24 Kasım 2017, Cuma 09:25:15

Atatürk Havalimanı'nda hayatını kaybetti

İstanbul aktarmalı olarak umreye giden Endonezyalı yolcu, Atatürk Havalimanı’nda kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.
  • Eğer rahatsızsan yada Atatürk Havalimanında kalp krizi beyin kanaması filan geçirirsen ruhuna fatiha kurtulma şansın % 10 dur...
  • ister puta isterse Allah a tapar. önemli olan başkalarına zarar vermeden diğer insanlara saygı göstermektir. ss sizi kınıyorum.
  • Asyada putlara tapanlar arabistanda kabeye tapanlar...

İstanbul aktarmalı olarak umreye giden Endonezyalı yolcu, Atatürk Havalimanı’nda kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre umreye gitmek için özel bir tur şirketi aracılığıyla Endonezya’dan yola çıkan Naımah Naıh Gawang (59) isimli kadın, aktarmalı olarak geldiği İstanbul’da 4 gün vakit geçirdi. Umre ziyareti için kutsal topraklara gitmek üzere akşam saatlerinde Atatürk Havalimanı’na gelen Endonezyalı yolcu, dış hatlar terminalinden giriş yaptığı sırada aniden rahatsızlandı.

Havalimanında bulunan sağlık birimine getirilen yolcunun kalp krizi geçirdiği anlaşıldı. Sağlık ekiplerinin tüm müdahalesine rağmen yolcu hayatını kaybetti. Daha sonra görevli ekipler Endonezya’nın İstanbul Konsolosluğu ile irtibata geçerek yolcu hakkında bilgi verdi. Havalimanına gelen konsolosluk çalışanları, hayatını kaybeden yolcuyu ambulansa bindirerek özel bir hastanenin morguna kaldırdı. Gerekli prosedürlerin birkaç gün sürme ihtimali nedeniyle de hayatını kaybeden yolcunun ailesinin, cenazeyi İstanbul’da defnetmeyi planladığı öğrenildi.

Atatürk Havalimanı'nda hayatını kaybetti

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Felix ~ 6 yıl önce
Eğer rahatsızsan yada Atatürk Havalimanında kalp krizi beyin kanaması filan geçirirsen ruhuna fatiha kurtulma şansın % 10 dur...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Wolf ~ 6 yıl önce
ne alaka
kadir ~ 6 yıl önce
ister puta isterse Allah a tapar. önemli olan başkalarına zarar vermeden diğer insanlara saygı göstermektir. ss sizi kınıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ss ~ 6 yıl önce
Asyada putlara tapanlar arabistanda kabeye tapanlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hur karga ~ 6 yıl önce
Senin gibi nefsine ve paraya tapanlar ?
Ateist ~ 6 yıl önce
İnsanların dini inançlarına saygı göstermeyi öğren ..
Ölüm ~ 6 yıl önce
Son nefesini verirken yanında olmak isterdim. Kime sığınacağını çok merak ediyorum. O çok taptığın paralarına mı yoksa hiçbir faydası olamayacak doktorlara mı? Ama sen de çok iyi biliyorsun ki hiçbiri fayda etmeyecek. Yok olacağını düşünüyorsan yanılıyorsun. Sadece ruhun bedenden ayrılacak. Ölüm sadece bir başlangıç son değildir. Allah sana hidayet versin. Karun da Firavun da öleceğini hiç düşünmemişti.
Ateist ~ 6 yıl önce
Yorumunuz gerçekten ayıp. Ateistim, zerre inancım yok. Ama bu, inanan insanların, kutsalları ile alay etme hakkı vermiyor bana. Size de vermemeli. İnanmayabilirsiniz benim gibi, ama saygısızlık yapamazsınız. İnanç çoğu insan için kutsaldır ve kırmızı çizgidir. Kimisinde yaşam bağıdır. Öte yandan, kimse de bana inanmıyorum diye, kalkıp şöyle yanacaksın, böyle yanacaksın diye laf edemez. Yanacağıma inansam zaten bir dinim olur. Herkesin inancı, düşüncesi kendine. Senin dinin sanadır, benim dinim banadır. Kafirun Suresi
Wolf ~ 6 yıl önce
bi sana tapsalar.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000