20 Kasım 2012, Salı 09:44:07

ATATÜRK HAVALİMANI'NDA OLAYLI GECE!

İngiliz devi Manchester United'ın İstanbul Atatürk Havalimanı'na geleceği haberini alan 500 kadar Sarı-kırmızılı taraftar, Atatürk Havalimanı'nda olay çıkardı. Havalimanı adeta savaş alanına döndü!
  • Utanc verici goruntuler 70 irk in turklerle ilgili orada fikir sahibi oldugu kisa sureli rezillik yazik,varos bir grubun turklerin yapisini zedelemesi,evet bunu bir kùrt grubu yapsa mangalda kûl birakmayiz ,bu gs li lerin yaptigi barbarlik tum dunyaya màloldu,artik hicbir hafta ici sonu x rayden dahi gecirilmesin taraftarlar,Siki yonetim olsun tav ve dhmi isbirligi ile,bizim is alanimiz orasi stad degil
  • utanc verici goruntuler,daha x rayden gecirilmemesi lazimdi bu alt kultur insanlarin,70 irktan idunya insaninin turkler hakkinda fikir edindigi yer havalimani,her hafta takim karsilama,rakip takimi karsilama adet halime gelirse bittik demektir,slogan atmak bile yasak olmali havalimaninda bu varosluga dhmi tav yazili bir kuralla dur demeli,havalimanini mesken etmesin bu varos gs li bir grup gorgusuz insanlar,bir yorumcunun dedigi gibi aynisini kùrtler yapsa mangalda kûl birakmayiz,utandim bu barbarliktan tk calisani olarak
  • 93 yılında Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nin statüsünü değiştirecek maçta istediğini kopardıysa bunun ilk adımını "Cim Bom Old Boys" Manchester Utd.ı havalimanında karşılarken, onlara bu psikolojik baskıyı yaparken atmıştır. Bu tamamen psikolojik bir savaştır, ilk adımı da Galatasaray taraftarı atmıştır ama bu engellenmiştir. Boşuna cehennem denmiyor buraya... Güllerle çiçeklerle karşılamamız beklenmiyordu herhalde! Ha holigansak evet holiganız, hatta ben Yüksek Lisans mezunu holiganım. So What?!
  • sözümona kürtlere laf atan medeni barzolar bakalım ne diyecekler. istanbulda böyle görgüsüz cahil oğlu cahillerle iç içe yaşamaya çalışıyoruz. sorarsan bir de istanbul çocuğuyuz diye atarlanır sonradan gelenler köyüne dönsün derler. demekki medeniyet koluna kız takıp kelimeleri kıvırmakla olmuyormuş.
  • TAV Galatasaray Spor Klübünü mahkemeye verip bu zararı misliyle ödetsin. Yetti artık. Kuş kadar beyni olmayan adamlar ortalığı yakıp yıkıyor, çoluk, çocuk, turist, yolcu, dost, düşman sağa sola kaçıp kurtulmaya çalışıyor; "yaptırım" uygulanmıyor. Bu tür takımların tamamından, 4 büyüklerden de, 16 küçüklerden de verilen zararlar misliylr tazmin edilmeli, ayrıca bu tür olaylara karışan "sözde taraftar" gerçekte "holigan teröristler" yaptıkları eylemin yasal cezasıyla cezalandırılmalı. Kim yaparsa yapsın kınıyorum.
  • bu ülkede futbol insanların önüne yem olarak atılmıştır ve buda olması gerektiği gibi YENMİŞTİR. futbol bir çok noktada köreltiyor bizleri. yazık..
  • Çokluğu ile gurur duyduğumuz ve umut beslediğimiz gençliğe bak!!! Sözüm ona sporla ilgileniyor. Zekilik ve ahlaklılık konusunda sınıfta kaldılar ama çeviklik de ve suç için organize olmada ve provokasyona elverişlilikte üstlerine yok. Türkiye'den bir gerçeklik kesiti, bir futbol gerçeği. Daha akıllıca ve medenice ve ahlaklıca yapamazmıydınız takımınıza desteği...
  • yasaklayacaksin bu ulkede futbolu.
  • Barbarlıktan başka birşey değil. Dünyaya rezil oluyoruz.
  • isleri gucleri yokmu bu cocuklarin? al sana her aileye 5 cocuk...olsunlar taraftar boyle iste.

Bu akşam UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu'nda Galatasaray ile karşılaşacak Manchester United, taraftarların dağılmaması sebebiyle başka bir noktadan çıkmak zorunda kaldı.

İngiliz devi Manchester United'ın İstanbul Atatürk Havalimanı'na geleceği haberini alan 500 kadar Sarı-kırmızılı taraftar, futbolculara gözdağı vermek için havalimanı girişinde toplandı. Ellerindeki Galatasaray bayrakları ve meşalelerle İngiliz ekibin havalimanından çıkışını bekleyen taraftarlar, bu sırada maytap patlattı. Ellerinde meşale ve çöp kutularını atan taraftarlar ile emniyet güçleri arasında yaşanan arbede sonrası havalimanı girişindeki cam kırıldı. Olayların yatışmaması üzerine polis biber gazı kullandı.

ABDÜRRAHİM ALBAYRAK TRİBÜN LİDERLERİ GÖRÜŞTÜ

Bu sırada Manchester United'i karşılamak üzere gelen Galatasaraylı yönetici Abdürrahim Albayrak, taraftarları yatıştırmaya çalıştı. Önce polislerle konuşan Albayrak, daha sonra taraftarları sakin olmaya davet etti. Albayrak'ın bu girişiminin ardından yaşanan gerginlik tatlıya bağlandı. Albayrak daha sonda Ultraslan tribün liderleri ile kısa süren bir görüşme yaptı.

GENEL HAVACILIK TERMİNALİNDEN ÇIKIŞ YAPTILAR!

Yaşanan bu olayların ardından havalimanındaki emniyet görevlileri, İngiliz ekibini tedbir amaçlı olarak normal çıkış yerine, başka bir kapıdan çıkarttı. Manchester United'lı kafile, uçağın altına yanaştırılan otobüse bindirilerek, Genel Havacılık Terminali'nden çıkartıldı. Kafilenin beklememesi için pasaport kontrolünden dahi geçmedikleri öğrenildi. Kafilenin pasaportlarının yapılacak işlemlerin ardından gönderileceği ifade edildi. Manchester United kafilesi daha sonra kalacağı otele hareket etti.

ATATÜRK HAVALİMANI'NDA OLAYLI GECE!

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Tk calisani ~ 11 yıl önce
Utanc verici goruntuler 70 irk in turklerle ilgili orada fikir sahibi oldugu kisa sureli rezillik yazik,varos bir grubun turklerin yapisini zedelemesi,evet bunu bir kùrt grubu yapsa mangalda kûl birakmayiz ,bu gs li lerin yaptigi barbarlik tum dunyaya màloldu,artik hicbir hafta ici sonu x rayden dahi gecirilmesin taraftarlar,Siki yonetim olsun tav ve dhmi isbirligi ile,bizim is alanimiz orasi stad degil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy Kabin ~ 11 yıl önce
utanc verici goruntuler,daha x rayden gecirilmemesi lazimdi bu alt kultur insanlarin,70 irktan idunya insaninin turkler hakkinda fikir edindigi yer havalimani,her hafta takim karsilama,rakip takimi karsilama adet halime gelirse bittik demektir,slogan atmak bile yasak olmali havalimaninda bu varosluga dhmi tav yazili bir kuralla dur demeli,havalimanini mesken etmesin bu varos gs li bir grup gorgusuz insanlar,bir yorumcunun dedigi gibi aynisini kùrtler yapsa mangalda kûl birakmayiz,utandim bu barbarliktan tk calisani olarak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Psikolojik Savaş ~ 11 yıl önce
93 yılında Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nin statüsünü değiştirecek maçta istediğini kopardıysa bunun ilk adımını "Cim Bom Old Boys" Manchester Utd.ı havalimanında karşılarken, onlara bu psikolojik baskıyı yaparken atmıştır. Bu tamamen psikolojik bir savaştır, ilk adımı da Galatasaray taraftarı atmıştır ama bu engellenmiştir. Boşuna cehennem denmiyor buraya... Güllerle çiçeklerle karşılamamız beklenmiyordu herhalde! Ha holigansak evet holiganız, hatta ben Yüksek Lisans mezunu holiganım. So What?!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yasas ~ 11 yıl önce
okumak cehaşeti alır ama bazı şeyler baki kalır
sözümona ~ 11 yıl önce
sözümona kürtlere laf atan medeni barzolar bakalım ne diyecekler. istanbulda böyle görgüsüz cahil oğlu cahillerle iç içe yaşamaya çalışıyoruz. sorarsan bir de istanbul çocuğuyuz diye atarlanır sonradan gelenler köyüne dönsün derler. demekki medeniyet koluna kız takıp kelimeleri kıvırmakla olmuyormuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ödesinler ~ 11 yıl önce
TAV Galatasaray Spor Klübünü mahkemeye verip bu zararı misliyle ödetsin. Yetti artık. Kuş kadar beyni olmayan adamlar ortalığı yakıp yıkıyor, çoluk, çocuk, turist, yolcu, dost, düşman sağa sola kaçıp kurtulmaya çalışıyor; "yaptırım" uygulanmıyor. Bu tür takımların tamamından, 4 büyüklerden de, 16 küçüklerden de verilen zararlar misliylr tazmin edilmeli, ayrıca bu tür olaylara karışan "sözde taraftar" gerçekte "holigan teröristler" yaptıkları eylemin yasal cezasıyla cezalandırılmalı. Kim yaparsa yapsın kınıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
heh ~ 11 yıl önce
bu ülkede futbol insanların önüne yem olarak atılmıştır ve buda olması gerektiği gibi YENMİŞTİR. futbol bir çok noktada köreltiyor bizleri. yazık..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ah şu çılgın Türk'ler! ~ 11 yıl önce
Çokluğu ile gurur duyduğumuz ve umut beslediğimiz gençliğe bak!!! Sözüm ona sporla ilgileniyor. Zekilik ve ahlaklılık konusunda sınıfta kaldılar ama çeviklik de ve suç için organize olmada ve provokasyona elverişlilikte üstlerine yok. Türkiye'den bir gerçeklik kesiti, bir futbol gerçeği. Daha akıllıca ve medenice ve ahlaklıca yapamazmıydınız takımınıza desteği...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hey gidim ~ 11 yıl önce
yasaklayacaksin bu ulkede futbolu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Barbarlıktan başka birşey değil. Dünyaya rezil oluyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
isleri gucleri yokmu bu cocuklarin? al sana her aileye 5 cocuk...olsunlar taraftar boyle iste.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000