19 Temmuz 2016, Salı 14:20:26

Atatürk Havalimanı girişinde çadırlı nöbet

Darbe girişiminin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘meydanlara çıkın’ çağrısına uyan bir vatandaş Atatürk Havalimanı’nın girişine çadır kurarak ‘demokrasi’ nöbeti tutmaya başladı.
  • Birde kefen giyseydin tam olurdu, padişahımız sana yakında havalimanımda güzel bir iş ayarlar!!! Padişahımızın etrafı senin gibi yalakalarla dolup taşmakta!!!
  • Senin bu bayragına kurban oluruz.yüregi ve kalbi büyük adam
  • Dümen kokan hareketler bunlar.
  • Bu havacılardan ukala, kendini beğenmiş, nankör, pislik adamlar görmedim bu ülkede. Adamın orda çadır kurması neyinize battı? Özgürce protesto ediyor darbeyi. Gezide para alarak sessiz eylem yapıp devrim yapacak köpekleri sırplar eğitmişti otporun yumruğunu biliyoruz. Meclisi de bı sabit kafalar bombaladı ama PKK ya teslim olmuş pilot utanın ukalalar.
  • Emmi ilk once kendi sehrine sahip ciksin. Kilise kendi nufusunden fazla multeci getirildi. Sokakta bayanlari kizlari rahatsiz ediyorlar. Kendi sehrini ilk once korusun. Beladan kurtulmak icin gelmis galiba buraya. Bu adamin orda ailesi var. Kira, su, elektrik genel ev giderlerini kim oducek? yoksa bu emmide calismayip devletin verdigi komur makarna ve para yardimiyla gecinen dindar kardeslerimizden mi?
  • Bu killsden gelen suriyeli olmasin, ya da kesin bir cikari ya da bir beklentisi vardir,
  • Senden ve senin gibi kardeslerimizden Allah binkere razı olsun Rabbim yardımcımız olsun
  • EVERYDAY IM COMHARING
  • FETÖ cüleri çıldırtan, adam gibi adamdır. Buradan FETÖ cülere sesleniyorum. Sizin pensilvanyadaki (haşa) mehdiniz zamanında bu vatandaşların karşısına geçip salya sümük ağlıyor, çıkıştada yardım dileniyordu. Bu vatandaşların attıkları sadakalar yardımlar sayesinde karnınız doydu, adam oldunuz, şimdi vatandaşa burun kıvırıyorsunuz.
  • hele bir sorun ne iş yaparmış,çoluk çocuğunun geçimini ne ile sağlıyormuş,hangi okulu bitirmiş,bu devlete millete ne katkı sağlamış, hayatı boyunca kaç kitap okumuş,askerliğini nerede yapmış, hele bir sorun bu yiğit kimmiş.bizde yakınen tanıyalım bu arslan yürekliyi de belki yanına bir çandır kurar ,emri altına gireriz.Airport haber bu iş size düşer ,bu kadar kısa yazı ile geçiştirmeyin bu Arslan parçasını ,breh breh breh

Darbe girişiminin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘meydanlara çıkın’ çağrısına uyan bir vatandaş Atatürk Havalimanı’nın girişine çadır kurarak ‘demokrasi’ nöbeti tutmaya başladı.

15 Temmuz gecesi gerçekleştirilmek istenen darbe girişiminin ardından canlı yayına çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısına uyarak ülke genelinde sokağa çıkan milyonlarca vatandaş, protestolarını sürdürüyor. Darbecilere yönelik protestoların yoğun olarak gerçekleştirildiği Atatürk Havalimanı, geçen üç günün ardından yerini sakinliğe bıraktı.

Kilis’ten gelen 61 yaşındaki Muzaffer Yenici, olayın hemen sonrasında geldiği Atatürk Havalimanı’nın ana giriş kapısından hiç ayrılmadı. Giriş kapısının yan tarafında bulunan yeşil alan çadır kuran Yenici, günlerdir bölgeden ayrılmıyor.

“Cumhurbaşkanımız ne zaman terk edin derse o zaman terk edeceğiz”

Olayı duyduktan sonra tanklarla girişleri kapatılan Atatürk Havalimanı’na gelen Muzaffer Yenici, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla sokağa çıktığını belirterek, “Memleketim Kilis. İstanbul’a çocuklarımın yanına gelmiştim. Televizyonda bu olayları duyduktan sonra çocuklarımla Avcılar’dan buraya kadar yürüdük. Yollar kapalı olduğu için 3-4 saat yürüyerek geldik. O günden beri de burada çadırımızı kurduk nöbet bekliyoruz. Cumhurbaşkanımız ne zaman terk edin derse o zaman terk edeceğiz” diye konuştu.

“Buraları çapulculara bırakacak halimiz yok”

Olaydan sonra bölgeden hiç ayrılmadığını belirten Muzaffer Yenice, “Üç günden beri burada bekliyorum. Vatanı bekliyoruz. Buraları çapulculara bırakacak halimiz yok. 3-5 tane çapulcunun yüzünden Türkiye’yi bu duruma mı getireceğiz. Sonuna kadar, ölene buradayız.  Cumhurbaşkanımız ne zaman gidin diyecekse o zaman gideceğiz bunun başka yolu yok. Ölmek var dönmek yok” dedi.





Atatürk Havalimanı girişinde çadırlı nöbet

Yorumlar Tüm Yorumlar (47)

Buna yalakalık denir ~ 8 yıl önce
Birde kefen giyseydin tam olurdu, padişahımız sana yakında havalimanımda güzel bir iş ayarlar!!! Padişahımızın etrafı senin gibi yalakalarla dolup taşmakta!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cennet vatan ~ 8 yıl önce
Senin bu bayragına kurban oluruz.yüregi ve kalbi büyük adam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dümen ~ 8 yıl önce
Dümen kokan hareketler bunlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Airmail34 ~ 8 yıl önce
Bu havacılardan ukala, kendini beğenmiş, nankör, pislik adamlar görmedim bu ülkede. Adamın orda çadır kurması neyinize battı? Özgürce protesto ediyor darbeyi. Gezide para alarak sessiz eylem yapıp devrim yapacak köpekleri sırplar eğitmişti otporun yumruğunu biliyoruz. Meclisi de bı sabit kafalar bombaladı ama PKK ya teslim olmuş pilot utanın ukalalar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gezide cadir ~ 8 yıl önce
gezide cadir kuranlar nerene battiysa oraya batti.
kilisli ~ 8 yıl önce
Emmi ilk once kendi sehrine sahip ciksin. Kilise kendi nufusunden fazla multeci getirildi. Sokakta bayanlari kizlari rahatsiz ediyorlar. Kendi sehrini ilk once korusun. Beladan kurtulmak icin gelmis galiba buraya. Bu adamin orda ailesi var. Kira, su, elektrik genel ev giderlerini kim oducek? yoksa bu emmide calismayip devletin verdigi komur makarna ve para yardimiyla gecinen dindar kardeslerimizden mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ok ~ 8 yıl önce
Bu killsden gelen suriyeli olmasin, ya da kesin bir cikari ya da bir beklentisi vardir,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İbrahim ~ 8 yıl önce
Senden ve senin gibi kardeslerimizden Allah binkere razı olsun Rabbim yardımcımız olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CHOMAR ~ 8 yıl önce
EVERYDAY IM COMHARING

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yediğiniz ekmeğe ~ 8 yıl önce
FETÖ cüleri çıldırtan, adam gibi adamdır. Buradan FETÖ cülere sesleniyorum. Sizin pensilvanyadaki (haşa) mehdiniz zamanında bu vatandaşların karşısına geçip salya sümük ağlıyor, çıkıştada yardım dileniyordu. Bu vatandaşların attıkları sadakalar yardımlar sayesinde karnınız doydu, adam oldunuz, şimdi vatandaşa burun kıvırıyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bir adsız yiğit :) ~ 8 yıl önce
hele bir sorun ne iş yaparmış,çoluk çocuğunun geçimini ne ile sağlıyormuş,hangi okulu bitirmiş,bu devlete millete ne katkı sağlamış, hayatı boyunca kaç kitap okumuş,askerliğini nerede yapmış, hele bir sorun bu yiğit kimmiş.bizde yakınen tanıyalım bu arslan yürekliyi de belki yanına bir çandır kurar ,emri altına gireriz.Airport haber bu iş size düşer ,bu kadar kısa yazı ile geçiştirmeyin bu Arslan parçasını ,breh breh breh

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Roketsavar ~ 8 yıl önce
Kendisi Kilis'te roketsavar olarak bilinir. Kilis'in durumu kritik.
Cevapliyorum. Kisisel bilgileri yorumdadir. ~ 8 yıl önce
6 yasindan bu yana sayisiz kitap okumus, ilk orta ve lise sonrasinda fakulte bitirmis uzmanlik okullarindan mezun olup onlarca plaket ve sertifika almis devletin verdigi muazzam imkanlardan faydalanarak saygi gormus hain serefsiz kani ve sutu bozuk olan bir general !!! degil belki ama bizden biri. Saf ve masum anadolu cocugu bu ADAM gibi ADAM.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000