09 Mayıs 2012, Çarşamba 10:50:05

ASLINDA PATLATILMAYACAKMIŞ

Amerikan Merkezi Haberalma Teşkilatı'nın (CIA), El Kaide’nin ABD'ye giden bir yolcu uçağını iç çamaşırına gizlenmiş bir bomba ile havaya uçurma planını, başından beri bildiği ortaya çıktı.
  • Kendi hazırlamış, kendi yakalamış. Self servis şeklinde bir istihbarat olayı. Ne malum? Bence dış düşman ve terörizm tehdidinin devam ettiğini ispatlamaya çalışılan bir oyundur bu. CIA yazıyor, CIA oynuyor, bütün dünya da seyrediyor. El kaide mi kaldı ortada?
  • abd nin bçyle şeytanca fiilleri gün yüzüne çıktıkça 11 eylül,afganistan,iran,ırak..vb oyunları daha iyi analiz ediyor. demekki bundan sonra ne yaparlarsa bi daha düşünmek lazım sözde barışçıl ama insanlığın katili

El Kaide'nin Yemen kolunun, Usame Bin Ladin'in öldürülmesinin birinci yıldönümü yaklaşırken gerçekleştirmeyi planlandığı ancak ABD'li yetkililer tarafından engellenen intihar saldırısıyla ilgili detaylar gün yüzüne çıkmaya başladı.

El Kaide terör örgütünün intihar bombacısı olarak görevlendirdiği kişinin, aslında Suudi Arabistan istihbaratı ve CIA için çalıştığı ortaya çıktı.

El Kaide içine sızarak saldırı planını bozan ajan, Yemen’den “kazasız belasız” ayrılarak, bombayı Suudi Arabistan'daki CIA yetkililerine teslim etmeyi başardı.

ABD’li ve Yemen'li yetkililere dayandırılan AP haberinde, kimliği açıklanmayan “bombacının” ele verdiği saldırı düzeneğinde, hava alanı detektörlerinden geçebilen metal olmayan bir bombanın yer aldığı açıklandı.

Düzeneğin şu an FBI uzmanlarınca incelendiği bildirildi. Benzer bir “iç çamaşırı bombası” ile saldırı girişimi, teröristin ABD’nin Detroit kentine giden bir yolcu uçağını 2009’da düşürmeye çalışırken yakalanmasıyla engellenmişti.

ASLINDA PATLATILMAYACAKMIŞ

Yorumlar

PALAVRA ~ 12 yıl önce
Kendi hazırlamış, kendi yakalamış. Self servis şeklinde bir istihbarat olayı. Ne malum? Bence dış düşman ve terörizm tehdidinin devam ettiğini ispatlamaya çalışılan bir oyundur bu. CIA yazıyor, CIA oynuyor, bütün dünya da seyrediyor. El kaide mi kaldı ortada?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
şeytan abd ~ 12 yıl önce
abd nin bçyle şeytanca fiilleri gün yüzüne çıktıkça 11 eylül,afganistan,iran,ırak..vb oyunları daha iyi analiz ediyor. demekki bundan sonra ne yaparlarsa bi daha düşünmek lazım sözde barışçıl ama insanlığın katili

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000