03 Şubat 2009, Salı 14:37:43

Askeri Helikopter düştü

Rusya’nın Volga bölgesinde Saratov’da askeri bir helikopter düştü...
  • babam askeri pilot bu haber acılırken içim cızladı lutfen haber baslıgı atarken daha dikkat edin
  • Ne farkeder ki ya ,Ha Rusya Ha Türkiye..Rusya'da ölen insan evladı değil mi?Tamam türk üz böyle bir olay allah korusun Türkiye de olsa hepimizin daha çok içi sızlar ama sonuçta Rusya da ölen 3 kişi içinde gerçekten çok üzüldüm içim parçalandı.Allah rahmet eylesin.
  • bari basliga rusyada diye ekleyin askeri helikopter dustu diyince bende turkiyede sandim hala baslik atmayi beceremiyorsunuz.

Kazada üç kişilik ekipten kurtulan olmadı. Rus haber ajansları Crokodile adıyla bilinen Mi-24 ağır hava helikopterinin bir eğitim uçuşunda düşerek alev aldığını bildirdi. Bölgesel basın, Rus hava kuvvetleri tarafından doğrulanan habere yer verdi.

Askeri Helikopter düştü

Yorumlar

pilot oğlu ~ 15 yıl önce
babam askeri pilot bu haber acılırken içim cızladı lutfen haber baslıgı atarken daha dikkat edin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yeşil ~ 15 yıl önce
Ne farkeder ki ya ,Ha Rusya Ha Türkiye..Rusya'da ölen insan evladı değil mi?Tamam türk üz böyle bir olay allah korusun Türkiye de olsa hepimizin daha çok içi sızlar ama sonuçta Rusya da ölen 3 kişi içinde gerçekten çok üzüldüm içim parçalandı.Allah rahmet eylesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mr supheci ~ 15 yıl önce
bari basliga rusyada diye ekleyin askeri helikopter dustu diyince bende turkiyede sandim hala baslik atmayi beceremiyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000