14 Ekim 2012, Pazar 08:35:12

ATALAY'DAN KKTC HEYETİNE UÇAK JESTİ

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay; KKTC Başbakanı İrsen Küçük ve bakanlarının ülkelerine dönüşü için özel uçağını tahsis etti.
  • Kibrisli orada dur KTH'yi batiran zihniyeti sende cok iyi biliyorsun! Muhtacsiniz diyen zaat, muhtac olan yok arkadasim TR kendi cikarlari icin Kibrista. Sen elini cektigin an oraya sahip cikan ulke cok olur merak etme! Akdenizdeki guvenligin icin sen muhtacsin ki o yuzdn yillarca illegal bir devlet olusumunu destekledin.
  • KTHY nı meşhur sendikanızın batırdığını dünya alem biliyor. Ama ne yazık ki hala 3 - 5 tane insan öğrenememiş. Siz bu sendikacı kafasıyla daha çok şirket batırırsınız KKTC de. Önce sendikacılığın ne olduğunu öğrenin ondan sonra sendikacılık yapın. Biraz dünyayı gözlemeye gayret edin. Çok geriden geliyorsunuz çook..
  • 2005 yılında bu şirket bizim diyerek Türkiye'nin yönetimini istemeyip el çektirten sizler oldunuz. Bu tarihten sonra 5 uçağı olan KTHY 2007 sonuna doğru 1300 e çıktı personel sayısı. Akabinde Türkiye'de personel kıyımına gidildi ve 100 personel işten çıkartılırken neredeydiniz? KTHY'de emekliliği dolup da çalışanlar çıkartıldı ve her biri en az 200 bin lira emekli maaşı aldı. Bu 30 yılını veren ve emekli edilen Personele 60 bin lira para verildi. Kurtarma proğramları yapıldı ama hiç bir zaman bu iyi niyetlere el uzatmadınız. Sadece Türkiye para versin biz harcıyalım ama nasıl yöneticiliğine karışma dediniz. O zaman kendi bütçenizi oluşturun ve adam akıllı yönetin. Bu arada unutulmaması gereken en önemli konulardan biride KTHY'yi kurarken THY ile birlikte ve en büyük desteğiniz THY ve Türkiye Cumhuriyeti idi. Bunu çok çabuk unuttunuz. Ama Gönül isterdiki 36 yıllık tarihi olan bir KTHY hala göklerde uçsun, ama bu şirketi batıran TC değil ve dışarda aramayın. Kendinizi bir sorguya çekin.
  • SAOLUN EKSIK OLMAYIN COK DUSUNCELISINIZ HAVAYOLUMUZU BURDAKI AKP YANLILARI ILE ELBIRLIGI ILE BATIRDINIZ YOKSA BIZ GELIRDIK BEDDUALARIMIZI UZERINIZDEN EKSIK ETMIYORUZ MERAK ETMEYIN ! ! !

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Orman ve Su İşleri Bakanı, KKTC Başbakanı İrsen Küçük ve bakanları, 'KKTC Su Temini Projesi'nin Anamur ilçesindeki temel atma törenine katıldı.

Programın ardından KKTC'ye gidecek olan heyete Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay bir jest yaptı. Atalay, KKTC Başbakanı İrsen Küçük ve bakanlarının ülkelerine dönüşü için özel uçağını tahsis etti. Atalay ve Bakan Eroğlu, KKTC heyetini el sallayarak uğurladı.

Uçağın KKTC’den dönmesini bekleyen Başbakan Yardımcısı Atalay ve Bakan Eroğlu, zamanı kent turu yaparak değerlendirdi. AK Parti Gazipaşa İlçe Teşkilatı’nın isteği üzerine Gazipaşa ilçe merkezine gelen iki bakan, bir pastanede vatandaşlarla sohbet etti. Programlarının değiştiğini ve bu nedenle aniden bu ziyareti yapmaya karar verdiklerini belirten Atalay, “Burası çok güzel ilçe. Programımız değişti. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Başbakanı, bakanları filan vardı. Biz onları uçakla Ankara’ya götürecektik. Oradan tarifeli uçakla Kıbrıs’a gideceklerdi. Biz öyle yapmayalım dedik. Buradan Kıbrıs Ercan Havalimanı daha yakın. Başbakan ve bakanları özel uçağımız önce götürsün dedik. Biz de uçağımızın gelmesini bekliyoruz. Program böyle değişince bizde bu güzel ilçeyi gezelim istedik. Çok iyi oldu. Memnun olduk” dedi.

ATALAY'DAN KKTC HEYETİNE UÇAK JESTİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Xx ~ 12 yıl önce
Kibrisli orada dur KTH'yi batiran zihniyeti sende cok iyi biliyorsun! Muhtacsiniz diyen zaat, muhtac olan yok arkadasim TR kendi cikarlari icin Kibrista. Sen elini cektigin an oraya sahip cikan ulke cok olur merak etme! Akdenizdeki guvenligin icin sen muhtacsin ki o yuzdn yillarca illegal bir devlet olusumunu destekledin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sendika ~ 12 yıl önce
KTHY nı meşhur sendikanızın batırdığını dünya alem biliyor. Ama ne yazık ki hala 3 - 5 tane insan öğrenememiş. Siz bu sendikacı kafasıyla daha çok şirket batırırsınız KKTC de. Önce sendikacılığın ne olduğunu öğrenin ondan sonra sendikacılık yapın. Biraz dünyayı gözlemeye gayret edin. Çok geriden geliyorsunuz çook..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Batıran Kim? ~ 12 yıl önce
2005 yılında bu şirket bizim diyerek Türkiye'nin yönetimini istemeyip el çektirten sizler oldunuz. Bu tarihten sonra 5 uçağı olan KTHY 2007 sonuna doğru 1300 e çıktı personel sayısı. Akabinde Türkiye'de personel kıyımına gidildi ve 100 personel işten çıkartılırken neredeydiniz? KTHY'de emekliliği dolup da çalışanlar çıkartıldı ve her biri en az 200 bin lira emekli maaşı aldı. Bu 30 yılını veren ve emekli edilen Personele 60 bin lira para verildi. Kurtarma proğramları yapıldı ama hiç bir zaman bu iyi niyetlere el uzatmadınız. Sadece Türkiye para versin biz harcıyalım ama nasıl yöneticiliğine karışma dediniz. O zaman kendi bütçenizi oluşturun ve adam akıllı yönetin. Bu arada unutulmaması gereken en önemli konulardan biride KTHY'yi kurarken THY ile birlikte ve en büyük desteğiniz THY ve Türkiye Cumhuriyeti idi. Bunu çok çabuk unuttunuz. Ama Gönül isterdiki 36 yıllık tarihi olan bir KTHY hala göklerde uçsun, ama bu şirketi batıran TC değil ve dışarda aramayın. Kendinizi bir sorguya çekin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kibrisli ~ 12 yıl önce
SAOLUN EKSIK OLMAYIN COK DUSUNCELISINIZ HAVAYOLUMUZU BURDAKI AKP YANLILARI ILE ELBIRLIGI ILE BATIRDINIZ YOKSA BIZ GELIRDIK BEDDUALARIMIZI UZERINIZDEN EKSIK ETMIYORUZ MERAK ETMEYIN ! ! !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FALCONVT ~ 12 yıl önce
Nankörler sizi ! Sendikalar ile bir olup şirketin kökünü dinamitlediğiniz günleri ne cabuk unuttunuz ? 36 yıllık sendıkalar ve Türk düşmanı yönetım yüzünden battınız ! Sendıkalar ile Türkıye aleyhıne slogan attıgınız günlerı unutmadık ! Türkiyer olmadan sizler bir hiçsiniz hiç ! Muhtacsınız bize !!!

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000