10 Kasım 2008, Pazartesi 09:35:26

Atatürk Havalimanı’nda ATATÜRK’E SAYGI

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün adı taşıyan Atatürk Havalimanı’nda, Atamız ölümünün 70’inci yıl dönümünde de saygıyla anıldı.
  • Dünyanın en büyük lideri, en büyük devrimcisi, laik ve çağdaş Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, O'nun gibi bir kurucum olduğu için gurur duyduğum sevgili Atatürk yattığın yer nurla dolsun, mekanın cennet olsun. Bizler daima senin yolundan yürüyecek, seninle aydınlanacak ve " En büyük eserin " olan Türkiye Cumhuriyeti'ni sonsuza kadar koruyacağız.
  • Ne Mutlu Türküm diyene...
  • bu sevgi hiç bitmeyecek
  • gerçektende çok anlamlı bir gün. Belki yaşasaydı herşey daha farklı olurdu dediğimiz atamız bügün onu saygıyla anıyoruz. Onu bağlılığımızı sözümüzle değil onun yolundan gitmek ve değerlerine sahip çıkmakla olur. kısacası sözde değil özde olması gerekir. Kelimelerimi Atatürk'ün sözüyle bitirmek istiyorum. Bilim ve tekniğin dışında yol gösterici aramak dalgınlıktır, bilgisizliktir, doğru yoldan sapmaktır.

Ulu Önder Atatürk, ölümünün 70. yılında tüm Türkiye’de saygı ve özlemle anıldı. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusunun ölüm yıl dönümünün anma törenlerine Ulu Önder’in isimi taşıyan Atatürk Havalimanı’nın personeli de katıldı.

Atatürk’ün hayata gözlere yumduğu 10 Kasım günü saat 09.05’i temsilen aynı saatte saygı duruşunda bulunuldu. Tören, saygı duruşunun ardından ona erdi.

İşte Atatürk Havalimanı’ndan 10 Kasım görüntüleri:

Atatürk Havalimanı

Atatürk Havalimanı

Atatürk Havalimanı

Atatürk Havalimanı

Atatürk Havalimanı

Atatürk Havalimanı’nda ATATÜRK’E SAYGI

Yorumlar

avalon1166 ~ 15 yıl önce
Dünyanın en büyük lideri, en büyük devrimcisi, laik ve çağdaş Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, O'nun gibi bir kurucum olduğu için gurur duyduğum sevgili Atatürk yattığın yer nurla dolsun, mekanın cennet olsun. Bizler daima senin yolundan yürüyecek, seninle aydınlanacak ve " En büyük eserin " olan Türkiye Cumhuriyeti'ni sonsuza kadar koruyacağız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 15 yıl önce
Ne Mutlu Türküm diyene...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bogachan ~ 15 yıl önce
bu sevgi hiç bitmeyecek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dark mesih ~ 15 yıl önce
gerçektende çok anlamlı bir gün. Belki yaşasaydı herşey daha farklı olurdu dediğimiz atamız bügün onu saygıyla anıyoruz. Onu bağlılığımızı sözümüzle değil onun yolundan gitmek ve değerlerine sahip çıkmakla olur. kısacası sözde değil özde olması gerekir. Kelimelerimi Atatürk'ün sözüyle bitirmek istiyorum. Bilim ve tekniğin dışında yol gösterici aramak dalgınlıktır, bilgisizliktir, doğru yoldan sapmaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000