15 Ekim 2008, Çarşamba 12:25:55

Asuman Krause'den şok itiraf!

Eski manken, şimdilerin popüler şarkıcılarından Asuman Krause Emmy Televizyon Ödülleri'ne giderken Los Angeles Havaalanı'nda yaşadıklarını anlattı.
  • Google'dan bu Cynthia'nın lezbiyen sevgilisine bi baktımda Asuman'ın dediği kadar varmış karı resmen erkek gibi böööğğğğ :( Ama Cynthia'yı görmeyin gitsin be abi. İlik resmen iliiiik :)

'Sex and the City'nin yıldızı Cynthia Nixon, Asuman'ı uçakta taciz etti. Asuman o anları "erkekler bile bana öyle bakmadı" sözleriyle anlattı.

Şarkıcı Asuman Krause, Los Angeles'ta yapılan dünyaca ünlü Emmy Televizyon Ödülleri'ne giderken Los Angeles Havaalanı'nda yaşadıklarını 'Orada Neler Oluyor' programında anlattı.

Kelebek'in haberine göre, Krause 'Sex and the City' dizisinin yıldızı Cynthia Nixon ile karşılaştığını ve aralarında garip bir elektriklenme olduğunu söyledi.

"ERKEK BİLE BÖYLE BAKMAMIŞTI"

Bir süre önce lezbiyen olduğunu açıklayan ve kadın sevgilisi Marinnoni ile dudak dudağa poz veren Nixon'ın kendisini dakikalarca süzdüğünü söyleyen Asuman "Öyle bir kesti ve baktı ki kendimi acayip, bir tuhaf hissettim. Gözünü alamadı. Bugüne kadar bana bir erkek bile böyle bakmamıştı. Acayip korktum. Ben de bakınca bu kez yanındaki erkek rolündeki kadın sevgilisi gerildi.

"TUHAFTI VALLA!"

"Ayy tipi çok tuhaftı valla! Bana 'Ne oluyor?' gibisinden baktı. Baktım ikisi de geriliyor. Bir rezalet çıkmasın diye korkup uzaklaştım. Uçağın tuvaletinde bir daha karşılaşınca felaket gerildik. Lezbiyen sevgilisi, Cynhia'yı 'Buraya gel' diye uyardı. Ben de hemen geçip yerime oturdum, göz göze bile gelmedim" dedi.

Asuman Krause'den şok itiraf!

Yorumlar

overload55 ~ 16 yıl önce
Google'dan bu Cynthia'nın lezbiyen sevgilisine bi baktımda Asuman'ın dediği kadar varmış karı resmen erkek gibi böööğğğğ :( Ama Cynthia'yı görmeyin gitsin be abi. İlik resmen iliiiik :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000