20 Ocak 2018, Cumartesi 17:15:38

"Atatürk Havalimanı peşkeş çekilecek" iddiası

Halk Arenası’nın dün akşamki konuklarından CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, gündeme dair çok çarpıcı iddialarda bulundu. Kaynak: Tuncay Özkan'dan çok çarpıcı iddialar!
  • Tuncay Ozkan omru hayati boyunca eger bir iddiasinda hakli cikmissa,bende evimi arabami CHP'ye peskes cekecegim. Millet vatan mucadelesi yapiyor,Tuncay'da vatanini peskes cekiyor,bir suru adamda ortada delil,kanit olmadan arkasindan gidiyor. Pes valla.
  • yine chp yine yalanlar
  • Bu haber için delile gerek mi var??? Ülkenin her karış toprağı nasıl peşkeş çekiliyorsa, ayni hizla devam vurguna..... Tabi sabah okuyup atv seyredenlerbl anlamaz bunu
  • arkadaslar ben pegasusu gezdirirken yabancilara gordum vip arabalarala geldiler hayirli ve ugurlu olsan
  • Başlayalım: Bu havayolu THY olamaz! Zira ihalesiz olmaz, olamaz! Onur ve Atlas da olmaz, zira %49 hisse ile ne yapılabilir? Ayrıca mali durumları Nasıl? Pgsus ise %49 ile kontrolü alabilirsin, zira %35 bistte, kalan da esas da olacak. Ok?
  • Zaten daha oncede defalarca pegasus icin satis haberleri cikmisti ates olmayan yerden duman cikmaz hatta buradaki yazarlar da dogrulamisti bakalim satis ne zaman aciklanacak gorecegiz.
  • Kendi dönemlerinde 1 büyük rakıya her işin bittiği günleri çok özlüyorlar.o günler gelmez geri babuş
  • Bu iddia doğru çıkmazsa sn özkan çıkıp ''Yanlış istihbarat almışım, araştırmadan emin olmadan söyledim, , özür dilerim'' diyecek mi? hayır..Çamur at izi kalsın . Ama haklı çıkarsa ben buraya özür yazısı yazacağım söz..
  • Pegasus olma ihtilamli yuksek hisse ucusa gecer almak lazim.:-)
  • Pegasus arkadaslar ama hepsi degil muhtemelen ortaklik olabilir bu sene 4ortaklik gorusmesi yapiliyor diye duyum var.

Halk Arenası’nın dün akşamki konuklarından CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, gündeme dair çok çarpıcı iddialarda bulundu.

Özkan, İran'ın doğalgaz anlaşması gereği kontrol edilebilir hesaplarında durması gereken 26 milyar doların ortadan kaybolduğunu ve bunun ABD tarafından yakalanıp Türkiye'ye karşı ikinci bir davanın yolda olduğunu belirtti. Özkan ayrıca, Atatürk Havalimanı'nın da üçüncü havalimanı bittiğinde Katarlı bir şirkete peşkeş çekileceği iddiasında bulundu.Tuncay Özkan, Türkiye’nin felaketlerin eşiğinde olduğunu belirtip uyarılarda bulundu.

“ATATÜRK HAVALİMANINI PEŞKEŞ ÇEKECEKLER"

İşte CHP'li Tuncay Özkan'ın o iddiaları:

"Bir Türk havayolu şirketi bir Katarlı fona satıldı ya da satılmak üzere… Bizim Atatürk Havalimanı’mız var ya İstanbul’da. Üçüncü Havalimanı bittiğinde o havalimanını da Katarlı şirkete verecekler. Atatürk Havalimanı’nı başkalarına peşkeş çekemezsiniz. Önümüzdeki günlerde gerçekleşecek bakın uyarıyorum”

"Atatürk Havalimanı peşkeş çekilecek" iddiası

Yorumlar Tüm Yorumlar (86)

Yine mi? ~ 6 yıl önce
Tuncay Ozkan omru hayati boyunca eger bir iddiasinda hakli cikmissa,bende evimi arabami CHP'ye peskes cekecegim. Millet vatan mucadelesi yapiyor,Tuncay'da vatanini peskes cekiyor,bir suru adamda ortada delil,kanit olmadan arkasindan gidiyor. Pes valla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vatandaşın biri ~ 6 yıl önce
yine chp yine yalanlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Delile ne gerek ~ 6 yıl önce
Bu haber için delile gerek mi var??? Ülkenin her karış toprağı nasıl peşkeş çekiliyorsa, ayni hizla devam vurguna..... Tabi sabah okuyup atv seyredenlerbl anlamaz bunu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ercan ~ 6 yıl önce
Halk tv seyretmeye davam et sen. Yazarların kitap satış reklamlarını da kaçırma asla..
ben gordum ~ 6 yıl önce
arkadaslar ben pegasusu gezdirirken yabancilara gordum vip arabalarala geldiler hayirli ve ugurlu olsan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Analiz ~ 6 yıl önce
Başlayalım: Bu havayolu THY olamaz! Zira ihalesiz olmaz, olamaz! Onur ve Atlas da olmaz, zira %49 hisse ile ne yapılabilir? Ayrıca mali durumları Nasıl? Pgsus ise %49 ile kontrolü alabilirsin, zira %35 bistte, kalan da esas da olacak. Ok?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adnan ~ 6 yıl önce
Zaten daha oncede defalarca pegasus icin satis haberleri cikmisti ates olmayan yerden duman cikmaz hatta buradaki yazarlar da dogrulamisti bakalim satis ne zaman aciklanacak gorecegiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bi bitmediniz ~ 6 yıl önce
Kendi dönemlerinde 1 büyük rakıya her işin bittiği günleri çok özlüyorlar.o günler gelmez geri babuş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rüşvet ~ 6 yıl önce
Tabi bu dönemde tarife arttı haklısın.
Ben özluyorum dogrusu ~ 6 yıl önce
O zamanlar 1 büyük rakıya bitiyordu işler doğru. Şimdilerde milyon dolarlık ayakkabı kutularına iş bitiriyorlar. 500 bin dolarlık kol saatleri lazım. Hey gidi günler hey
enerjix ~ 6 yıl önce
Şimdiler rakıya kanmıyor öyle.Kendilerine kumbara açıyorlar.Bakın 3.köprü, körfez köprüsü,şehir hastaneleri vs.. Bu günler de geçer kimse kalıcı değil
ercan ~ 6 yıl önce
Bu iddia doğru çıkmazsa sn özkan çıkıp ''Yanlış istihbarat almışım, araştırmadan emin olmadan söyledim, , özür dilerim'' diyecek mi? hayır..Çamur at izi kalsın . Ama haklı çıkarsa ben buraya özür yazısı yazacağım söz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ercan bey ~ 6 yıl önce
Cbaşkanı da feto olayı için kandırıldık mevlam ve milletim affetsin dedi sonra da siyasi hayatımda ne kandırdım ne de kandırıldım dedi bunun için ne dersin peki ?
kandırıldım der ~ 6 yıl önce
sizin büyük lideriniz gibi
ercan ~ 6 yıl önce
karşı yorum yapanlar ! Hiç olmazsa sn Erdoğan kandırıldım dedi. Siz sn özkan ve yakın arkadaşlarının hiç kandırıldık, yanlış yaptık dediğini duydunuz mu?
Aslihan ~ 6 yıl önce
Pegasus olma ihtilamli yuksek hisse ucusa gecer almak lazim.:-)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Istanbul ~ 6 yıl önce
Pegasus arkadaslar ama hepsi degil muhtemelen ortaklik olabilir bu sene 4ortaklik gorusmesi yapiliyor diye duyum var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pgt ~ 6 yıl önce
2007 yılında Pegasus'ta çalışmaya başladım, girdiğim ilk gün insanlar arsında bunu konuşuyordu, Pegasus araplara satılacak, maaşlar dolar üzerinden olabilir.. yıl 2018 hala aynı konuşmalar yapılıyor ve ben her duyduğumda gülüyorum :))
Plane spotter ~ 6 yıl önce
2007 yılında da CFO (şirketin 2 numarası) başka şirkete geçmiş miydi? Kasasında 1 milyar₺ olan şirket gereksiz şekilde kısa vadeli kredi almış mıydı? Her yıl finansal takvimi aylar önce yayınlayan şirket , yeni yılın ilk ayında dahi yayınlamamış mıydı? Artık yeni sahip yeni CFO getirir, yeni takvim yayınlar, çekilen kredi ortaklara temettü olarak dağılır(mı?)

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000