24 Haziran 2017, Cumartesi 17:13:44

Atatürk Havalimanı'nda "Captagon" operasyonu!

Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, Suudi Arabistan'a gönderilen kamyon kaportalarının içerisine saklanmış 200 bin uyuşturucu hap ele geçirildi.
  • Captagon ne hikmetse, dini butun gecinen bazi isadamlarinin ve siyasilerin de bir tane atip gune basladigi yegane maddedir.. Alkol, esrar veya kokain degil sadece bununla kafalarini yaparlar..
  • Mehmet Ali Yaprak Bayrampaşa cezaevindeyken , şeker komasına girdi, Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaprak, dün burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.Yıl 2004. Kurtlar vadisi pusu biteli çok oldu.
  • Bu hapi toplayip PKK'li terorizlere organize bicimde teslim eden Gaziantep'li isadami Mehmet Ali Yaprak, devletin gizli bir operasyonu ile ortadan kaldirilmis, sonrasinda hap tedariki kisitlanan orgut ciddi sekilde geriletilmis ve sonucta Apo serefsizinin teslim alinmasi ile sona eren donem baslamistir, bu hapi ve etkilerini kimse kucuk gormesin.
  • Bence bizim sulara bunlardan koymuşlar..Halk resmen bu belirtilerin etkisinde. .Belkide halk ekmekte de vardır. .hatırlarsınız fetocun un biri idda etmişti. ..Ama kesin yediklerimizde tuhaflıklar var halk çıldırdı. ..
  • Vay vay vay İKİ YÜZ BİN (200.000) captagon! İslam düşmanlarının gencecik bedenleri nasıl birer terör canavarına çevirdikleri ortada! Aklı başında hiç kimse bir insanın kafasını kesecek psikolojiye ulaşamaz! Dünyanın en tehlikeli varlığı insandır! Aksini kimse iddia etmesin!

Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, Suudi Arabistan'a gönderilen kamyon kaportalarının içerisine saklanmış 200 bin uyuşturucu hap ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, çeşitli malzemeler içerisine zulalanan uyuşturucunun kargoyla Suudi Arabistan'a gönderildiğini tespit etti.

Söz konusu olayla ilgili soruşturma başlatan ekipler, 22 Haziran'da Atatürk Havalimanı'nda düzenledikleri operasyonda, 6 plastik kamyon kaportası içerisine yerleştirilmiş 200 bin Captagon hap ele geçirdi.

Şüphelilerin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

CAPTAGON NEDİR?

Türkiye’de yakalanan bir DAEŞ'linin üzerinde bulunan; Paris Katliamlarının sorumlularından olan Salah Abdelsalam’ın otel odasında karşımıza çıkan bu hapın adı, Captagon.

Aslında bu hap yeni bir buluş değil, 1961 yılında dikkat bozukluğu ve hiperaktivite, narkolepsi, depresyon gibi birçok psikolojik “hastalığa” “çare” olarak üretilmiş. Üreten şirket Degussa AG, kısaca tanıtacak olursak, Nazilerin gaz odalarında yaptığı katliamlarda kullanılan Zyklon gazının da mucidi olan şirket. Piyasaya sürüldükten sonra 1980’lere gelindiğinde, hapın aşırı derecede bağımlılık yaptığının ortaya çıkmasıyla, Captagon tüm dünyada yasaklanıyor. Ama bu yasak, hapın, farklı yollarla piyasaya girmesine engel olamıyor.

Hap ilk üretildiğinde, etken maddesi fenetylline idi. Şimdilerde ise Captagon, metamfetamin ve kokain bazlı olarak da üretiliyor. Benzer etkiler yaratan bu maddelerden biri olan metamfetamin, Nazi askerlerinin kullandıkları Pervitin ile aynı. Metamfetamin alındığında, kalp atışı hızlanır, solunum sıklaşır, vücuda giren oksijen miktarı artar ve yorgunluk hissi ortadan kalkar. Metamfetamin alan kişi, açlık ya da susuzluk hissetmez, acıya duyarsızlaşır. Toplama kamplarında yapılan deneylerle geliştirilen ilaçlardan biri olan Pervitin’i alan kişilerin, sırtlarında 20 kiloluk yükle, 100 km dinlenmeden yürüdüğü rapor edilmişti. Ordu kayıtlarına göre, 1939 ve 1945 arasında askerlere 200 milyon Pervitin dağıtılmış; savaşın sonunda hayatta kalan askerlerin yüz binlercesi, metamfetamin bağımlısı olmuştu. Sıradan askerleri “süper insanlar”a dönüştürmeyi amaçlayan bu maddenin bağımlılık dışında da yan etkileri vardı elbette.

GERMANWINGS PİLOTU DA BENZER HAPTAN KULLANMIŞTI!

Özellikle antipiskotik, antidepresan gibi psikyatrik uyuşturucuların yan etkileri üzerine araştırmalar yapan bir kurum olan Citizens Commission of Human Rights International raporlarına göre, amfetamin içeren bu türdeki tüm uyuşturucular; halisünasyon, mani, sinirlilik, saldırganlık, aşırı kızgınlık, psikoz gibi yan etkilere sahip. Raporlanan vakalardan biri, 1999 yılında, 10 gün süresince amfetamin bazlı bir psikyatri “ilacı” olan Adderall kullandıktan sonra, 5 haftalık kızını vurarak öldüren Ryan Ellis. Ellis, sonrasında şirkete dava açıyor; şirket yetkilileriyse bunun “nadir bir yan etki olabileceğini” söyleyerek savunma yapıyor. Fakat şirketin savunmasının tersine, bu tür ilaçların etkisi altındayken gerçekleştirilen pek çok saldırı ve şiddet olayı kayda geçiyor. Amerika’da kayda geçen, okulda silahla ateş açma ve benzeri saldırılardan 35 tanesinin, bu tür ilaçların etkisi altında gerçekleştirilmiş olduğu biliniyor. Geçtiğimiz yıllarda Germanwings yolcu uçağını kasıtlı olarak düşüren yardımcı pilotun da benzer yan etkilere sahip psikiyatri “ilaçları” kullandığı ve bunların etkisi altında olduğu ortaya çıkmıştı.

Atatürk Havalimanı'nda "Captagon" operasyonu!

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Kusbeyin ~ 7 yıl önce
Captagon ne hikmetse, dini butun gecinen bazi isadamlarinin ve siyasilerin de bir tane atip gune basladigi yegane maddedir.. Alkol, esrar veya kokain degil sadece bununla kafalarini yaparlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hatırlayın rumuzlu ~ 7 yıl önce
Mehmet Ali Yaprak Bayrampaşa cezaevindeyken , şeker komasına girdi, Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaprak, dün burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.Yıl 2004. Kurtlar vadisi pusu biteli çok oldu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuzlu'ya ~ 7 yıl önce
Hatasiz kul olmaz, pardon hatlar karismis, Cezaevinde oldugu dogru. Ama Sedat Bucak isimli derin devlet tetikcisi tarafindan kacirildigi dogru, cezaevinde seker komasina girme tamamen senaryo. Kurtlar Vadisi bitti ama gercek Vadi devam ediyor, sen izlemeye devam et, bu cografyada senaryo cok.........
ahmet ~ 7 yıl önce
iyi ya işte ister şekerden ister başka şeyden onca insanının kanına giren kişi gebermiş ya üzülelelimmi . pusucu
Hatirlayin ~ 7 yıl önce
Bu hapi toplayip PKK'li terorizlere organize bicimde teslim eden Gaziantep'li isadami Mehmet Ali Yaprak, devletin gizli bir operasyonu ile ortadan kaldirilmis, sonrasinda hap tedariki kisitlanan orgut ciddi sekilde geriletilmis ve sonucta Apo serefsizinin teslim alinmasi ile sona eren donem baslamistir, bu hapi ve etkilerini kimse kucuk gormesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xx ~ 7 yıl önce
Bence bizim sulara bunlardan koymuşlar..Halk resmen bu belirtilerin etkisinde. .Belkide halk ekmekte de vardır. .hatırlarsınız fetocun un biri idda etmişti. ..Ama kesin yediklerimizde tuhaflıklar var halk çıldırdı. ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Patriot ~ 7 yıl önce
Baban içmiştir o akşam.9 ay sonra sen doğdun sanırım
xx ~ 7 yıl önce
Çok tatlisin olurmu olur. ..Biz Beydaglarinda yaşıyoruz kaynak suyu tuketiyoruz kendi balimizi ekmegimizi yiyoruz..yufka yaptigimiz unda olabilir. .ve cok acı ben de yeni nesile gecicek ve senin çocuklarını düşüemiyorum....All right
Sütçü Beygiri ~ 7 yıl önce
Vay vay vay İKİ YÜZ BİN (200.000) captagon! İslam düşmanlarının gencecik bedenleri nasıl birer terör canavarına çevirdikleri ortada! Aklı başında hiç kimse bir insanın kafasını kesecek psikolojiye ulaşamaz! Dünyanın en tehlikeli varlığı insandır! Aksini kimse iddia etmesin!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kiyaslama ~ 7 yıl önce
Islam ulkelerindeki uyustutrucu kullaniminin diger ulkeler ile olan kiyaslama bilgisi olan var midir?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000