03 Nisan 2010, Cumartesi 12:01:07

Askerler havaalanında mahsur kaldı!

Afganistan'daki görev süreleri dolan 100 Danimarkalı asker, uçakları gelmediği için Kabil Havaalanı'nda mahsur kaldı.
  • GERÇEKTEN BORAJET RUHSAT ALDIMI,UÇUYORLARMI,UÇAMADILARSA CAPTAIN'LARA TEKRAR SİMİLATÖR EĞİTİMİ LAZIM BİRDE HAT ALDIMI BU FİRMA İST. TOKAT ARASI MAVİ IŞIKLI HAT ALMASI LAZIM DEDİLER AMA.
  • bence bora jet afganistandan tokata uçsun full+full+full uçar ( yüzde 300 yaptı) zaten istanbula ankaraya öyle uçuyorlarmış afganistana uçarlar hemide sebzelerini satarlar orda olmamı
  • Bu tamamen Danimarka Silahlı Kuvvetlerinin beceriksizliğinin göstergesi. Kaldı ki, Danimarka Sivil Havacılığının ve kiralanan havayolu şirketinin de becereksizliği olabilir. Bu askerleri oraya götürenler her zaman olduğu gibi geri getirmeyi becerememişler. Beceriksiz Danimarkalılar, beceriksiz NATO, beceriksiz AB, Beceriksiz ABD. Başka başka yerlere çekmeyin konuyu.
  • YA ARKADAŞIM BU OLAYIN BORA JET LE NE İLGİSİ VAR,BİR OPERASYON SORUNUDUR,ÇÖZÜLMÜŞTÜR BİLE ŞU ANDA,GERÇEKTEN SİZİN YERSİZ,ANLAMSIZ,GARİP VE CAHİLCE YORUMLARINIZDAN ,,,YETER ARTIK
  • haha :D buna cok guldum
  • Gerçekten ne oldu bora-jet'e niçin uçmuyor.Bilen varsa aydınlatabilirmi?Ne güzel oto döşemecisine koltuk derilerini ve halıları diktirmişlerdi,uçakları boyattılar oda Bursada'mı toplattılar acaba bilmiyorum biraz bilgi verilerse kamuoyuna iyi olurdu?
  • Hemen Bora Jetin yatan 3 ATRsini gonderelim askerleri tasimaya.

Danimarka Taktik Hava Komutanlığı sözcüsü Michael Lanteberg, askerleri alacak sivil nakliye uçağının, Özbekistan hava sahası üzerinden geçmesine izin verilmediğini, bu yüzden askerlerin havaalanında kaldığını belirtti.

Lanteberg, Danimarka ordusunun, NATO bünyesinde görev yapan askerlerinin ülkeye gönderilmesini sağlamak için, İngiliz ve Amerikan güçlerinden yardım alma da dahil "çeşitli çözümler üzerinde çalıştığını" söyledi.

(Gazeteport)

Askerler havaalanında mahsur kaldı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 14 yıl önce
GERÇEKTEN BORAJET RUHSAT ALDIMI,UÇUYORLARMI,UÇAMADILARSA CAPTAIN'LARA TEKRAR SİMİLATÖR EĞİTİMİ LAZIM BİRDE HAT ALDIMI BU FİRMA İST. TOKAT ARASI MAVİ IŞIKLI HAT ALMASI LAZIM DEDİLER AMA.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bence bora jet afganistandan tokata uçsun full+full+full uçar ( yüzde 300 yaptı) zaten istanbula ankaraya öyle uçuyorlarmış afganistana uçarlar hemide sebzelerini satarlar orda olmamı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu tamamen Danimarka Silahlı Kuvvetlerinin beceriksizliğinin göstergesi. Kaldı ki, Danimarka Sivil Havacılığının ve kiralanan havayolu şirketinin de becereksizliği olabilir. Bu askerleri oraya götürenler her zaman olduğu gibi geri getirmeyi becerememişler. Beceriksiz Danimarkalılar, beceriksiz NATO, beceriksiz AB, Beceriksiz ABD. Başka başka yerlere çekmeyin konuyu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
YA ARKADAŞIM BU OLAYIN BORA JET LE NE İLGİSİ VAR,BİR OPERASYON SORUNUDUR,ÇÖZÜLMÜŞTÜR BİLE ŞU ANDA,GERÇEKTEN SİZİN YERSİZ,ANLAMSIZ,GARİP VE CAHİLCE YORUMLARINIZDAN ,,,YETER ARTIK

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
haha :D buna cok guldum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Gerçekten ne oldu bora-jet'e niçin uçmuyor.Bilen varsa aydınlatabilirmi?Ne güzel oto döşemecisine koltuk derilerini ve halıları diktirmişlerdi,uçakları boyattılar oda Bursada'mı toplattılar acaba bilmiyorum biraz bilgi verilerse kamuoyuna iyi olurdu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Hemen Bora Jetin yatan 3 ATRsini gonderelim askerleri tasimaya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000