20 Ekim 2008, Pazartesi 15:35:29

Aslan Kaptan göklere veda etti

SKY Havayolları’nda Kaptan Pilot olarak görev yapan Ali Aslan, göklere veda etti.
  • Kanatlı orkide misin Oruçoğlu musun nesin, sen ne aptal, nerede nasıl konuşulup nerede ne yazılacağını bilmeyen zavallısın. Şu tartışmayı kes. Gereksiz yere uzatma. Konu ne , sen lerelere cekiyorsun, belliki bir yaran var içinde ondan böyle uzadı.
  • SOYLEYECEK BIR KELIMENIZ OLMADIGI COK ACIK VE NET AKLINIZCA DIL BILGISI DERSI VERIYORSUNUZ.KUSURA BAKMADA GUZEL KARDESLERIM BENIM SIZIN BILDIKLERINIZDEN DAHA COK BENIM UNUTTUKLARIM VAR.BENIM DILBILGISINE IHTIYACIM YOK HANGI SEVIYE ILE KONUSULMAYI HAK EDIYORSANIZ O SEVIYE ILE SIZIN ILE KONUSTUM.YOKSA ILK KONUSMALARINIZDA SAYGIYI HAK ETMIS OLSA IDINIZ SIZIN ILE SAYGILI KONUSUR IDIM.ANLIYORMUSUN CANIM BENIM ... SEN NOKTALAMA ISARETLERINE DEGILDE KONUNUN OZUNE VE SIZE NE ANLATILMAK ISTENIYOR ONCE ONA BAKIN VE ALINMASI GEREKEN DERSI ALIN ARTIK.UMARIM DUNDEN BERI SIZE ANLATMIS OLDUGUM SEYLERI ANLAMIS VE BIR DAHA TEKRAR ETMEZSINIZ.BENI DEGISTIRMEK SIZIN ISINIZ DEGIL SIZ ONCE BUYUKLERE SAYGI DUYMAYI OGRENIN BUYUKLER SIZE GEREKLI SEVGIYI GOSTERIRLER.HADI CANIM BENIM AKILLI OLUN ARTIK VE MILLETE DILBIGISI DERSI VERECEGINIZE SIZ ACIK SOP,FOM GIBI KITAPLARINIZI OKUYUN...TAMAM ?
  • Hepiniz ne buyuk ayıp ettiniz Ali kptna!Tebrikler valla..Be KANATLI arkadaşım,bende seninle aynı tecrübeye sahip bir kaptanım.Bize hiç yakışıyor mu böyle davranmak??Yaşına statüneuygun davransan biraz, çoluk çocok dediğin insanlarda sana ve tecrübene saygı duysa...Ayıp ettiniz meslektaşımıza...Sevgili Ali kptn, ben burdaki herkes adına sizden özür diliyor, sağlıklı keyif dolu bir emeklilik diliyorum...Arkadaşlar, sizde kendinize gelin, bırakın sokak ağzı ile kavga etmeyi...
  • Şimdi aşağıya o kadar aşağılayıcı ve hakaret nitelikli şey yazdığınız için bana da cevap hakkı doğdu. Halbuki son cümleyi yazsaydınız yazmama gerek olmayacaktı. Psikolojik rahatsızlığınızı çalıştığınız şirketten nasıl gizlediğinizi bilmiyorum ama aşağıdaki büyük harfle yazım ve cümleler sizin tamamen şizofren benzeri bir akıl hastası olduğunuzun kanıtıdır. Eşim Alman hastanesinde psikolog yazınızı okur okumaz teşhisi koydu. Sizin uçmanız çok tehlikeli o yüzden artık emekli olun ayrıca avrupa da, uçmayıp sadece sim de TRE lik yapan birsürü eğitimci var muhtemelen onlardan birisinizdir. Şizofren birini uçuracaklarını sanmıyorum. Benim uçuş saatim kadar taksi yapmış olmanız sizi "adam" yapmaz, ve belli ki yapmamış. Beni üzen, çoğu asker kökenli pilotun bizim gibi genç siviller hakkında yukarıda yazdıklarınızı düşünmeleridir. Bence bir kopleks+çekememezlik ten başka bişey değildir çünkü sizin kafa yapınıza göre pilotluğu en iyi asker kökenliler yapar. Bu agresif tutumla orda nasıl hala hayattasınız şaşırıyorum . ilerde sizin akrabanıza da biz TRE lik yapıcaz.
  • Yorumunuz... AHHH BE AH, AH BE AH
  • evet burada guzel bir hadise yasaniyor.Aslan kaptana emekliliginde basarilar diliyoruz.orkid kaptanda uzatmayalim diyerek hakaretler dolu yazilarinda bir ilki gerceklestirdi ve dogru bir laft etti.yine kaba bir tabirle ancak kendisini busaatten sonra degistiremeyecegimize gore,biz kervnadan ayrilmadan yurumeye devam edelim.
  • Hat safha denmez, Türkçe’de, had safha denir. Felan denmez, falan denir. Tayare denmez, doğrusu ‘tayyare’ dir. Martabal denmez, doğrusu ‘martaval’ dır. İlk yorumunuzda yazdığınız mabal okumak diye birşey yoktur. İşsizlikden denmez, işsizlikten denir, hammal diye bir sözcük yoktur Türkçe’de, doğrusu hamal’dır, olsa da hammallıkdan denmez, hamallıktan denir, ses uyumu denen birşey vardır. Bu kadar Türkçe’yi HHO’nda öğretirler sayın kanatlı orkide, silahlı kuvvetler kökenli pilotlara yapılan haksız eleştiriye tepkinizi anlıyor ve takdir ediyorum ama lütfen bu seviyeyle ve bu eğitimle kendinizi pilot ya da subay kökenli gibi göstermeye çalışmayın. Yaptığınız hem Ali Kaptan’a hem de Türk Subayları’na karşı büyük ayıp.
  • BAK GUZEL KARDESLERIM BENIM, SIZDE YUZSUZLUK HAT SAFHAYA GELMIS.BURDA SIZE EDEP DERSI VERMEK ISTEMIYORUM AMA SEN VE SENIN KANKININ ASKERLER ILE VEYA ASKERIYE ILE VEYA SUBAYLAR ILE BIR SIKINTINIZ MI VAR ? YOSA ASKER DUSMANI FELANMISINIZ ? YOKSA PARALI ASKERLIK YAPARKEN SIZI COKMU UZDULER ? NEDIR ? GAZINIZ NEDIR HEMSERIM SIZIN ? ONCE YASINIZI VE HADDINIZI BILECEKSINIZ TAMAM MI KARTAL PARCALARI.SONRA MESLEKI TECRUBELERE SAYGI DUYACAKSINIZ ,SONRA SIZE KONUSMA SIRASI GELENE KADAR DA O LUZUMSUZ AGZINIZI KAPATIP ILMI SIYASETI OGRENECEKSINIZ.ADAMA BAK ALLAH ASKINA 2000 SAAT A320 UCUSU VARMIS BANA TAYARECILIK OGRETIYOR.BAK CANIM BENIM SANA BIR KERE DAHA SOYLIYEYIM BENIM SENIN TOPLAM SAATININ 2 KATI TAXI SAATIM VAR VE GUZEL ULKEMIZDE DEGIL DUNYANIN PILOTLARININ GIRMEK ICIN CANINI ATTIGI YURT DISINDA BIR SIRKETTE TRE OLARAK UCUYORUM OK ? LISANIM OLMASA YURT DISINDA UCAMAM OK ? AMA ILLAKI TAKSIM MEYDANINDA MEGAFON ALALIM ELIMIZE DERSEN NETICEDE SANA 2 MEGAFON YETERMI BILEMEM..;) TAYARECILIGIM SEN VE SENIN GIBILERE OGRETECEK SEVIYEDE VE HATTA DAHA FAZLASI OLMASA BIRAK OGRETMENLIGI KAPTAN OLARAK UCAMAM.KALDIKI HERGUN SENIN GIBI KUCUK DAGLARI BEN YARATTIM DIYEN CATI KATLARI BOS PILOTLARI UCMAYI OGRETIYORUZ.HATTA DIYORUZ KI BAK SEN HIC ELLEME BU UCAK SENDEN DAHA IYI UCAR.SEN ELLEYIP BOZMA UCUSU DIYORUZ. ANLADIN DEGILMI GUZEL KARTAL PARCASI.SEN DAHA BU CAMIADA FO LUGU YERINE OTURTAMAMISKEN BIZ KARIYERIMIZIN PROFESORLUGUNU BITIRMEK UZEREYIZ.TAMAM MI BEYIM.SIZLER ONCE NERDE KONUSULASI GEREKTIGINI NERDE O LUZUMSUZ AGZINIZI KAPATMANIZ GEREKTIGINI OGRENIN KI BASINIZ AGRIMASIN YOKSA BUGUN BENDEN YEDIGINIZ ODUNU DAHA COK YERSINIZ.LUZUMSUZCA BANA CEVAP VERMEYE VE BU ANLAMSIZ POLEMIGI DEVAM ETTIRMEYIN YEDIGINIZ ODUNDAN DERS ALIN VE SUSUN ARTIK.CUNKU BANA CV YAZANA KADAR AC SEN FOM NI OKU DAHA OGRENECEK COK SEYINIZ VAR..IKI KELIME OGRENMEK ILE SIRF PILOTUN MONITOR ETMESI ICIN YAPILMIS A320 SERISI UCAKDA BANA VE ASKER KOKENLILERE ASTRONOTLUK TASLAMA SEN KITABINI OKU ASLAN PARCASI ISINE BAK UZATMA ARTIK...
  • galiba forum yonetimiyle yorum farkimiz had safhada)).yayinlanmayan yazimi tekrar tekrar okudum.kakantli orkidide ,,,.acaba handisi yayinlanmamaliyi diye sormadan edemiyorum!!!tehdit,kabalik,haddini asma,,ne istersen var.yalniz 2 yuzluluk bir kaptana yakismaz.yabanci pilotlarla ucarken boyun diz hizasinda burda yapma,etme,asarim,keserim,ederim,..CRM sadece yabancilarla ucarken gecerli degildir.TURK pliotlariylada ucarken uygulanmalidir.ve hatta normal hayatta.buarada sormak isterim,yurtdisinda derken NATO da mi ucuyor kanatli kaptan?hala albay edasi varda!!!
  • BAK ASLAN PARCASI BAK SUT COCUGU , BIRAZDAN SENIN MAILINE YAZACAGIM AMA UMARIM DUDAGIN UCUKLAMAZ.BANA BURDAN CV NI YOLLAYARAK KENDINI ISPAT ETMEYE CALISMA.AYRICA BENIM SENIN TOPLAM UCUSUN KADAR TAXI SAATIM VAR ARTIST...MADEM BILGISAYAR MUHENDISISIN YURU GIT ISINI YAP.BANA HIC OYLE BENIM PILOT OLMAK COCUKLUK HAYALIM MARTABALLARI OKUMA.TERBIYELI OL KIMYANI BOZDURMA.SEN ONCE OKUMAYI OGREN SONRA OKUDUGUNU ANLAMAYA CALIS ANLADIGINDA TEKRAR YAZ. AMERIKADA PARAYI BASINCA TURKIYEDE UNIVERSITE KAZANAMAMIS BIR SURU ZENGIN COCUGU OKUYOR.ALLAH BILIR SENIN BOYUNDA UZUNDUR HANI GOKDELENLER YUKSEKDIR MUHTESEM DURULAR MISALI AMA MAALESEF CATI KATLARI BOS OLUR..SENIN CATI KATINDA DA HELIPORT OLDUGU COK ASIKAR..

KayıGroup bünyesindeki SKY Havayolları’nın emektar pilotlarından Ali Aslan aktif uçuş hayatına veda etti.

Sky Havayolları’nın Antalya-Erfurt-Antalya seferinin ardından, 44 yıllık profesyonel uçuş hayatını tamamlayan Aslan Kaptan, ailesi ve ekip arkadaşları tarafından apronda karşılandı. Uçaktan indikten sonra gördüğü manzara karşısında duygulanan Aslan, başta ailesi olmak üzere tüm arkadaşlarına teşekkür etti.

Aslan, tüm havacılara kazasız ve başarılı uçuşlar diledi.

Aslan Kaptan göklere veda etti

Yorumlar Tüm Yorumlar (37)

KIZGIN ~ 15 yıl önce
Kanatlı orkide misin Oruçoğlu musun nesin, sen ne aptal, nerede nasıl konuşulup nerede ne yazılacağını bilmeyen zavallısın. Şu tartışmayı kes. Gereksiz yere uzatma. Konu ne , sen lerelere cekiyorsun, belliki bir yaran var içinde ondan böyle uzadı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KANATLI ORKIDE ~ 15 yıl önce
SOYLEYECEK BIR KELIMENIZ OLMADIGI COK ACIK VE NET AKLINIZCA DIL BILGISI DERSI VERIYORSUNUZ.KUSURA BAKMADA GUZEL KARDESLERIM BENIM SIZIN BILDIKLERINIZDEN DAHA COK BENIM UNUTTUKLARIM VAR.BENIM DILBILGISINE IHTIYACIM YOK HANGI SEVIYE ILE KONUSULMAYI HAK EDIYORSANIZ O SEVIYE ILE SIZIN ILE KONUSTUM.YOKSA ILK KONUSMALARINIZDA SAYGIYI HAK ETMIS OLSA IDINIZ SIZIN ILE SAYGILI KONUSUR IDIM.ANLIYORMUSUN CANIM BENIM ... SEN NOKTALAMA ISARETLERINE DEGILDE KONUNUN OZUNE VE SIZE NE ANLATILMAK ISTENIYOR ONCE ONA BAKIN VE ALINMASI GEREKEN DERSI ALIN ARTIK.UMARIM DUNDEN BERI SIZE ANLATMIS OLDUGUM SEYLERI ANLAMIS VE BIR DAHA TEKRAR ETMEZSINIZ.BENI DEGISTIRMEK SIZIN ISINIZ DEGIL SIZ ONCE BUYUKLERE SAYGI DUYMAYI OGRENIN BUYUKLER SIZE GEREKLI SEVGIYI GOSTERIRLER.HADI CANIM BENIM AKILLI OLUN ARTIK VE MILLETE DILBIGISI DERSI VERECEGINIZE SIZ ACIK SOP,FOM GIBI KITAPLARINIZI OKUYUN...TAMAM ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
libra ~ 15 yıl önce
Hepiniz ne buyuk ayıp ettiniz Ali kptna!Tebrikler valla..Be KANATLI arkadaşım,bende seninle aynı tecrübeye sahip bir kaptanım.Bize hiç yakışıyor mu böyle davranmak??Yaşına statüneuygun davransan biraz, çoluk çocok dediğin insanlarda sana ve tecrübene saygı duysa...Ayıp ettiniz meslektaşımıza...Sevgili Ali kptn, ben burdaki herkes adına sizden özür diliyor, sağlıklı keyif dolu bir emeklilik diliyorum...Arkadaşlar, sizde kendinize gelin, bırakın sokak ağzı ile kavga etmeyi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sivil pilot ~ 15 yıl önce
Şimdi aşağıya o kadar aşağılayıcı ve hakaret nitelikli şey yazdığınız için bana da cevap hakkı doğdu. Halbuki son cümleyi yazsaydınız yazmama gerek olmayacaktı. Psikolojik rahatsızlığınızı çalıştığınız şirketten nasıl gizlediğinizi bilmiyorum ama aşağıdaki büyük harfle yazım ve cümleler sizin tamamen şizofren benzeri bir akıl hastası olduğunuzun kanıtıdır. Eşim Alman hastanesinde psikolog yazınızı okur okumaz teşhisi koydu. Sizin uçmanız çok tehlikeli o yüzden artık emekli olun ayrıca avrupa da, uçmayıp sadece sim de TRE lik yapan birsürü eğitimci var muhtemelen onlardan birisinizdir. Şizofren birini uçuracaklarını sanmıyorum. Benim uçuş saatim kadar taksi yapmış olmanız sizi "adam" yapmaz, ve belli ki yapmamış. Beni üzen, çoğu asker kökenli pilotun bizim gibi genç siviller hakkında yukarıda yazdıklarınızı düşünmeleridir. Bence bir kopleks+çekememezlik ten başka bişey değildir çünkü sizin kafa yapınıza göre pilotluğu en iyi asker kökenliler yapar. Bu agresif tutumla orda nasıl hala hayattasınız şaşırıyorum . ilerde sizin akrabanıza da biz TRE lik yapıcaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ah be Ah ~ 15 yıl önce
Yorumunuz... AHHH BE AH, AH BE AH

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pes ~ 15 yıl önce
evet burada guzel bir hadise yasaniyor.Aslan kaptana emekliliginde basarilar diliyoruz.orkid kaptanda uzatmayalim diyerek hakaretler dolu yazilarinda bir ilki gerceklestirdi ve dogru bir laft etti.yine kaba bir tabirle ancak kendisini busaatten sonra degistiremeyecegimize gore,biz kervnadan ayrilmadan yurumeye devam edelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Peacemaker737 ~ 15 yıl önce
Hat safha denmez, Türkçe’de, had safha denir. Felan denmez, falan denir. Tayare denmez, doğrusu ‘tayyare’ dir. Martabal denmez, doğrusu ‘martaval’ dır. İlk yorumunuzda yazdığınız mabal okumak diye birşey yoktur. İşsizlikden denmez, işsizlikten denir, hammal diye bir sözcük yoktur Türkçe’de, doğrusu hamal’dır, olsa da hammallıkdan denmez, hamallıktan denir, ses uyumu denen birşey vardır. Bu kadar Türkçe’yi HHO’nda öğretirler sayın kanatlı orkide, silahlı kuvvetler kökenli pilotlara yapılan haksız eleştiriye tepkinizi anlıyor ve takdir ediyorum ama lütfen bu seviyeyle ve bu eğitimle kendinizi pilot ya da subay kökenli gibi göstermeye çalışmayın. Yaptığınız hem Ali Kaptan’a hem de Türk Subayları’na karşı büyük ayıp.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KANATLI ORKIDE ~ 15 yıl önce
BAK GUZEL KARDESLERIM BENIM, SIZDE YUZSUZLUK HAT SAFHAYA GELMIS.BURDA SIZE EDEP DERSI VERMEK ISTEMIYORUM AMA SEN VE SENIN KANKININ ASKERLER ILE VEYA ASKERIYE ILE VEYA SUBAYLAR ILE BIR SIKINTINIZ MI VAR ? YOSA ASKER DUSMANI FELANMISINIZ ? YOKSA PARALI ASKERLIK YAPARKEN SIZI COKMU UZDULER ? NEDIR ? GAZINIZ NEDIR HEMSERIM SIZIN ? ONCE YASINIZI VE HADDINIZI BILECEKSINIZ TAMAM MI KARTAL PARCALARI.SONRA MESLEKI TECRUBELERE SAYGI DUYACAKSINIZ ,SONRA SIZE KONUSMA SIRASI GELENE KADAR DA O LUZUMSUZ AGZINIZI KAPATIP ILMI SIYASETI OGRENECEKSINIZ.ADAMA BAK ALLAH ASKINA 2000 SAAT A320 UCUSU VARMIS BANA TAYARECILIK OGRETIYOR.BAK CANIM BENIM SANA BIR KERE DAHA SOYLIYEYIM BENIM SENIN TOPLAM SAATININ 2 KATI TAXI SAATIM VAR VE GUZEL ULKEMIZDE DEGIL DUNYANIN PILOTLARININ GIRMEK ICIN CANINI ATTIGI YURT DISINDA BIR SIRKETTE TRE OLARAK UCUYORUM OK ? LISANIM OLMASA YURT DISINDA UCAMAM OK ? AMA ILLAKI TAKSIM MEYDANINDA MEGAFON ALALIM ELIMIZE DERSEN NETICEDE SANA 2 MEGAFON YETERMI BILEMEM..;) TAYARECILIGIM SEN VE SENIN GIBILERE OGRETECEK SEVIYEDE VE HATTA DAHA FAZLASI OLMASA BIRAK OGRETMENLIGI KAPTAN OLARAK UCAMAM.KALDIKI HERGUN SENIN GIBI KUCUK DAGLARI BEN YARATTIM DIYEN CATI KATLARI BOS PILOTLARI UCMAYI OGRETIYORUZ.HATTA DIYORUZ KI BAK SEN HIC ELLEME BU UCAK SENDEN DAHA IYI UCAR.SEN ELLEYIP BOZMA UCUSU DIYORUZ. ANLADIN DEGILMI GUZEL KARTAL PARCASI.SEN DAHA BU CAMIADA FO LUGU YERINE OTURTAMAMISKEN BIZ KARIYERIMIZIN PROFESORLUGUNU BITIRMEK UZEREYIZ.TAMAM MI BEYIM.SIZLER ONCE NERDE KONUSULASI GEREKTIGINI NERDE O LUZUMSUZ AGZINIZI KAPATMANIZ GEREKTIGINI OGRENIN KI BASINIZ AGRIMASIN YOKSA BUGUN BENDEN YEDIGINIZ ODUNU DAHA COK YERSINIZ.LUZUMSUZCA BANA CEVAP VERMEYE VE BU ANLAMSIZ POLEMIGI DEVAM ETTIRMEYIN YEDIGINIZ ODUNDAN DERS ALIN VE SUSUN ARTIK.CUNKU BANA CV YAZANA KADAR AC SEN FOM NI OKU DAHA OGRENECEK COK SEYINIZ VAR..IKI KELIME OGRENMEK ILE SIRF PILOTUN MONITOR ETMESI ICIN YAPILMIS A320 SERISI UCAKDA BANA VE ASKER KOKENLILERE ASTRONOTLUK TASLAMA SEN KITABINI OKU ASLAN PARCASI ISINE BAK UZATMA ARTIK...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pes ~ 15 yıl önce
galiba forum yonetimiyle yorum farkimiz had safhada)).yayinlanmayan yazimi tekrar tekrar okudum.kakantli orkidide ,,,.acaba handisi yayinlanmamaliyi diye sormadan edemiyorum!!!tehdit,kabalik,haddini asma,,ne istersen var.yalniz 2 yuzluluk bir kaptana yakismaz.yabanci pilotlarla ucarken boyun diz hizasinda burda yapma,etme,asarim,keserim,ederim,..CRM sadece yabancilarla ucarken gecerli degildir.TURK pliotlariylada ucarken uygulanmalidir.ve hatta normal hayatta.buarada sormak isterim,yurtdisinda derken NATO da mi ucuyor kanatli kaptan?hala albay edasi varda!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KANATLI ORKIDE ~ 15 yıl önce
BAK ASLAN PARCASI BAK SUT COCUGU , BIRAZDAN SENIN MAILINE YAZACAGIM AMA UMARIM DUDAGIN UCUKLAMAZ.BANA BURDAN CV NI YOLLAYARAK KENDINI ISPAT ETMEYE CALISMA.AYRICA BENIM SENIN TOPLAM UCUSUN KADAR TAXI SAATIM VAR ARTIST...MADEM BILGISAYAR MUHENDISISIN YURU GIT ISINI YAP.BANA HIC OYLE BENIM PILOT OLMAK COCUKLUK HAYALIM MARTABALLARI OKUMA.TERBIYELI OL KIMYANI BOZDURMA.SEN ONCE OKUMAYI OGREN SONRA OKUDUGUNU ANLAMAYA CALIS ANLADIGINDA TEKRAR YAZ. AMERIKADA PARAYI BASINCA TURKIYEDE UNIVERSITE KAZANAMAMIS BIR SURU ZENGIN COCUGU OKUYOR.ALLAH BILIR SENIN BOYUNDA UZUNDUR HANI GOKDELENLER YUKSEKDIR MUHTESEM DURULAR MISALI AMA MAALESEF CATI KATLARI BOS OLUR..SENIN CATI KATINDA DA HELIPORT OLDUGU COK ASIKAR..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000