22 Kasım 2012, Perşembe 12:02:54

ATATÜRK HAVALİMANI'NDA MÜTHİŞ OPERASYON!

Onur Havayolları'nın Antalya-İstanbul seferini yapan uçağında bomba tehdidi yaşandı, Atatürk Havalimanı'nda özel harekat ekipleri tarafından operasyon yapıldı...
  • bu elemanı adamı çekeceksin odaya ver Allaha Allah ver iyi bir sopa ağzını burnunu kıracaksın ki öğrensin bir daha bu tip bir şeyi yapmamayı nedir bu rezillik kafa kırık atın tımaraneye cezalar caydırıcı değil ben söyleyeyim tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştır ne olacak. Türkiye de böyle sal gitsin, adamın zaten kaybedeceği bir şey yok hayattan
  • Tüm uçaklarda erkek (mümkünse iri kıyım) kabin görevlileri olmalı. Böyle aklıevvellere karşı olay başlamadan müdahale edecek eğitim de verilmeli.
  • müthiş operasyon haaa..vallahi çok güldüm..adamın yürüyecek hali yok..harbiden müthiş operasyon yapmışlar..tebrikler...
  • Büyük Geçmiş Olsun! H.E.
  • Neler oluyor 2 gündür? Parayla birileri mi tutuyor bu deyyusları? Maksat herhalde Türk sivil havacılığını baltalamak, zaten binbir çekinceyle uçağa binen yolcuların aklını almak. Nerede olursa olsun ister Tk bremzesi, ister motor çalıştırma sahası yolcuları emniyetli görülen bir yerde tahliye edilmiş ya önemli olan o. Geçmiş olsun Onur, Geçmiş olsun Türk havacılığı.
  • İşte bakın prosedür böyle uygulanır. Helal olsun bu pilotlara ve kabinine. Önceki gün Pegadusun olayında bazıları akıl almaz yorumlar yazdı, Türk sivil havacıkığının geleceğinden korktum, yarın öbürgün bir PKK lı, bir Taliban militanı uçak kaçırmaya kalkar da bunlardan cesaret alıp, dünyaya rezil oluruz diye. Buna yeltenenin bile şakaya getiremeyeceğini görmesi lazım. Öbür yandan Medical sorunu olanlar içinde doktor raporu ve gerekirse refakatçi şartı var. O da kurala tabi. Kimse kafasına göre sorunlu yolcunun sorumluluğunu alıp uçuramaz. Aksi halde onu uçururlar. Daha kaliteli havacılık için yayınlayın lütfen.
  • Konuyla söylediğinizin ne alakası var? Yalamalığın da bukadarı... sicilini de yaz belki terfi verirler...
  • Adam zaten yarim akilli biriymis ve onur air in aciklamalarina gore resmi kanallarla kanitlanmis akli dengesi yerinde olmadigina dair raporu varmis.herkese gecmis olsun. Sahsi dusuncem, hergun onlarca sehit verilen ulkemizde sehit lerimize dikkat uyandirmak icin ancak boyle bi eylem yapilabilirmis...
  • Dun pegasusun ucaginda bir deli imam, bugun onurun ucaginda baska bir deli. Yaptirimlar hep ucuculara degilde biraz da yolcular icin olsa,! Yarin burgun kar geliyor yine ekipler sabirsiz yolcularla basbasa kalacak!
  • O bahsedilen yerdeki Blast Deflector'ü ve rüzgar engelleyici duvarı DHMİ'nin yapması gerekirken yapmaması üzerine eski parayla 1trilyondan fazla para hacayarak yapıp sektörün kullanımına açan THY'dir. Bu da biline.

Onur Havayolları’nın 8Q-223 sefer sayılı Antalya-İstanbul seferini yapan Airbus A320 tipi TC-OBE kuyruk tescilli yolcu uçağında bomba tehdidi korkulu anlar yaşanmasına neden oldu.

Antalya’dan sorunsuz olarak kalkışını gerçekleştiren uçaktaki olay şöyle gelişti; Uçağın kalkışını tamamlamasının ardından yolculardan biri tuhaf hareketlerle uçak içinde tedirginlik oluşturdu. İ. Ö. adındaki erkek yolcunun daha sonra uçakta bomba tehdidinde bulunduğu, üzerinde bomba olduğu ve uçağın patlayacağı şeklinde tehditler savurduğu öğrenildi.

Bunun üzerine kokpit ekibi Atatürk Havalimanı kulesiyle irtibata geçerek bilgi verdi. Uçak İstanbul’a inmesinin ardından THY Teknik Hangarı karşısındaki motor test ünitesi alanına çekildi. Uçağın etrafı polis ekipleri tarafından çevrilerek güvenlik alanı oluşturuldu. Çevrede ambulanslar ve itfaiye ekipleri hazır bulundu.

Özel harekattan oluşan ekip uçağın ön kapısından içeriye girerek bomba tehdidinde bulunan yolcuyu etkisiz hale getirdi. İ.Ö. adlı yolcu uçaktan inmesinin ardından ‘pkklılar konuşuyor bizi konuşturmuyorlar. pkklılar için ölüm oruçları tutuluyor şehitlerimiz için neden tutulmuyor?’ şeklinde sözler sarfetti. Üst araması yapılan yolcu Atatürk Havalimanı Şube Müdürlüğü’ne götürüldü.

Daha sonra yolcuların uçaktan indirilmesiyle uçakta geniş kapsamlı arama başlatıldı. Uçaktaki valizlerin aranması için de uçağa X-Ray cihazları yerleştirildi.

ONUR AIR'DEN AÇIKLAMA

Onur Air ise olayla ilgil şu açıklamayı yaptı: "Bugün OHY 223 sefer sayılı Antalya-İstanbul seferimizdeki bir yolcu asılsız bomba ihbarında bulunmuştur. Soruşturması devam eden yolcunun resmi makamlar tarafından akli dengesinin yerinde olmadığı açıklanmıştır."

 























©AirportHaber

ATATÜRK HAVALİMANI'NDA MÜTHİŞ OPERASYON!

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

camaroth ~ 11 yıl önce
bu elemanı adamı çekeceksin odaya ver Allaha Allah ver iyi bir sopa ağzını burnunu kıracaksın ki öğrensin bir daha bu tip bir şeyi yapmamayı nedir bu rezillik kafa kırık atın tımaraneye cezalar caydırıcı değil ben söyleyeyim tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştır ne olacak. Türkiye de böyle sal gitsin, adamın zaten kaybedeceği bir şey yok hayattan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Erkek Kabin Memuru artmalı ~ 11 yıl önce
Tüm uçaklarda erkek (mümkünse iri kıyım) kabin görevlileri olmalı. Böyle aklıevvellere karşı olay başlamadan müdahale edecek eğitim de verilmeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
smile ~ 11 yıl önce
müthiş operasyon haaa..vallahi çok güldüm..adamın yürüyecek hali yok..harbiden müthiş operasyon yapmışlar..tebrikler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Büyük Geçmiş Olsun! ~ 11 yıl önce
Büyük Geçmiş Olsun! H.E.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sabotör bunlar ~ 11 yıl önce
Neler oluyor 2 gündür? Parayla birileri mi tutuyor bu deyyusları? Maksat herhalde Türk sivil havacılığını baltalamak, zaten binbir çekinceyle uçağa binen yolcuların aklını almak. Nerede olursa olsun ister Tk bremzesi, ister motor çalıştırma sahası yolcuları emniyetli görülen bir yerde tahliye edilmiş ya önemli olan o. Geçmiş olsun Onur, Geçmiş olsun Türk havacılığı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pegasus vs OnurAir ~ 11 yıl önce
İşte bakın prosedür böyle uygulanır. Helal olsun bu pilotlara ve kabinine. Önceki gün Pegadusun olayında bazıları akıl almaz yorumlar yazdı, Türk sivil havacıkığının geleceğinden korktum, yarın öbürgün bir PKK lı, bir Taliban militanı uçak kaçırmaya kalkar da bunlardan cesaret alıp, dünyaya rezil oluruz diye. Buna yeltenenin bile şakaya getiremeyeceğini görmesi lazım. Öbür yandan Medical sorunu olanlar içinde doktor raporu ve gerekirse refakatçi şartı var. O da kurala tabi. Kimse kafasına göre sorunlu yolcunun sorumluluğunu alıp uçuramaz. Aksi halde onu uçururlar. Daha kaliteli havacılık için yayınlayın lütfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cevap:Ama yine de TK'nın motor çalıştırma alanı ~ 11 yıl önce
Konuyla söylediğinizin ne alakası var? Yalamalığın da bukadarı... sicilini de yaz belki terfi verirler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rumuz ~ 11 yıl önce
Adam zaten yarim akilli biriymis ve onur air in aciklamalarina gore resmi kanallarla kanitlanmis akli dengesi yerinde olmadigina dair raporu varmis.herkese gecmis olsun. Sahsi dusuncem, hergun onlarca sehit verilen ulkemizde sehit lerimize dikkat uyandirmak icin ancak boyle bi eylem yapilabilirmis...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yaptirim ~ 11 yıl önce
Dun pegasusun ucaginda bir deli imam, bugun onurun ucaginda baska bir deli. Yaptirimlar hep ucuculara degilde biraz da yolcular icin olsa,! Yarin burgun kar geliyor yine ekipler sabirsiz yolcularla basbasa kalacak!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ama yine de TK'nın motor çalıştırma alanı ~ 11 yıl önce
O bahsedilen yerdeki Blast Deflector'ü ve rüzgar engelleyici duvarı DHMİ'nin yapması gerekirken yapmaması üzerine eski parayla 1trilyondan fazla para hacayarak yapıp sektörün kullanımına açan THY'dir. Bu da biline.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000