23 Haziran 2018, Cumartesi 11:45:21

Atatürk Havalimanı'nda hırsızlık operasyonu!

Atatürk Havalimanı'nda kadın yolcuya ait, içerisinde 20 bin doların bulunduğu çantayı çaldığı iddiasıyla gözaltına alınan yabancı uyruklu şüpheli tutuklandı.
  • benim memleketimde benim insanımı yabancılar soyuyor, dövüyor, gasp ediyor, hatta yeri geldiğinde öldürüyor. ama olsun biz müslüman kardeşlerimize yardım yapıyoruz! değilmi? yazık... bunlar müslüman olamaz, müslüman çalışmak için yaşamak için geldiği bir başka ülkede müslümandan çalmaz, hatta kimseden çalmaz. bunların derhal yurdumuzdan defolması lazım. Sayın Cumhurbaşkanım bunlara artık bir çare bulun lütfen.
  • Türk polisi böyle yakalar hırbo
  • deporte edersin. sonra bir sekilde geri gelir:) zaten kanuni yollardan girdigini hic mi hic zannetmiyorum. Kısır dongu. Arapca konusuyor zaten Suriyeliyim der gecer. Aksandan ayırt edecek personelimiz var mi soru isareti
  • Suriye...Iraq, Lübnan..ne kadar pislik varsa hepsini hangi cehennemden geldilerse oraya yollamak lazım. En iyi çözüm bu.

Atatürk Havalimanı'nda kadın yolcuya ait, içerisinde 20 bin doların bulunduğu çantayı çaldığı iddiasıyla gözaltına alınan yabancı uyruklu şüpheli tutuklandı.

Çantası çalınan mağdur yolcunun polise başvurması üzerine Atatürk Havalimanı Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri hırsızlık şüphelisini bulmak için çalışma başlattı. Terminaldeki kamera kayıtlarını inceleyen polis ekipleri, kadın yolcunun dalgınlığından faydalanarak, çantasını alan kişinin taksi ile havalimanından ayrıldığını belirledi.

Taksiciyle irtibata geçen polis, şüphelinin Filistin uyruklu M.C. (27) olduğunu tespit etti. Şüphelinin, sosyal medya hesabını da araştıran polis, M.C'nin gece kulüplerinde paralarla yer bildirimi yaparak paylaşımlarını dikkate alarak, bildirim yapılan mekanlara yoğunlaştı.

Ekipler, güven timlerinin desteğiyle Aksaray semtinde düzenlediği operasyonda M.C'yi yakaladı. Dört hırsızlık olayına daha karıştığı belirlenen şüpheli, sevk edildiği adli mercilerce tutuklandı.

Atatürk Havalimanı’nda başka bir olayda, kadın yolcunun çantasını çalan Kosova uyruklu iki şüpheli de polis tarafından suçüstü yakalandı. Şüpheliler C.K. ve I.B. sevk edildikleri adliyede tutuklandı.

Atatürk Havalimanı'nda hırsızlık operasyonu!

Yorumlar

mg ~ 6 yıl önce
benim memleketimde benim insanımı yabancılar soyuyor, dövüyor, gasp ediyor, hatta yeri geldiğinde öldürüyor. ama olsun biz müslüman kardeşlerimize yardım yapıyoruz! değilmi? yazık... bunlar müslüman olamaz, müslüman çalışmak için yaşamak için geldiği bir başka ülkede müslümandan çalmaz, hatta kimseden çalmaz. bunların derhal yurdumuzdan defolması lazım. Sayın Cumhurbaşkanım bunlara artık bir çare bulun lütfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yaaa ~ 6 yıl önce
Türk polisi böyle yakalar hırbo

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayri ~ 6 yıl önce
deporte edersin. sonra bir sekilde geri gelir:) zaten kanuni yollardan girdigini hic mi hic zannetmiyorum. Kısır dongu. Arapca konusuyor zaten Suriyeliyim der gecer. Aksandan ayırt edecek personelimiz var mi soru isareti

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B-52 ~ 6 yıl önce
Suriye...Iraq, Lübnan..ne kadar pislik varsa hepsini hangi cehennemden geldilerse oraya yollamak lazım. En iyi çözüm bu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000