22 Ekim 2018, Pazartesi 09:27:50

'Artık Su-35'ler ile yarışacak seviyedeler'

The National Interest’in (NI) yayınladığı yen bir makaleye göre modernize edilen Su-27 ve uçakları, Su-35'ler ile yarışabilecek seviyede.
  • iii iii modernleşme iidir
  • 1 filo yeterdi bölgede korku salmak için

The National Interest’in (NI) yayınladığı yen bir makaleye göre modernize edilen Su-27 ve Su-30 uçakları, Su-35'ler ile yarışabilecek seviyede.

Washington merkezli askeri dergide yayınlanan makalede Su-27'lerin ilk üretimlerinin artık modern avcı uçaklarının gerisinde kaldığı fakat sonrasında modernize edilen Su-27SM’in, X-29 ve P-77 füzeleriyle ve lazer güdümlü bombalarla donatıldıktan sonra artık güncel avcı uçaklarıyla yarışabilecek seviyede olduğu yazıldı.

Tüm modernize edilmiş avcı uçakları için benzer durumların olduğundan bahsedilen makalede bu uçaklarda Su-35’lerde kullanılan İrbis-E radarının ve uzun süreli uçuş sağlayan daha güçlü yeni motorların bulunduğuna dikkat çekildi. Her ne kadar modernize uçaklar, üretilen son avcı uçağı olan Su-35 ile bazı alanlarda benzer özellikler sergilese de en iyi performansın yine Su-35'lerde olduğu ifade ediliyor.

Su-35S avcı uçakları ile ilgili olarak da grubun en başarılı uçakları olduğunun belirtlildiği makalede konuyla ilgili olarak “Bu arada daha alt model Rus avcı uçaklarının modernize edilmiş versiyonlarının da kendi avantajları bulunuyor” ifadeleri kullanıldı

'Artık Su-35'ler ile yarışacak seviyedeler'

Yorumlar

obua ~ 5 yıl önce
iii iii modernleşme iidir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cacık ~ 5 yıl önce
1 filo yeterdi bölgede korku salmak için

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cacık ~ 5 yıl önce
senden bir cacık olmaz:)

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000