08 Ocak 2017, Pazar 15:23:13

Atatürk Havalimanı'nda bekleyiş sürüyor

İstanbul’da etkili olan kar yağışı nedeniyle Atatürk Havalimanı'nda yaşanan sefer iptallerinin etkisi sürüyor.
  • Havaş'ın hizmet verdiği uçaklardan bir tanesi 209 yanaşmadan önce Havaş 209 komple tertemiz yaptı yolcu uçağı yanaştı bagajlar boşaltılıp şuta sevk edildi. 2 saat sonrada ayni uçak tekrardan kalkış yaptı tebrikler. Havaş yer hizmetlerinden bu performansı tüm körük ve açık park pozisyonlarında bekliyoruz.
  • Kargonun zararı 3 günde 5 ucaktan 10 milyon dolar sadece TK kargo.. 300 ucagı olan TK yı düşünürsek totali siz düşünün, kar küreme tuz ile olmaz onu da geç bu işi 180 personel ile 35 araç ile dhmi bu sekilde yapıyorsa yazıklar olsun.. Kamudan yönetici olmaz. Dhmi maşallah emekli sandığı gibi. Bu kadar milyon dolarlık aracı var ama şoförü yok!!! Araçlar dizilmiş ama kullanan yok. Onu da yapamıyorsunuz gidin bir hafriyatçı ile anlaşın. 3 tır 2 kepçe ortada bişi kalmaz. Makinst operatör işçi yazık günah adam bagajmı atsın kürek ile uçak altımı temizlesin. Bu uçaklar gözümüzün bebeği bu milletin alın teri vergi yani, dhmi nin araçları da aynı şekilde. İnanmayan apronda olan gitsin itfaiyenin oraya baksın bu kadar karayollarında büyükşehir de olmayan araçlar boş boş duruyor bunun hakkını nasıl vereceksiniz?
  • İAHL için yeterli karla mücadele aracı ve gereci yok. Bu işi DHMİ yapamıyor. Örneğin Zürih bu işi nasıl yapıyor bir görseler. İB bu konuda daha başarılı. Yöneticiler hesap vermediği için bu çileyi çekiyor ve zarara muhatap oluyoruz. TGS ve Çelebi de kendilerini kandırıyor. İki tane küçük Kar kürüme aracı almışlar sözüm ona. Tam bir koordinesizlik örneği. TAV'a vermek lazım bu sorumluluğu ama iki sene için almaz bence.
  • EKİM AYINDA AİRPORTHABER BAS BAS ATATĞRK HAVALİMANI KIŞ ÖNEMLEMİNİ ALDI EKİP ARAÇ GEREÇ HAZIR DİYORDU, AMERİKA VE CANADA 1 GÜN YADA KISMI OLARAK KAPATIYOR AYRICA ORAYA YAĞMIŞ OLAN KAR TÜRKİYENİN COĞRAFİK KONUMUNA GÖRE AZ YAĞIYOR ;)
  • Görüşün düştüğü yerde uçak seferleri dünyanın her yerinde iptal edilir. Olay tuzlanma değildir.
  • Toplama fetocularla bu iş bu kadar.temizleyin artık şunları her yerden.
  • DHMİ nin işgüzarlığı ve zamanında önlem almamasından dolayı başta on binlerce yolcu sonra THY,Atlasjet ve OnurAir başta olmak üzere onlarca şirket mağdur oldu.3 tane pistten birini bile açık tutmayı başaramadı DHMİ , DHMİ bu zamanda çalışmayacakta ne zaman çalışacak.Havalimanını kapatmakla rezalet önlenemiyor.Baştan sona tüm DHMİ Müdürlerinden bu rezilliğin hesabı sorulmalı , DHMİ yüzünden bütün havayolları ve yolcuları perişan oldu...
  • Fake bilgidir yayalım Doco ve Thy işten kovduğu şefleri kumanya dağıtmak üzere havalimanına çağırdı
  • Yılda bir iki sefer Kanada'ya giderim. İstanbul'daki 'olağanüstü' durum oradaki bütün havaalanlarında her kış yaşanan sıradan olaylardır. Çok istisnai durumlar dışında uçaklar kış boyu vızır vızır çalışır. Galiba birşeyleri eksik yapıyoruz.
  • Bugün 10:10 kalkışlı Ercan İstanbul uçağımız iptal oldu. Havaalanına gittik ve adama Ankara İzmir aktarmalı da olsa Atatürk veya Sabihaya inen bir uçağa biletimizi aktarabilir misiniz dedik Sağolsun hemen ayarladı oradaki THY çalışanı. Ne istediğini bilmek ya da onu geçtim insan gibi istemek önemli. Bizim önümüzdeki "beyefendi" bağırıp çağırdı iadesini istedi. Ve ona da yine hiç zorluk çıkarmadan biletinin iadesini sağladı. Adam gidip Atlas'tan bilet aldı. Ve üstüne tekrar gelip çalışana Atlas kalkıyor thy nasıl kalkmıyor dedi. Sonra baktım meraktan Atlas iptal olmuştu. Olay şirketler değil havaalanı gelen uçak gidebiliyor. Adı üstünde hava şartları. Evet yıl olmuş 2017 hala kar felç edebiliyor ama biraz anlayış biraz birbirimize saygı çok şey mi. Bağırınca da çözülmüyor ki işin.

İstanbul’da etkili olan kar yağışı nedeniyle Atatürk Havalimanı'nda yaşanan sefer iptallerinin etkisi sürüyor. Uçağı iptal olan çok sayıda yolcu, bilet satış ofislerinin önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Yolcuların bekleyişi devam ediyor.

Geçtiğimiz cuma akşamından itibaren İstanbul’u etkisi altına alan kar yağışı hava ulaşımını olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor. Hava muhalefeti nedeniyle 3 gün boyunca yüzlerce sefer iptal olurken, yolcuların bir kısmı otellere yerleştirildi.

Çok sayıda yolcu ise havalimanında yeniden bilet alarak gitmek istedikleri şehre uçmayı bekliyor. Uçuşları iptal olan binlerce yolcu havayolu şirketlerinin terminal binasındaki satış ofislerinde metrelerce kuyruk oluşturdu. Kuyruk uzadıkça yolcuların beklediği süre de paralel olarak artış gösterdi.








Atatürk Havalimanı'nda bekleyiş sürüyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (91)

Gözlemci ~ 7 yıl önce
Havaş'ın hizmet verdiği uçaklardan bir tanesi 209 yanaşmadan önce Havaş 209 komple tertemiz yaptı yolcu uçağı yanaştı bagajlar boşaltılıp şuta sevk edildi. 2 saat sonrada ayni uçak tekrardan kalkış yaptı tebrikler. Havaş yer hizmetlerinden bu performansı tüm körük ve açık park pozisyonlarında bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS_İSCİ ~ 7 yıl önce
Kargonun zararı 3 günde 5 ucaktan 10 milyon dolar sadece TK kargo.. 300 ucagı olan TK yı düşünürsek totali siz düşünün, kar küreme tuz ile olmaz onu da geç bu işi 180 personel ile 35 araç ile dhmi bu sekilde yapıyorsa yazıklar olsun.. Kamudan yönetici olmaz. Dhmi maşallah emekli sandığı gibi. Bu kadar milyon dolarlık aracı var ama şoförü yok!!! Araçlar dizilmiş ama kullanan yok. Onu da yapamıyorsunuz gidin bir hafriyatçı ile anlaşın. 3 tır 2 kepçe ortada bişi kalmaz. Makinst operatör işçi yazık günah adam bagajmı atsın kürek ile uçak altımı temizlesin. Bu uçaklar gözümüzün bebeği bu milletin alın teri vergi yani, dhmi nin araçları da aynı şekilde. İnanmayan apronda olan gitsin itfaiyenin oraya baksın bu kadar karayollarında büyükşehir de olmayan araçlar boş boş duruyor bunun hakkını nasıl vereceksiniz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dhmi ~ 7 yıl önce
İAHL için yeterli karla mücadele aracı ve gereci yok. Bu işi DHMİ yapamıyor. Örneğin Zürih bu işi nasıl yapıyor bir görseler. İB bu konuda daha başarılı. Yöneticiler hesap vermediği için bu çileyi çekiyor ve zarara muhatap oluyoruz. TGS ve Çelebi de kendilerini kandırıyor. İki tane küçük Kar kürüme aracı almışlar sözüm ona. Tam bir koordinesizlik örneği. TAV'a vermek lazım bu sorumluluğu ama iki sene için almaz bence.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
123 ~ 7 yıl önce
EKİM AYINDA AİRPORTHABER BAS BAS ATATĞRK HAVALİMANI KIŞ ÖNEMLEMİNİ ALDI EKİP ARAÇ GEREÇ HAZIR DİYORDU, AMERİKA VE CANADA 1 GÜN YADA KISMI OLARAK KAPATIYOR AYRICA ORAYA YAĞMIŞ OLAN KAR TÜRKİYENİN COĞRAFİK KONUMUNA GÖRE AZ YAĞIYOR ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kızılsakal ~ 7 yıl önce
Görüşün düştüğü yerde uçak seferleri dünyanın her yerinde iptal edilir. Olay tuzlanma değildir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Toplama ~ 7 yıl önce
Toplama fetocularla bu iş bu kadar.temizleyin artık şunları her yerden.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Üseyin ~ 7 yıl önce
Kolay iş, FETÖ ye bağla... Kurtul... Eğitim şart
DHMİ ~ 7 yıl önce
DHMİ nin işgüzarlığı ve zamanında önlem almamasından dolayı başta on binlerce yolcu sonra THY,Atlasjet ve OnurAir başta olmak üzere onlarca şirket mağdur oldu.3 tane pistten birini bile açık tutmayı başaramadı DHMİ , DHMİ bu zamanda çalışmayacakta ne zaman çalışacak.Havalimanını kapatmakla rezalet önlenemiyor.Baştan sona tüm DHMİ Müdürlerinden bu rezilliğin hesabı sorulmalı , DHMİ yüzünden bütün havayolları ve yolcuları perişan oldu...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FSC ~ 7 yıl önce
Fake bilgidir yayalım Doco ve Thy işten kovduğu şefleri kumanya dağıtmak üzere havalimanına çağırdı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kış yolcusu ~ 7 yıl önce
Yılda bir iki sefer Kanada'ya giderim. İstanbul'daki 'olağanüstü' durum oradaki bütün havaalanlarında her kış yaşanan sıradan olaylardır. Çok istisnai durumlar dışında uçaklar kış boyu vızır vızır çalışır. Galiba birşeyleri eksik yapıyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 7 yıl önce
Bugün 10:10 kalkışlı Ercan İstanbul uçağımız iptal oldu. Havaalanına gittik ve adama Ankara İzmir aktarmalı da olsa Atatürk veya Sabihaya inen bir uçağa biletimizi aktarabilir misiniz dedik Sağolsun hemen ayarladı oradaki THY çalışanı. Ne istediğini bilmek ya da onu geçtim insan gibi istemek önemli. Bizim önümüzdeki "beyefendi" bağırıp çağırdı iadesini istedi. Ve ona da yine hiç zorluk çıkarmadan biletinin iadesini sağladı. Adam gidip Atlas'tan bilet aldı. Ve üstüne tekrar gelip çalışana Atlas kalkıyor thy nasıl kalkmıyor dedi. Sonra baktım meraktan Atlas iptal olmuştu. Olay şirketler değil havaalanı gelen uçak gidebiliyor. Adı üstünde hava şartları. Evet yıl olmuş 2017 hala kar felç edebiliyor ama biraz anlayış biraz birbirimize saygı çok şey mi. Bağırınca da çözülmüyor ki işin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000