08 Eylül 2009, Salı 08:02:34

Aslantuğ, pilotluk için adım adım ilerliyor

“Hanımın Çiftliği” dizisiyle setlere dönen Mehmet Aslantuğ, yıllardır hayalini kurduğu bir isteğini gerçekleştirmek
  • Arkadaslar Tarkim Hobi amacli pilotaj egitimi almak icin uygundur fakat burda egitim alipta bir havayolunda ise girmek hayaldir. ancak 2003senesindeki gibi(thy) 100yolcu ucagi alan birsirket cikarsa belki mumkundur.
  • Bir ara PPl egitimi icin ben de ucus okulu arastirmistim.. kendi pistinin olmasi yogun olmayan hava trafigi nedeniyle Tarkim`i cok uygun gordum.. Ama vardiyali calisma duzeninde 3 ay izin almak zor.. Bazi yorumlara bakinca tamamen karalama kampanyasi gibi. cok net belli oluyor.. Insanlari yanlis yonlendirmeyin.. Suan ATPL`i alip da bosta kalacak bir pilot yok...varsa da o kendisiyle alakali baska bir sorundan ibarettir.. Bu ise merakli kisilerin, Istanbul`daki karmasa arasinda yer alan ucus okullarindan ziyade Adana`daki Tarkim`e yonelmeleri cok mantikli.. Kivanc bey`de mantikli bir insanmis....
  • ARKADAŞ 70 ten fazla kişiyi kontrolo sokmuş tarkim diyo tarkimden mezun olupta işe giren yok.......
  • Yorumlarin kalitesi gercekten kotu. Herkes bir yorum yazmak zorunda degil arkadaslar, bu kadar zorlamayin lutfen.TR'de genel havacilik anlayisi olmadigindan pilot deyince herkes havayolu pilotu ya da savas pilotu anliyor herhalde.Oysa Avrupa ve Amerika'da oldugu gibi TR'de de insanlar bu isi hobi olarak yapabilir.Mehmet Aslatug gibi insanlarin bu ise ilgi gostermesi bence iyi bir gelismedir.Daha cok insanin bu isi hobi olarak gormesine ve genel havaciligin gelismesine katkisi olabilir.Havaciligin ana cikis noktasi ve altyapisi genel havaciliktir.TR'deki genel havacilik alanindaki eksiklik tamamlanirsa bu diger havacilik guruplarina da olumlu etki edecektir.
  • Mehmet AslantuğAdanada film setinde boş vakitlerinde sagda solda gezeceğine cafe tarkim den pplisansını alır devamınıda getirip ATPLisansı almak isterse İstanbula gittiğinde de simülatörde uçuşlarına! devam eder.
  • Genel HAvacilik denilen seyden bihaber cahil insanciklar.17 yasini doldurmus lise mezunu ikinci sinif saglik sertifikasi olup cebine 10000 euroyu koyan her insan ozel pilot lisansi alabilir.Tabii ki halkimizin gozunde pilot denilen kisi genc saglikli ayakli hesap makinesi cyborg gibi bir insandir,iste bu dayatma yuzunden sivil havacilik gelismiyor.Amerikada surucu okulu sayisi kadar ucus okulu var.Ev hanimlarinin cogu hobi bazinda PPL sahibi pilot.yorumlari okuyunca Aziz Nesingeliyor insanin aklina ne diyeyim...Yazik,,,
  • SADECE AMATOR PPL YANI OTESINE ZATEN GECEMEZ 60 YASINA GELMIS .BIRAKIN OYNASIN BIRAZ.GECENLERDE MUSTAFAYLA KONUSTUM ANLATTI NELER YASADIGINI UCMAK OYLE KOLAY DEGIL DIYOR UCAGI SATMIS SIMDI KEYFINE BAKIYOR COCUKLA ILGILENIYO FALAN....
  • yorumlariniz biraz acimasiz degil mi? ATPL alacak havayollarinda ucacak yazmiyor ki... PPL sahibi pek cok unlu oldugunu bilmiyor musunuz? Hatta AMerikada bunun ne kadar yaygin oldugunu???? pilotluk illa ki yolcu tasimak midir??
  • yapılan saçma sapan yorumlara sadece gülüyorum.sayın aslantuğ ticari pilot olacağım dememiş aslında sadece uçma hayalini gerçekleştirmek için ppl lisansı almak istemiş buda parasını ödeyen vede biraz kabiliyeti olan herkezin yapabileceği birşey siz at gözlüklüler neyi eleştiriyorsunuz anlamak mümkün değil.
  • Bulent Ersoy hanimi'da yanima agirlamayi ve beraber calismayi cok arzuluyorum..... Onuda Tayyareci yapin lutfen. TurkAir

Eşi Arzum Onan’ın korktuğu için yıllardır engellediği Aslantuğ, uçuş dersleri almaya başladı. Dizi setinin olduğu Adana’da Tarkim Uçuş Okulu’ndaki kurslara başlayan Aslantuğ, sertifika almak için ter döküyor.

1994’ten beri uçuş eğitimi alanında faaliyet gösteren Tarkim Uçuş Okulu, İstanbul ve Adana merkezli teorik bilgi ve uçuş eğitimi veren özel bir uçuş okulu ve Avrupa Havacılık Otoritesi (JAA) üyesi, Türkiye Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nden onaylı.

Hürriyet

Aslantuğ, pilotluk için adım adım ilerliyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

Misafir ~ 14 yıl önce
Arkadaslar Tarkim Hobi amacli pilotaj egitimi almak icin uygundur fakat burda egitim alipta bir havayolunda ise girmek hayaldir. ancak 2003senesindeki gibi(thy) 100yolcu ucagi alan birsirket cikarsa belki mumkundur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bir ara PPl egitimi icin ben de ucus okulu arastirmistim.. kendi pistinin olmasi yogun olmayan hava trafigi nedeniyle Tarkim`i cok uygun gordum.. Ama vardiyali calisma duzeninde 3 ay izin almak zor.. Bazi yorumlara bakinca tamamen karalama kampanyasi gibi. cok net belli oluyor.. Insanlari yanlis yonlendirmeyin.. Suan ATPL`i alip da bosta kalacak bir pilot yok...varsa da o kendisiyle alakali baska bir sorundan ibarettir.. Bu ise merakli kisilerin, Istanbul`daki karmasa arasinda yer alan ucus okullarindan ziyade Adana`daki Tarkim`e yonelmeleri cok mantikli.. Kivanc bey`de mantikli bir insanmis....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ARKADAŞ 70 ten fazla kişiyi kontrolo sokmuş tarkim diyo tarkimden mezun olupta işe giren yok.......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yorumlarin kalitesi gercekten kotu. Herkes bir yorum yazmak zorunda degil arkadaslar, bu kadar zorlamayin lutfen.TR'de genel havacilik anlayisi olmadigindan pilot deyince herkes havayolu pilotu ya da savas pilotu anliyor herhalde.Oysa Avrupa ve Amerika'da oldugu gibi TR'de de insanlar bu isi hobi olarak yapabilir.Mehmet Aslatug gibi insanlarin bu ise ilgi gostermesi bence iyi bir gelismedir.Daha cok insanin bu isi hobi olarak gormesine ve genel havaciligin gelismesine katkisi olabilir.Havaciligin ana cikis noktasi ve altyapisi genel havaciliktir.TR'deki genel havacilik alanindaki eksiklik tamamlanirsa bu diger havacilik guruplarina da olumlu etki edecektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Mehmet AslantuğAdanada film setinde boş vakitlerinde sagda solda gezeceğine cafe tarkim den pplisansını alır devamınıda getirip ATPLisansı almak isterse İstanbula gittiğinde de simülatörde uçuşlarına! devam eder.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Genel HAvacilik denilen seyden bihaber cahil insanciklar.17 yasini doldurmus lise mezunu ikinci sinif saglik sertifikasi olup cebine 10000 euroyu koyan her insan ozel pilot lisansi alabilir.Tabii ki halkimizin gozunde pilot denilen kisi genc saglikli ayakli hesap makinesi cyborg gibi bir insandir,iste bu dayatma yuzunden sivil havacilik gelismiyor.Amerikada surucu okulu sayisi kadar ucus okulu var.Ev hanimlarinin cogu hobi bazinda PPL sahibi pilot.yorumlari okuyunca Aziz Nesingeliyor insanin aklina ne diyeyim...Yazik,,,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
SADECE AMATOR PPL YANI OTESINE ZATEN GECEMEZ 60 YASINA GELMIS .BIRAKIN OYNASIN BIRAZ.GECENLERDE MUSTAFAYLA KONUSTUM ANLATTI NELER YASADIGINI UCMAK OYLE KOLAY DEGIL DIYOR UCAGI SATMIS SIMDI KEYFINE BAKIYOR COCUKLA ILGILENIYO FALAN....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
yorumlariniz biraz acimasiz degil mi? ATPL alacak havayollarinda ucacak yazmiyor ki... PPL sahibi pek cok unlu oldugunu bilmiyor musunuz? Hatta AMerikada bunun ne kadar yaygin oldugunu???? pilotluk illa ki yolcu tasimak midir??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
yapılan saçma sapan yorumlara sadece gülüyorum.sayın aslantuğ ticari pilot olacağım dememiş aslında sadece uçma hayalini gerçekleştirmek için ppl lisansı almak istemiş buda parasını ödeyen vede biraz kabiliyeti olan herkezin yapabileceği birşey siz at gözlüklüler neyi eleştiriyorsunuz anlamak mümkün değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bulent Ersoy hanimi'da yanima agirlamayi ve beraber calismayi cok arzuluyorum..... Onuda Tayyareci yapin lutfen. TurkAir

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000