17 Haziran 2018, Pazar 18:18:55

Atatürk Havalimanı'nda dönüş yoğunluğu başladı

Ramazan Bayramı tatilinin son gününde İstanbul’a dönmek için hava ulaşımını tercih eden tatilciler, Atatürk Havalimanı’nda yoğunluğa neden oldu.
  • Ramazan değil şeker bayramıdır.
  • Millet çatır çatır tatil yapıyor son yıllarda gelişen havacılıktan istifade ediyor eskiden insanlar ömürleri boyunca bir kez bile uçağa binemezdi muhalefet eden hainler utansın
  • Ramazan bayrami misafir akraba ziyareti icindir. Yunan adalari, kas, antalya, bodrum tatili icin degildir. Alkol partisi degildir. Musluman olmayana bayram tatili verilmemesi gerekir.
  • 'ekmek almaya parası yok!'

Ramazan Bayramı tatilinin son gününde İstanbul’a dönmek için hava ulaşımını tercih eden tatilciler, Atatürk Havalimanı’nda yoğunluğa neden oldu.

Ramazan Bayramı’nı İstanbul dışında geçiren tatilciler, 3 günlük tatilin ardından bayram sonrası mesaisi mega kente dönmeyi sürdürüyor. Bayramın son gününde İstanbul’a girişte TEM ve D-100 karayollarında uzun araç kuyrukları oluşurken, benzer yoğunluk da hava ulaşımında yaşanıyor. Tatil dönüşü için hava ulaşımını tercih eden binlerce vatandaş, Atatürk Havalimanı İç ve Dış Hat Terminalleri geliş katlarında zaman yoğunluğa neden oldu.

Bayram tatilini yurt dışında değerlendiren vatandaşlar tatil dönüşü, Dış Hatlar Terminali geliş katında bulunan pasaport kontrol noktalarında zaman zaman yoğunluk oluşturdu. Havalimanında görevli polis ekipleri ise yolcuların bekleme sürelerini en aza indirebilmek için pasaport kontrol noktalarının hepsini açık tutarak yoğun çaba gösterdi. Öte yandan İç Hatlar Terminali Geliş katında da tatilci yoğunluğu yaşandı. Bayramın son gününde İstanbul’a dönen yolcular, valizleriyle taksi kuyruğuna girdi. İnişin akabinde taksiye binmek isteyen yolcular, bir süre sıranın kendilerine gelmesini bekledi.

Tatil için gittiği Azerbaycan’dan döndüğünü belirten Seçil Çelik, “Azerbaycan Bakü’den geliyorum. Bayram tatili için gitmiştim. Havalimanında oldukça yoğunluk var ama eski bayramlar kadar değil. Pasaportta da yoğunluk vardı ama polisler işlerini o kadar hızlı yapıyordu ki sıkıntı yaşamadık” diye konuştu.

Almanya'dan gelen Özcan Ayvaz ise, “Herkesin bayramı kutlu olsun. Almanya Düsseldorf’tan geliyorum. Türkiye’ye hem seçim için hem de bayram dolayısıyla bir akım var. Burada girişte de kalabalık var” dedi.

Atatürk Havalimanı’nda gündüz saatlerinde başlayan yoğunluğun belli aralıklarla gece saatlerine kadar devam etmesi bekleniyor. 







Atatürk Havalimanı'nda dönüş yoğunluğu başladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Ramazan ~ 6 yıl önce
Ramazan değil şeker bayramıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tatil ~ 6 yıl önce
Millet çatır çatır tatil yapıyor son yıllarda gelişen havacılıktan istifade ediyor eskiden insanlar ömürleri boyunca bir kez bile uçağa binemezdi muhalefet eden hainler utansın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tatil ~ 6 yıl önce
Demek ki kafalar böyle çalışıyor. 80 milyonda 20 bin kişi tatile çıktı. İlkokulu bitirdiysen yüzde hesabını yaparsın. Sizlerin durum bayağı tehlikeli. Bu kafalar Atatürk Türkiyesine uygun değil. Suudi arabistan kafası. O zaman ne yapıyoruz ? Sizi hemen arabistana gönderiyoruz.
Arff ~ 6 yıl önce
insanlar arasında yok şu kafaymış yok bu kafaymış diye ayırımcılık yapma akıllı ol sana mı kaldı milletin Türklüğünü sorgulamak birilerini ARabistana kovalamak adam ol
Hakiki ~ 6 yıl önce
Ramazan bayrami misafir akraba ziyareti icindir. Yunan adalari, kas, antalya, bodrum tatili icin degildir. Alkol partisi degildir. Musluman olmayana bayram tatili verilmemesi gerekir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Millete sor ~ 6 yıl önce
'ekmek almaya parası yok!'

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000