19 Nisan 2018, Perşembe 09:51:53

Atatürk Havalimanı'nda çirkin saldırı

Atatürk Havalimanı’nda yolcu alan UBER sürücüsünün aracına kimliği belirsiz 2 şahıs yumruk ve tekme atarak saldırdı.
  • bu taksicilere saldıran türk olamaz. tiplere bakın zaten hangi memleketten geldigini anlarsınız. Bu ülkenin fertleri olarak bu organizmalara bu kadar prim vermemeliyiz diyorum. Ortadoğudaki gibi şiddet tehdit şantaj çözüm olmamalı. Burası Istanbul. Anlayan anladı
  • İğrençsiniz sarı taksilerr
  • Havalimanında Çalışan tüm taksici arkadaşlar öncelikle araçlarına aldıkları yada alacakları kişilere saygılı olmaya gayretli olmalı , Uber dediğimiz firma ile hiç seyahat etmedim fakat yollarda gördüğüm kadarı ile hem araç içinde olan yolcuya hem de trafikte bulunan diğer sürücülere saygılı ve trafik kurallarına uyan kişilerden oluşuyor.Taksici kardeşlerimiz ise istanbul geneline bakıldığında UBER sürücü lerinin tam aksi haraketlerdeleR.Arkadaşlar unutmayınki Hizmet sektöründesiniz ekmek paranız için işin gereği ne ise ona göre hizmet verin.Plaka için bazı rakamlar ödemiş olabilirsiniz bu size hizmet vereceğiniz kişinin seyahat edeceği kurumu yada şekli engelleme hakkı vermez.YASAL YOL ne ise buna yönelmeniz her kes için hayırlı olacaktır.ŞİDDET çözüm değil unutmayalım .Ayrıca ATATÜRK havalimanı TÜRKİYE mizin dünyaya açılan kapısı ve orda hizmet veren tüm taksici kardeşlerimizin her haraketi ile TÜRKEYE için Eksi yada Artı kazanımlara neden olacaktır.
  • yine de havalimani taksisine binmem!!!
  • Turk heryerde Turklugunu gosterir. cekilin ulenggg
  • Burası İstanbul’ un beyni değil mi? Adamlar şoföre saldırıyor aracın peşinden koşuyor saldırıyor!!! Hani burada polis yokmu? Polis o adamlara nasıl birşey yapmaz? Bunlar yarın yolcuda döver personelde...
  • taksiciler önce adam olacak millete saygı duyacak yol yer müşteri mesafe seçmeyecek sonra konuşacak. bütün at hırsızı tipler taksici olmuş. hayatta taksiye binmem binmek isteyeni de engellerim tanıdıklarımdan. uber ve korsan taksiye evet.
  • İnadına uber hiç uber kullanmadım ama bu videodan sonra taksi kullanmıyacağım kimin haklı olduğunu bu videolar kanıtlıyor şiddete başvuranlara insanlar karısını çoluğunu çocuğnu asla emanet etmez heleki havalimanı taksicileri bir gün havalimanına gelirseniz çıkışta taksiciye yeşilköy sahil veya şirinevler meydan diyin göreceksiniz hem tekeller hem de iş seçiyorlar bence havalimanında uber’e özel bölüm yapılmalı
  • Havalimanı çalışanıyım ve malesef nadir de olsa gerekli bir durumda UBER'i havalimanı sabit ücreti nedeniyle tercih edemiyorum ama onun dışında 20 dakika da beklesem önümde duran sarı taksiyi değil Uber'i tercih ediyorum ve sonuna kadar buna devam edeceğim. Uber daha mı ucuz? Çoğu zaman taksi ile aynı fiyat, bazen daha bile pahalı. Bu magandalara, mafya bozuntularına para kazandıracağıma 10 lira fazla veririm. Burada açık bir darp girişimi ve mala zarar verme var. Hemde kuytu bir sokakta değil, Türkiye'nin ulaşım merkezinde. Bu devlet nerede? Neden bu mafya bozuntularına işlem yapılmıyor? Neden korkuyorsunuz? Yoksa iktidarıyla, muhalefetiyle bazı siyasetçilerde mi bu sarı taksi rantından nemalanıyor? Airporthaber'i uzun zamandır takip ederim, ilk defa herkesin hemfikir olduğu bir haber görüyorum. Herkes ayağını denk alsın, dersini alsın. Bu vatandaş kaliteli hizmet istiyor. Kazıklanmak, boş beleş muhabbetler etmek, kısa mesafe için 5 para etmez adamlarla münakaşa etmek istemiyor.
  • KABULLENIN ARTIK SARI CIVCIVLER. UBER ÇOK DAHA KALITELI. ÇARE UBER!

Atatürk Havalimanı’nda yolcu alan UBER sürücüsünün aracına kimliği belirsiz 2 şahıs yumruk ve tekme atarak saldırdı. Sürücünün hızla uzaklaştığı olayda saldırganlar peşinden koşarak aracı yakalamaya çalıştı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
Olay, dün saat 12.00 sıralarında Bakırköy’deki Atatürk Havalimanı’nda meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, öğle saatlerinde bir yolcu, UBER uygulamasından çağrı yaparak araç çağırdı. Kısa bir süre sonra havalimanına gelen sürücü yolcuyu aracına aldı. Ardından sürücü yoluna devam etmek istedi ancak kimliği belirsiz 2 şahıs, aracın önünü kesti. Şahıslar, aracın içerisine girmeye çalışan yolcuya bağırarak inmesini istedi. UBER sürücüsünün şahıslara tepki göstermesi sonucunda aralarında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine sürücü kapıyı kapatarak uzaklaşmaya çalıştı. Ancak şahıslar yumruk ve tekmelerle araca saldırarak zarar verdi. Hızla uzaklaşan sürücünün peşinden koşan şahıslar bir süre sonra durdu. O anlar ise cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Yolcuyu indirmeye çalışıp, araca saldırdılar

Cep telefonuna yansıyan görüntülerde, UBER aracı limana gelerek yolcuyu araca alıyor. Yolcunun araca bindiğini gören 2 şahıs ise araca girmeye çalışıyor. Yolcuya bağırarak inmesini söyleyen şahıslara sürücü tepki gösteriyor. Bunun üzerine şahıslarla sürücü arasında tartışma çıkıyor. Tartışmanın büyümesi üzerine sürücü aracıyla uzaklaşmaya çalışıyor. O esnada şahıslar araca yumruk ve tekme atıyor. Sürücü hızla uzaklaşırken, şahıslar bir süre aracın peşinden koşuyor. (İHA)





Atatürk Havalimanı'nda çirkin saldırı

Yorumlar Tüm Yorumlar (63)

mahmud ~ 6 yıl önce
bu taksicilere saldıran türk olamaz. tiplere bakın zaten hangi memleketten geldigini anlarsınız. Bu ülkenin fertleri olarak bu organizmalara bu kadar prim vermemeliyiz diyorum. Ortadoğudaki gibi şiddet tehdit şantaj çözüm olmamalı. Burası Istanbul. Anlayan anladı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tolga ~ 6 yıl önce
İğrençsiniz sarı taksilerr

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şiddett ~ 6 yıl önce
Havalimanında Çalışan tüm taksici arkadaşlar öncelikle araçlarına aldıkları yada alacakları kişilere saygılı olmaya gayretli olmalı , Uber dediğimiz firma ile hiç seyahat etmedim fakat yollarda gördüğüm kadarı ile hem araç içinde olan yolcuya hem de trafikte bulunan diğer sürücülere saygılı ve trafik kurallarına uyan kişilerden oluşuyor.Taksici kardeşlerimiz ise istanbul geneline bakıldığında UBER sürücü lerinin tam aksi haraketlerdeleR.Arkadaşlar unutmayınki Hizmet sektöründesiniz ekmek paranız için işin gereği ne ise ona göre hizmet verin.Plaka için bazı rakamlar ödemiş olabilirsiniz bu size hizmet vereceğiniz kişinin seyahat edeceği kurumu yada şekli engelleme hakkı vermez.YASAL YOL ne ise buna yönelmeniz her kes için hayırlı olacaktır.ŞİDDET çözüm değil unutmayalım .Ayrıca ATATÜRK havalimanı TÜRKİYE mizin dünyaya açılan kapısı ve orda hizmet veren tüm taksici kardeşlerimizin her haraketi ile TÜRKEYE için Eksi yada Artı kazanımlara neden olacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yururum ~ 6 yıl önce
yine de havalimani taksisine binmem!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
alVays ~ 6 yıl önce
Turk heryerde Turklugunu gosterir. cekilin ulenggg

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Turk Kabin memuru ~ 6 yıl önce
Zannediyorsun üzerine bu insanlar Türk,her Türkçe konuşan Türk değildir bunlar kara kafa zaten.
alVays ~ 6 yıl önce
heyyyyt
KG ~ 6 yıl önce
Burası İstanbul’ un beyni değil mi? Adamlar şoföre saldırıyor aracın peşinden koşuyor saldırıyor!!! Hani burada polis yokmu? Polis o adamlara nasıl birşey yapmaz? Bunlar yarın yolcuda döver personelde...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
okan boran ~ 6 yıl önce
taksiciler önce adam olacak millete saygı duyacak yol yer müşteri mesafe seçmeyecek sonra konuşacak. bütün at hırsızı tipler taksici olmuş. hayatta taksiye binmem binmek isteyeni de engellerim tanıdıklarımdan. uber ve korsan taksiye evet.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Harekatcı bey ~ 6 yıl önce
İnadına uber hiç uber kullanmadım ama bu videodan sonra taksi kullanmıyacağım kimin haklı olduğunu bu videolar kanıtlıyor şiddete başvuranlara insanlar karısını çoluğunu çocuğnu asla emanet etmez heleki havalimanı taksicileri bir gün havalimanına gelirseniz çıkışta taksiciye yeşilköy sahil veya şirinevler meydan diyin göreceksiniz hem tekeller hem de iş seçiyorlar bence havalimanında uber’e özel bölüm yapılmalı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sonuna Kadar! ~ 6 yıl önce
Havalimanı çalışanıyım ve malesef nadir de olsa gerekli bir durumda UBER'i havalimanı sabit ücreti nedeniyle tercih edemiyorum ama onun dışında 20 dakika da beklesem önümde duran sarı taksiyi değil Uber'i tercih ediyorum ve sonuna kadar buna devam edeceğim. Uber daha mı ucuz? Çoğu zaman taksi ile aynı fiyat, bazen daha bile pahalı. Bu magandalara, mafya bozuntularına para kazandıracağıma 10 lira fazla veririm. Burada açık bir darp girişimi ve mala zarar verme var. Hemde kuytu bir sokakta değil, Türkiye'nin ulaşım merkezinde. Bu devlet nerede? Neden bu mafya bozuntularına işlem yapılmıyor? Neden korkuyorsunuz? Yoksa iktidarıyla, muhalefetiyle bazı siyasetçilerde mi bu sarı taksi rantından nemalanıyor? Airporthaber'i uzun zamandır takip ederim, ilk defa herkesin hemfikir olduğu bir haber görüyorum. Herkes ayağını denk alsın, dersini alsın. Bu vatandaş kaliteli hizmet istiyor. Kazıklanmak, boş beleş muhabbetler etmek, kısa mesafe için 5 para etmez adamlarla münakaşa etmek istemiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PERSONEL ~ 6 yıl önce
KABULLENIN ARTIK SARI CIVCIVLER. UBER ÇOK DAHA KALITELI. ÇARE UBER!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000