk Havalimanı’nda tam bir sağlık rezaleti yaşandı. Gözen Güvenlik Şirketi’nde çalışan bir personel sara krizi geçirdi. Gözen Güvenlik Şirketi çalışanlarına acil durumlarda sağlık hizmeti vermek için Atatürk Havalimanı İç Hatlar Terminali C Blok Zemin Kat’ta hizmet veren Acıbadem Hastaneleri’nin reviri tam bir skandala imza attı.

Sara krizi geçiren personel önce havalimanı koridorlarında bekletildi. Görevli hemşire hastayla konuşmaya çalışırken doktorun da olmaması hizmetin ciddiyetinin sorgulanmasına neden oldu. Bu sırada havalimanında ne bir sedye bulunabildi ne de Port Clinik’ten destek istendi.

Tepkiler üzerine revire alınan sara hastası Gözen çalışanı personel, burada da dakikalarca bekletildi. Daha sonra hemşire sağı solu arayarak destek istedi. Acıbadem Sağlık hizmetlerinden ambulans istenmesine rağmen ambulans 1 saat sonra gelebildi.

Bu sırada personele oksijen tüpü bağlandı. Ancak sara hastası personeli bir saatten fazla kaderi ile baş başa bırakılması Acıbadem hastanelerini bir kez daha sorgular hale getirdi.

Hasta daha sonra ambulans ile hastaneye gönderildi.











©AirportHaber

 

Atatürk Havalimanı’nda sağlık rezaleti

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

person ~ 7 yıl önce
Epileptik nöbet geçiren kişinin başında hemşire bulunması yeterli doktora gerek tok aksi bir durum yoksa tabi hastaneye de gerek yok aslında hastanın bir süre istirahat etmesi yeterli bu haber bence bilinçsizce yazılmış ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ferdi ~ 9 yıl önce
Ben de sara hastasıyım ve zaten nöbet gecirdiyse bir kişi, artık konuşmasını beklemekten başka yapacak bişey yoktur. Bu ameliyat masasında da böyledir, koridorda da. Yani şişirilmiş haber üzerine, bilgisi olmayanların yorumlarının olduğu klasik türkiye skandalı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
. ~ 9 yıl önce
yazıklar olsun boyle yönetime..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
people ~ 9 yıl önce
Bu şirketin doktoru zaten günde 2 saat yerinde duruyor, Doktor var mı var,gerisi teferruat şirket yönetimi için,insanın Degeri ne kadar az birkez daha göstermiş oldular bize..!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ekip ~ 9 yıl önce
Uçağa ambulansın gelmesi 40 dk süren sistemde koca termlnalde hastayı kim bulacak düşünün.. Ambulansın neredeyse randevu ile çalışacağı tek yerdir AHL.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Paşa ~ 9 yıl önce
Gözen revirde muayene olmak için randevu alınıyor kriz geçiren personelin randevusu yoksa ilgilenilmemesi beklentilmesi normaldir. Yazıklar olsun bu sirkete

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rezil ~ 9 yıl önce
Danışmasında oturan memurundan doktoruna kadar herkesin son derece ukala olduğu tek kuruluş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aylin Bahtlı ~ 9 yıl önce
Tabii ki Asılsız haber ,ne amaçla yapıldığı belli,insanları suçlamadan önceden araştırıp yazın derim ...Bu arada ben oradaki ambulans doktoruyum ,magazin dergilerini geçmişsiniz(:

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Duman ~ 9 yıl önce
Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Kan vermeye gittiğimizde neredeyse danışmadaki kızdan dayak yiyeceğiz. Bu mu hizmet sayın doktor. Siz bunlar için mi okudunuz. Bari buraya yorum yapmayın.
Gülmisal ~ 8 yıl önce
O sedyede yatan benim abim ve sarà hastası sen ne biliyorsun ukala doktormus bide sen önce insan ol sonra doktor olursun terbiyesiz senin Amaçın belli artist
Acı badem Acibadem sisteminden iyidir. ~ 9 yıl önce
Acı badem Acıbadem sisteminden inanın daha iyidir.Faydası vardır. En Azından sağlığınızdan vazgeçtik cuzdaniniza zararı olmaz.kandirmacasi yoktur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
M.O. ~ 9 yıl önce
Ufak hastalık şüphesinde bile hekim tarafından sayısız tetkike, tahlile ağzını açmayacak, ödeme yapacak varlıklı hasta yok oralarda. Sağlık para ile alınıp satılırsa, hastane yönetiminin bir gözü borsadaki bilançosunda olursa, olağan değil mi böyle tecrübeler?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000