24 Mart 2018, Cumartesi 15:40:34

Atatürk Havalimanı'nda milyon dolarlık operasyon!

İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan kaçak olarak Türkiye’ye sokulmak istenen piyasa değeri 1,5 milyon Dolar değerindeki pırlanta, polis ekipleri tarafından tespit edilerek el konuldu.
  • Bursa gümrük kadar istanbuldaki arff personelinin de operasyona katkısı olmuştur
  • Aynen katılıyorum
  • Gümrükçü arkadaş binlerce TL'lik pırlanta ile boğazda evlik teklifi yaptı üzerine titredi kız demezmi ilk iki sene çocuk yapmam Beylikdüzü'nde ev tutulacak temiLkci kadın isterim .anliycaniz fos çıkti sakin gözü pırlantada olan kadınlardan uzakdurun.
  • neler oluyor hayatta
  • Vergisi olmayan bir malı ülkeye neden kaçak yolla sokmak ister çok ilginç
  • Reklalmardaki elmas yuzuk kupe vs yari yariya indirimler bu yuzden hepsi kacak sahte gercek pirlanta sertifikalidir anlayanlara duyrulur....
  • Ülkemiz nasıl bir yer anlamak mümkün değil. Asansör kazasında olur bir sürü insan vefat eder sorumlular para cezasıyla yırtar, beş mahluk bir zeka özürlü kadına tecavüz eder hakim 'kadın bağırmadı 'diye beraat verir, polis hırsız yakalar tam 210 sabıkası çıkar, adam adamı vurur tutuksuz yargılanır, yurtta çocuklara tecavüz edilir bakan 'bir kere olmuş' der, yangında çocuklar vefat eder sorumlusuna 1 gün maaş cezası verilir şimdi de bu vaka. Iran'da aynı şeyi bir Türk yapsa serbest bırakılır mı? Adaletin, caydırıcı cezanın olmadığı yerde yaşanılır mı, devlete güven, itimat olur mu, yüce Allah böyle ülkeye huzur, bereket ve mutluluk verir mi vermiyor ama kimse umursamıyor.
  • Baklava çal, 10 sene yat; milyon dolarlık iş çevir, serbest kal. Oldum olası, garip bir millet olduk. 10 TL lik mal çalan hırsız, yüz milyonlarca götüren nitelikli dolandırıcı... Halk arasında ayyukta zaten, kahvede dinlesen, milletin "helal olsun. Nasıl sövuşlemiş. Akıllı herif." Deyişini zaten duyarsınız. Kısacası, bizden bu kafayla bir şey olmaz.

İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan kaçak olarak Türkiye’ye sokulmak istenen piyasa değeri 1,5 milyon Dolar değerindeki pırlanta, polis ekipleri tarafından tespit edilerek el konuldu.

Geçtiğimiz Perşembe günü, Mısır Havayolları’na ait uçakla Kahire’den İstanbul’a gelen M.M isimli İranlı uyruklu kadın yolcuyu, Atatürk Havalimanı Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri tarafından takibe alındı. 25 yaşındaki olduğu tespit edilen M.M’yi Dış Hatlar Geliş katında durduran polis ekipleri, yolcunun valizlerinde yapılan aramalarda valizin içinde şeker paketlerine sarılı bir şekilde bulunan 550 gram ağırlığında poşetler halinde piyasa değeri 1,5 milyon Dolar olan pırlanta tespit etti. Bunun üzerine ekipler yasadışı yolla ülkeye sokulmak istenen pırlantaya el koydu. İranlı kadın yolcunun önce Dubai’den Kahire’ye, oradan da Türkiye’ye geldiği öğrenildi.

Polis ekiplerinin gözaltına aldığı İranlı yolcu ifadesinde İstanbul’dan teslim alınmak üzere Dubai’de İngiliz bir şahıstan şeker paketleri aldığını ve içinde ne olduğunu bilmediğini iddia etti. Pırlantalara el konulurken gerekli adli işlemlerin devam etmesi koşuluyla M.M isimli yolcu serbest bırakıldı. 

Atatürk Havalimanı'nda milyon dolarlık operasyon!

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Gümrük ~ 6 yıl önce
Bursa gümrük kadar istanbuldaki arff personelinin de operasyona katkısı olmuştur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hacı ~ 6 yıl önce
Aynen katılıyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kadinlar ~ 6 yıl önce
Gümrükçü arkadaş binlerce TL'lik pırlanta ile boğazda evlik teklifi yaptı üzerine titredi kız demezmi ilk iki sene çocuk yapmam Beylikdüzü'nde ev tutulacak temiLkci kadın isterim .anliycaniz fos çıkti sakin gözü pırlantada olan kadınlardan uzakdurun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
qw ~ 6 yıl önce
neler oluyor hayatta

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bilge ~ 6 yıl önce
Vergisi olmayan bir malı ülkeye neden kaçak yolla sokmak ister çok ilginç

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayhan ~ 6 yıl önce
"Bilge" Gümrük vergisi yok mu. Şimdi hem kaçakçılıktan işlem yapılacak hem de cezalı vergi ödeyecek. Pırlantanın türkiyede satışı vergiden muaf diye biliyorum. Sayın editör nasıl olsa yayımlamayacaksın . Ancak yazayım dedim.
Tc ~ 6 yıl önce
Reklalmardaki elmas yuzuk kupe vs yari yariya indirimler bu yuzden hepsi kacak sahte gercek pirlanta sertifikalidir anlayanlara duyrulur....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sertifika ~ 6 yıl önce
Bu ülkede sertifikaya bile güven olmaz.
İşimiz çok zor ~ 6 yıl önce
Ülkemiz nasıl bir yer anlamak mümkün değil. Asansör kazasında olur bir sürü insan vefat eder sorumlular para cezasıyla yırtar, beş mahluk bir zeka özürlü kadına tecavüz eder hakim 'kadın bağırmadı 'diye beraat verir, polis hırsız yakalar tam 210 sabıkası çıkar, adam adamı vurur tutuksuz yargılanır, yurtta çocuklara tecavüz edilir bakan 'bir kere olmuş' der, yangında çocuklar vefat eder sorumlusuna 1 gün maaş cezası verilir şimdi de bu vaka. Iran'da aynı şeyi bir Türk yapsa serbest bırakılır mı? Adaletin, caydırıcı cezanın olmadığı yerde yaşanılır mı, devlete güven, itimat olur mu, yüce Allah böyle ülkeye huzur, bereket ve mutluluk verir mi vermiyor ama kimse umursamıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bi akıllı sensin. ~ 6 yıl önce
Adamı takip etmek ve bağlantılarını deşifre etmek için bırakmış olmazlarmı?
akıllı'ya ~ 6 yıl önce
adam da keriz ya takip edileceğini anlamaz değil mi saftirik ?
Bir akıllı sensin e ~ 6 yıl önce
Sen payitaht yad abdulhamit hayransındır kesin. Yargida donen rüşvet çarkı daha mantıklı geliyor kulağa ak beyinli
Andromeda ~ 6 yıl önce
Baklava çal, 10 sene yat; milyon dolarlık iş çevir, serbest kal. Oldum olası, garip bir millet olduk. 10 TL lik mal çalan hırsız, yüz milyonlarca götüren nitelikli dolandırıcı... Halk arasında ayyukta zaten, kahvede dinlesen, milletin "helal olsun. Nasıl sövuşlemiş. Akıllı herif." Deyişini zaten duyarsınız. Kısacası, bizden bu kafayla bir şey olmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Jojo ~ 6 yıl önce
Haber ile yorumun bir alakası yok

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000