09 Eylül 2009, Çarşamba 08:32:18

Askeri helikopter bile inemedi

Çatalca'ya bağlı İzzettin köyünün köprüsü yıkıldı. Köprünün yıkılması nedeniyle mahsur kalan vatandaşları kurtarmaya giden itfaiyeciler de mahsur kalırken, yardım için bölgeye gönderilen polis helikopteri birkaç denemeye rağmen köy alanına iniş yapamadı...

Zaman zaman etkisini sürdüren şiddetli yağış, Çatalca'ya bağlı İzzettin köyünün köprüsünün yıkılmasına neden oldu. Köprünün yıkılmasıyla birlikte köye ulaşım imkansız hale geldi. Bir traktör sürücüsü ve 4 vatandaş yolda mahsur kaldı. İtfaiye ekipleri, mahsur kalan vatandaşları kurtarmak için harekete geçti. Vatandaşın yardımına koşan 3 itfaiye eri de aynı noktada mahsur kaldı. Araçlarla ulaşılamayan bölgede mahsur kalanların kurtarılması için bölgeye polis helikopteri çağırıldı.

İzzettin köyünün üzerinde uçuş yapan helikopter, mahsur kalan 8 kişinin kurtarılması için düzlük bir alana inmeye çalıştı. Birkaç kez iniş için girişimde bulunan pilot, olumsuz şartlar nedeniyle helikopteri indiremedi. Helikopter, başarısızlıkla sonuçlanan birkaç denemenin ardından bölgeden ayrılmak zorunda kaldı.

Askeri helikopter bile inemedi

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000