17 Ağustos 2018, Cuma 12:27:49

"ATAK helikopterinin daha gelişmiş modelleri gelecek"

Savunma Sanayi Başkanı İsmail Demir, "Bundan birkaç sene sonra ATAK helikopterinin daha gelişmiş modelleri gelecek" dedi.
  • Bu helikopter italyada uretiliyor nesi yerli yahu , f16 daha yerli
  • Yani Agusta yeni modeli. Yalancilar sizi. ...
  • Önce motorunu kendimiz yapalım gelişmiş modelleri öyle çıkartılmış yarın motor tedarik edemezseniz kazık gibi kalirsiniz
  • Thy den cikan savunma sanayi bilmem biseyi oluyo eee tabi burda ogreniyorlar nasil insan oldurulur biz yasarken olmusuz be
  • Umarım aynı güçte, hatta daha güçlü ve bakımı ve maliyeti düşük motor da buluruz. Yoksa Trump RTe atışmasına kurban olacak.
  • İsmail seni hiç sevmiyorum. Çok kibirlisin. İnanları hakir görüyorsun. Ama aslında koca bir hiçsin. Siyasi çevren olmasa, çiğ köfteci bile olamazdın.
  • Leonardo isimli firma iyi çalışıyor tabi. Parayı verirsen AW249 olur sana T249. Şu an Polonyalı Polska Grupa Zbrojeniowa SA ve Leonardo AW249 ürermek için anlaşma yaptı. Yakında bize de satarlar eminim. Bunlar da onu haber veriyor galiba.
  • Tk’daki hukumet dusmani hostesleri uzecek haber
  • Motorun sahibi USA ve UK olduğu için Pakistana satiş askıda olduğunu okumuştum. Bir gelişme varmı?
  • Değerli Hocam İsmail beyin çalışmalarını takdirle izliyor ve başarılarının devamını diliyorum.

Dışişleri Bakanlığı tarafından düzenlenen 10'uncu Büyükelçiler Konferansı kapsamında Ankara'da bulunan büyükelçiler ASELSAN'ı ziyaret etti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Haluk Görgün açılış konuşmasını yaparak ASELSAN'a ilişkin bilgi verdi.

Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir de yaptığı konuşmada, ihracatın ekonomide önemli bir çıkış yolu olduğunu kaydederek savunma sanayiinin ihracatının diğer ticari ilişkilerden farklı olduğunu bildirdi.

Savunma Sanayiindeki ihracatın ülkeler arası ilişkilere bağlı olduğunu belirten İsmail Demir, Türkiye'nin savunma sanayiindeki üretimleri hakkında bilgi verdi.

Demir, ATAK Helikopterinin operasyonlarda yoğun ve başarılı bir şekilde kullanıldığını, uluslararası alanda göz dolduran bir helikopter olduğunu söyledi.

İsmail Demir, şu ifadelere yer verdi:

"Dünyada atak sınıfı helikopterler arasında en iyi performans gösterenlerden birisi. Bu bir hamaset değil. Çeşitli kullanıcılar en zor şartlarda dahi test edilen helikopterimizin çevikliğine, vuruş hassasiyetine ve yerli silahlarla donattığımızdaki vuruş kabiliyetine gerçekten hayran oluyorlar. İlk adımımızı Pakistan'a ihracatla attık. Çeşitli ülkelerden cazip teklifler var. Bu nedenle ATAK'ın geleceğinin parlak olduğunu düşünüyorum. Tabi bu ATAK, ilk model olarak düşünüyoruz. Bundan bir kaç adım sonra bir gelişmiş, iki gelişmiş, üç gelişmiş modelleri de gelecek. Daha fazla yük taşıyan daha fazla silah kabiliyeti olan daha büyük ataklarda şu anda proje safhasında"

"ATAK helikopterinin daha gelişmiş modelleri gelecek"

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Ucak ~ 6 yıl önce
Bu helikopter italyada uretiliyor nesi yerli yahu , f16 daha yerli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TC ~ 6 yıl önce
Yani Agusta yeni modeli. Yalancilar sizi. ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahmet ~ 6 yıl önce
Önce motorunu kendimiz yapalım gelişmiş modelleri öyle çıkartılmış yarın motor tedarik edemezseniz kazık gibi kalirsiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mudur ~ 6 yıl önce
Thy den cikan savunma sanayi bilmem biseyi oluyo eee tabi burda ogreniyorlar nasil insan oldurulur biz yasarken olmusuz be

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Motor ~ 6 yıl önce
Umarım aynı güçte, hatta daha güçlü ve bakımı ve maliyeti düşük motor da buluruz. Yoksa Trump RTe atışmasına kurban olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsmail ~ 6 yıl önce
İsmail seni hiç sevmiyorum. Çok kibirlisin. İnanları hakir görüyorsun. Ama aslında koca bir hiçsin. Siyasi çevren olmasa, çiğ köfteci bile olamazdın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Leonardo ~ 6 yıl önce
Leonardo isimli firma iyi çalışıyor tabi. Parayı verirsen AW249 olur sana T249. Şu an Polonyalı Polska Grupa Zbrojeniowa SA ve Leonardo AW249 ürermek için anlaşma yaptı. Yakında bize de satarlar eminim. Bunlar da onu haber veriyor galiba.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy ~ 6 yıl önce
Tk’daki hukumet dusmani hostesleri uzecek haber

Yanıtla

Kalan karakter 1000
niklas34 ~ 6 yıl önce
Motorun sahibi USA ve UK olduğu için Pakistana satiş askıda olduğunu okumuştum. Bir gelişme varmı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MURAT SALMAN ~ 6 yıl önce
Değerli Hocam İsmail beyin çalışmalarını takdirle izliyor ve başarılarının devamını diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Murat Salman'a ~ 6 yıl önce
Değerli hocan hayatında her işini torpille yapmış, yaptırmış birisi. Ayrıca yalakalık da iyi birşey değil.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000