22 Ekim 2009, Perşembe 07:57:30

ASELSAN'da bir şüpheli ölüm daha!

Kurum mühendislerinin bir tanesinin daha şüpheli bir şekilde hayatını kaybettiği belirlendi!
  • eğer düşmanlar bu denli güçlüyse yapacak şey yok... komik olmayalım, yüksek teknoloji projeleri bir avuç insanla yürütülmez, pek çok disiplinin bir araya gelmesiyle sonuca gidilir. kültürel yapımızın da tesiriyle tek adam, mucize adam saplantımızdan çıkamıyoruz bir türlü. bir şeyler yapacaksak bilim yapması gereken yerlerdeki torpil, siyaset ve bağnazlık mekanizmalarını ortadan kaldıralım.
  • Aleni bir şekilde mühendislerimizi avlamaya başladılar. Kimse de buna dur demiyor. Bu 4. Olay. Hepsi mi intihar etti. Hepsi şüpheli ölüm. bunu yapan CIA dan başkası değil. Katiller iş başında. Hedefleri milli teknolojimiz. Artık uyanalım ya.
  • biz çok gördük meşhur şirketlerin mensubunu 100 de % vergimizle emekli olan insanları.bize tai mai aselsan demeyin.var mı memlekete bi katkıları?uçak görünce şaşıran tai ciden bu kadar adam olur.bu adamları istihdam eden sivil havacılık şirketinden de o kadar köy olur.var bizimde bi kaç nankör bildiğimiz.artık hayrini de allah göstersin.biz nankör biliyoruz.50 seneye insan bi kaç iyi şey sığdırır ama bunlarda o da yok.siz ankara ya kardeşim.50 yaş toyu sizi.
  • geçin kardeşim canlılarını çok gördük tai den gelenin ağzı açık kalıyo uçak görünce.bide yetki alınca arkadaşının kuyusunu kazıyo.sivil uçağa hangi yakıt konulduğunu bilince bayram ediyo.yazıktır ayıptır yaşın 50 olmuş bunu da bil hani.ne üniversite camiası ne tai ne aselsan bi icraat göremedik.gördüğümüz canlılarınız.onlarda adam değil zaten çukur bile denmez.
  • F-16 LAR İÇİN MİLLİ YAZILIM GELİŞTİRMEYE ÇALIŞIYORLARDI, BU NE DEMEK ? ABD' YE GÖBEKTEN BAĞLILIK SONA EREBİLİRDİ .......!
  • Türkiye bu degerli evlatlarını koruyamıyor yazıklar olsun.
  • Arkadaşlar ben onu bunu bilmem bu gibi ölümler hep amerika ya da türkiyeyi içten çökertmek isteyen ülkelerin oyunudur aselsan yeni makinalar yaptığı için türkiyeyi geliştircek güçlendircek buluşlar yaptıkları için ve bunu çekemeyen ve istemeyen ülkelerde o mühendisleri öldürmek için çabalar sarfediyorlar.Meyve veren ağaç taşlanır diye bi söz var bilirmisiniz buda o hesap işte.
  • Ülkemizin bu değerleri, her zaman iki yüzlü ve dost görünüp aslında gizlice ülkelerin altını kazan amerika tarafından, çözümünü vermedikleri silahlardaki (Uçak, füze vb) kilitleri bu değerlerimiz tarafından etkisiz hale getirildiği ve askeri sırlarına ulaşıldığı için öldürülmüşlerdir. Şüphe çekmemek için direkt olarak öldürülmemişler ve çok yeni bir silah teknoloji olan mikrodalgalarla ruh halleri bozularak intihar etmelerine sebep olunmuştur. Bu şuna benzemektedir: Neşeli bir şarkının bizi mutlu etmesi yada hüzünlü bir şarkının bizi üzmesi gibi bu mikro dalgalarla da kişinin ruh hali bozulabilir ve bu saldırı ve bozulma o kişinin kendini öldürmesine kadar vardırılabilir. Bu yeni silahla ilgili internette detaylı bilgi bulunabilir.
  • bu gibi ülkemizin cok önemli beyinleri eğer gercekten birileri tarafında yok ediliyorsa, ben biraz dinden anlayan biri olarak derim ki bu insanlar sehittir. Allah rahmet eylesin
  • bukadar şüpheli ölümlerden sonra bu kuruma insanlar hangi gözle bakıcak kim girmek isteyecek.elimizdeki zaten az olan kıymetlerin bile değerini bilemiyoruz

ASELSAN'ın 3 başarılı mühendisinin ölümünün ardındaki sis perdesi bir türlü aydınlatılamazken, kurum mühendislerinin bir tanesinin daha şüpheli bir şekilde hayatını kaybettiği belirlendi. ASELSAN'ın Komuta Kontrol ve Haberleşme Yazılım Mühendisliği'nin uçak komuta kontrol merkezi bölümünde başarılı işlere imza atan Hacettepeli genç mühendis Burhaneddin Volkan'ın, 3 arkadaşının şüpheli şekilde hayatlarını kaybetmesinin ardından kurumdan ayrıldığı ve yedek subay olarak vatani görevini yapmak üzere gittiği Ankara'daki birliğinde hayatını kaybettiği öğrenildi.

2005'TE ASELSAN'A GİRDİ

Hacettepe Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra ASELSAN'a mühendis olarak giren ve burada uçak komuta kontrol merkezi bölümünde çalışan 8 mühendisten biri olan Volkan, kurum bünyesindeki 3 mühendisin şüpheli şekilde hayatını kaybetmesi üzerine endişeye kapılarak kurumdan ayrıldı. Yedek subay olarak askere alınan Burhaneddin Volkan, önce Tuzla Piyade Okulu, ardından Ankara Kızılay'daki Bando Okullar Komutanlığı'ndaki birliğine gönderildi. Mühendis Burhaneddin Volkan, asteğmen rütbesi ile gittiği birliğinde nöbet esnasında şüpheli bir şekilde hayatını kaybetti. Askeri yetkililer ailesine Volkan'ın intihar ettiğini bildirdiler. Aileye kışladan gelen telefonlarda hiç de iç açıcı şeyler anlatılmadı. 8 Ekim 2007 günü hayatını kaybeden Burhaneddin Volkan'ın babası Mahmud Volkan, oğlunun ölümü ile ilgili Kara Kuvvetleri Komutanlığı Askeri Savcılığı'na gerekli dilekçeleri sundu. Konunun aydınlatılmasını isteyen baba hiçbir sonuç alamadı. Savcılık ‘kovuşturmaya yer olmadığına' karar verdi. Aile bu karara Askeri İdare Mahkemesi nezdinde itiraz etti. Aile şimdi yargıdan gelecek son kararı bekliyor.

ASELSAN MÜHENDİSLERİNİN ÖLÜMÜ ŞÜPHELİ

2006-2007 yıllarında 6 ay içerisinde ASELSAN'da 3 mühendis şüpheli bir şekilde ölmüştü. İlk ölüm olayı 7 Ağustos 2006 tarihinde görülürken, 16 Ocak 2007 ve 26 Ocak 2007 tarihlerinde de iki vaka daha yaşandı. Ölen Hüseyin Başbilen, Ali Ünal ve Evrim Yançeken isimli 3 mühendis de ODTÜ mezunu ve ASELSAN'da gizli yürütülen silah projelerinde görev yapıyorlardı. Bir dönem Aselsan'da çalışan mühendis asteğmen Zafer Oluk da görev yaptığı İstanbul 1. Zırhlı Tugay Komutanlığı'nda 2008 yılının Mayıs ayında hayatını kaybetmişti. Zafer Oluk'un elektrik kazası sonucu öldüğü açıklanmıştı.

ASELSAN'da bir şüpheli ölüm daha!

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Misafir ~ 14 yıl önce
eğer düşmanlar bu denli güçlüyse yapacak şey yok... komik olmayalım, yüksek teknoloji projeleri bir avuç insanla yürütülmez, pek çok disiplinin bir araya gelmesiyle sonuca gidilir. kültürel yapımızın da tesiriyle tek adam, mucize adam saplantımızdan çıkamıyoruz bir türlü. bir şeyler yapacaksak bilim yapması gereken yerlerdeki torpil, siyaset ve bağnazlık mekanizmalarını ortadan kaldıralım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Aleni bir şekilde mühendislerimizi avlamaya başladılar. Kimse de buna dur demiyor. Bu 4. Olay. Hepsi mi intihar etti. Hepsi şüpheli ölüm. bunu yapan CIA dan başkası değil. Katiller iş başında. Hedefleri milli teknolojimiz. Artık uyanalım ya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
biz çok gördük meşhur şirketlerin mensubunu 100 de % vergimizle emekli olan insanları.bize tai mai aselsan demeyin.var mı memlekete bi katkıları?uçak görünce şaşıran tai ciden bu kadar adam olur.bu adamları istihdam eden sivil havacılık şirketinden de o kadar köy olur.var bizimde bi kaç nankör bildiğimiz.artık hayrini de allah göstersin.biz nankör biliyoruz.50 seneye insan bi kaç iyi şey sığdırır ama bunlarda o da yok.siz ankara ya kardeşim.50 yaş toyu sizi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
geçin kardeşim canlılarını çok gördük tai den gelenin ağzı açık kalıyo uçak görünce.bide yetki alınca arkadaşının kuyusunu kazıyo.sivil uçağa hangi yakıt konulduğunu bilince bayram ediyo.yazıktır ayıptır yaşın 50 olmuş bunu da bil hani.ne üniversite camiası ne tai ne aselsan bi icraat göremedik.gördüğümüz canlılarınız.onlarda adam değil zaten çukur bile denmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
F-16 LAR İÇİN MİLLİ YAZILIM GELİŞTİRMEYE ÇALIŞIYORLARDI, BU NE DEMEK ? ABD' YE GÖBEKTEN BAĞLILIK SONA EREBİLİRDİ .......!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Türkiye bu degerli evlatlarını koruyamıyor yazıklar olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Arkadaşlar ben onu bunu bilmem bu gibi ölümler hep amerika ya da türkiyeyi içten çökertmek isteyen ülkelerin oyunudur aselsan yeni makinalar yaptığı için türkiyeyi geliştircek güçlendircek buluşlar yaptıkları için ve bunu çekemeyen ve istemeyen ülkelerde o mühendisleri öldürmek için çabalar sarfediyorlar.Meyve veren ağaç taşlanır diye bi söz var bilirmisiniz buda o hesap işte.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ülkemizin bu değerleri, her zaman iki yüzlü ve dost görünüp aslında gizlice ülkelerin altını kazan amerika tarafından, çözümünü vermedikleri silahlardaki (Uçak, füze vb) kilitleri bu değerlerimiz tarafından etkisiz hale getirildiği ve askeri sırlarına ulaşıldığı için öldürülmüşlerdir. Şüphe çekmemek için direkt olarak öldürülmemişler ve çok yeni bir silah teknoloji olan mikrodalgalarla ruh halleri bozularak intihar etmelerine sebep olunmuştur. Bu şuna benzemektedir: Neşeli bir şarkının bizi mutlu etmesi yada hüzünlü bir şarkının bizi üzmesi gibi bu mikro dalgalarla da kişinin ruh hali bozulabilir ve bu saldırı ve bozulma o kişinin kendini öldürmesine kadar vardırılabilir. Bu yeni silahla ilgili internette detaylı bilgi bulunabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bu gibi ülkemizin cok önemli beyinleri eğer gercekten birileri tarafında yok ediliyorsa, ben biraz dinden anlayan biri olarak derim ki bu insanlar sehittir. Allah rahmet eylesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bukadar şüpheli ölümlerden sonra bu kuruma insanlar hangi gözle bakıcak kim girmek isteyecek.elimizdeki zaten az olan kıymetlerin bile değerini bilemiyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000