25 Ağustos 2015, Salı 08:17:24

ATAK Helikopteri Polonya'da uçtu

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ'nin T129 ATAK Taarruz ve Taktik Keşif Helikopteri, Polonya'da ilk uçuş gösterisini gerçekleştirdi.
  • bırakın gösteriyi bu helikopterler pkk'ya karşı savaşsın,işimiz gücümüz hava civa,vatan elden gidiyor biz para kazanmanın derdindeyiz,madem hazır 1tane daha teslim edin tsk'ya
  • Iyi Ataklar !.
  • Çiğli'deki gösterilerde uçuşunu görürüz diye ummuştuk, göremedik. Türkiye'de de izlemek isteriz.
  • http://www.airporthaber.com/dhmi-haberleri/shui-ogrencileri-dhmi-kadrolarini-geri-istiyor.html
  • Hükümetin en iyi işlerinden birisi savunma sanayi millileştirme projesi
  • Atak Projesinin Güneydoğuda teröristlere karşı yapılan operasyonlarda başarı ile kullanıldığını görmek bizlere gurur veriyor.emeği geçenleri tebrik ediyor,Ataklara hayırlı uçuşlar diliyorum.

TUSAŞ'tan yapılan yazılı açıklamada, Taarruz ve Taktik Keşif görevleri için çok amaçlı tasarlanmış yeni nesil T129 ATAK Helikopteri'nin Polonya'da ilk uçuş gösterisini Radom Havacılık Fuarı'nda yaptığı belirtilerek, helikopterin, bu gösteri ile resmi olarak Polonya Tanıtım Turu'na başladığı kaydedildi.

Uçuşun 20 dakika sürdüğüne dikkat çekilen açıklamada, bu gösteriyi TUSAŞ standında gerçekleşen resepsiyona katılan birçok üst düzey Türk ve Polonyalı yetkilinin ilgiyle izlediği ifade edildi.

T129 ATAK Helikopteri'nin tanıtım turuna, 28 Ağustos'ta Varşova-Babice Havaalanı'ndaki Polonyalı yetkililer ve basına özel yapacağı uçuş gösterisi ve 1-4 Eylül tarihleri arasında Kielce'de gerçekleşecek MSPO Fuarı'nda statik alanda sergilenmesiyle devam edileceği bildirildi.

ATAK Helikopteri Polonya'da uçtu

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
bırakın gösteriyi bu helikopterler pkk'ya karşı savaşsın,işimiz gücümüz hava civa,vatan elden gidiyor biz para kazanmanın derdindeyiz,madem hazır 1tane daha teslim edin tsk'ya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Realist ~ 9 yıl önce
Iyi Ataklar !.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Volvo ~ 9 yıl önce
Çiğli'deki gösterilerde uçuşunu görürüz diye ummuştuk, göremedik. Türkiye'de de izlemek isteriz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yardım edin ~ 9 yıl önce
http://www.airporthaber.com/dhmi-haberleri/shui-ogrencileri-dhmi-kadrolarini-geri-istiyor.html

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kendi silahımız ~ 9 yıl önce
Hükümetin en iyi işlerinden birisi savunma sanayi millileştirme projesi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mustafa ~ 9 yıl önce
Atak Projesinin Güneydoğuda teröristlere karşı yapılan operasyonlarda başarı ile kullanıldığını görmek bizlere gurur veriyor.emeği geçenleri tebrik ediyor,Ataklara hayırlı uçuşlar diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000