10 Ocak 2009, Cumartesi 08:09:35

Aselsan yeni radarı TSK'ya teslim etti

Aselsan tarafından geliştirilen ilk özgün hava savunma erken ikaz radarı törenle TSK envanterine dahil edildi.
  • neden olmasın? diğer bütün meslek dallarında (otobüsşöförleri dahil) üniversite mezunu olsalar, şimdikinden, geçmiştekinden daha iyi yöneticiler seçip, daha da ileriye gitmezmiyiz? okuyalım, araştıralım, çalışalım, geliştirelim:). aselsan, tebrikler, alkışlar, yola devam...
  • Aselsan ve calisanlarina tesekkürler.Dünkü Hürriyet Gazetesinin Cuma Sohbetlerinede Docent Dr.N.Hatipoglu'nun yazisinda bir cok Islam Ilim adamlarinin buluslarini adlari ve yillari ile siralamis.Cok güzel birsey,bizim de meshur Devrim adli otomobilde oldugu gibi,bulus var gelistirme icin,calisan yok.Sorun bizde burada baskasinin yaptigi ile ögünürüz.Gelistirme icin birisi elbette yapar der ve bekleriz.ARTIK BU BÖYLE YÜRÜMEYECEGINI ANLAMIS OLMAMIZ GEREKMEZMI?Yeni basarilara imza atacak genclerimiz icin Türkiye'yi Üniversite Ülkesi olmalidir.Bu demek degil,Belediye otobüs söforleri icinde Fakülteye ihtiyac vardir.

Aselsan tesislerinde gerçekleşen törene katılan Savunma Bakan Vecdi Gönül, "Türk savunma sanayinin amiral gemisi" olarak nitelendirdiği Aselsan tarafından üretilen bu ilk özgün radarın, Türkiye ekonomisine tasarruf sağladığı kadar, Türk sanayine aynı zamanda sınıf atlattıracağını söyledi.

Aselsan'ın, ileri bir teknolojiyle çalıştığını vurgulayan Gönül, ilk yerli radarın, ihracatının da gerçekleşmesini temenni ettiğini söyledi.

Aselsan yeni radarı TSK'ya teslim etti

Yorumlar

tarafsız ~ 15 yıl önce
neden olmasın? diğer bütün meslek dallarında (otobüsşöförleri dahil) üniversite mezunu olsalar, şimdikinden, geçmiştekinden daha iyi yöneticiler seçip, daha da ileriye gitmezmiyiz? okuyalım, araştıralım, çalışalım, geliştirelim:). aselsan, tebrikler, alkışlar, yola devam...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neredeyiz ~ 15 yıl önce
Aselsan ve calisanlarina tesekkürler.Dünkü Hürriyet Gazetesinin Cuma Sohbetlerinede Docent Dr.N.Hatipoglu'nun yazisinda bir cok Islam Ilim adamlarinin buluslarini adlari ve yillari ile siralamis.Cok güzel birsey,bizim de meshur Devrim adli otomobilde oldugu gibi,bulus var gelistirme icin,calisan yok.Sorun bizde burada baskasinin yaptigi ile ögünürüz.Gelistirme icin birisi elbette yapar der ve bekleriz.ARTIK BU BÖYLE YÜRÜMEYECEGINI ANLAMIS OLMAMIZ GEREKMEZMI?Yeni basarilara imza atacak genclerimiz icin Türkiye'yi Üniversite Ülkesi olmalidir.Bu demek degil,Belediye otobüs söforleri icinde Fakülteye ihtiyac vardir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000