10 Nisan 2010, Cumartesi 12:54:47

ATATÜRK HAVAALANINDA BANDO ZİYAFETİ

Türk Polis Teşkilatı'nın 165. kuruluş yıldönümü nedeniyle Atatürk Havalimanı’nda bando gösterisi düzenlendi. Şişli Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri tarafından yapılan gösteri, havaalanı çalışanları, yerli ve yabancı yolculara eğlenceli dakikalar yaşattı.
  • daha once de bando gosterısı olmustu ahl'de. sanırım cumhurıyet bayramıydı. guzel etkınlıkler bunlar.

Şişli Endüstri Meslek Lisesi Bando Takımı, Atatürk Havalimanı İç Hatlar Gidiş Terminalinde yaptıkları gösterinin ardından şarkılar ve marşlar eşliğinde Dış Hatlar'a doğru yürüyüş düzenledi. Müzik ziyafetine burada devam eden öğrenciler genç yaşlı birçok kişiye eğlenceli dakikalar yaşattı.

Her iki salonda çaldıkları eğlenceli parçalar ile Atatürk Havaalanı polislerinin, havalimanı çalışanlarının, yerli ve yabancı herkesin beğenisini kazanan bando takımını birçok kişi meraklı gözlerle izledi. Gösteriyi izleyenler bu anları ölümsüzleştirmek amacıyla telefon, kamera ve fotoğraf makineleriyle bando gösterisini görüntüledi.

Gösteriden sonra AirportHaber’e açıklamada bulunan Şişli Endüstri Meslek Lisesi Müdür Yardımcısı Hasan Çapraz “Okulumuzun bando takımı ile birlikte Atatürk Havalimanı’na geldik. Cumartesi olması ve derslerin olmaması nedeniyle polisimize destek vermek amacıyla buradayız. Severek geldik buraya. Öğrencilerimizde burada kısa bir gösteri düzenledi. Polis arkadaşlarımızı ve yolcuları eğlendirmek amacıyla geldik. Dünyanın en köklü polis teşkilatına sahibiz. Onlara destek olmalıyız” diyerek etkinlik hakkında bilgi verdi.

Çapraz Türk Hava Kurumu’nun düzenlemiş olduğu Taş Atma Uçak Uçur kampanyası hakkında bir eğitimci olarak yorumda bulunurken “Doğuda yaşayan ve kullanılan öğrencilerimizi gördüğümüz zaman içim acıyor. Polisimizin onlara ne derece şevkat ve sevgiyle yaklaştığını bildiğimiz halde, beyinleri boş bilgiler ile yıkanan çocuklarımızın daha çok desteğe ihtiyacı var bu açıdan çok önemli bir kampanya polisimizde zaman zaman bu tarz etkinliklerde bulunuyor.” dedi.

Gösteride bulunan polis memurları ile öğrenciler arasında geçen diyaloglarda, öğrencilerin polise gösterdiği sevgi ve güveni ortaya koydu.














 
 

ATATÜRK HAVAALANINDA BANDO ZİYAFETİ

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
daha once de bando gosterısı olmustu ahl'de. sanırım cumhurıyet bayramıydı. guzel etkınlıkler bunlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000