11 Kasım 2008, Salı 09:31:09

"Artık Inter diye bir şirket yok!"

Mardinli iş adamı Ömer Torosluoğlu'nun havayolu şirketi Inter de krize dayanamadı ve iflas bayrağını çekti.
  • kimmiş bu delikanlı göremedik.delikanlı gibi paralar ödenmişşşşşşş:D ayy çok komiksin sen herkimsen yaa!!o yuzden insanlar ellerinde sözlşme tazminat alabilmek için avukat kapılarını aşındırıyolar dimi.maaaşımız ödendi birtek.Ayyyy :D allah razı olsun hakkımız olanı MAAŞIMIZI ödediğiniz içinn:DD doğruya ya oda ödenmeseydi dimi yani:P
  • Şirketlerde dogar büyür ve bir sona gelebilirler gayet dogaldır. Delikanlı gibi çalışanların paralarını ödemiş . işi yürütemiyecegini söylemiş bundan daha dogal ne olabilirki. herkesin yolu açık olsun..Bundan sonra bu tür olayların olmamasını temenni ederim. Türkiye için büyük kayıp.
  • ha su tazminat meselesine gelince bugüne kadar kim alabilmişki hakkı olan tazminatı interden şimdi alsın.zaten tazminat ödememk içinde sözleşmeleri kılıfına uydurmuşlar.ihbar yok,kıdem yok,yıllık izin hakkı yok inter kanununları bunlar.borçler kanunu değil.diğer kapanan şirketler enayi sanırımki çalışanlarının tüm saklı haklarını ödediler.yada onlar işi bilmiyo,inter biliyooo:P
  • arkadaşlar kurumsal bir şirket değil.bir patron işletmesinden ne bekliyosunuzki.zaten herkes koltuğuna yapışmış aman kendine bişey olmasın diye başkalarının ayağını kaydırdığı,sezon sonunda bilgine tecrübene göre değilde ilke hanıma yapılan yalakalık derecesine göre çıkarımların olduğu kalitesiz bir şirketti.kapandıda insanlar en azından başka düzeyli şirketlere girme fırsatı bulacaklar artık.iyi oldu memurlara iş çok.büyükbaşlar ne yapcak onlar ozellikle khm:)
  • küçük insanlar iki kuruşluk harcırahın bile hesabını yapan sizler elbette daha çok isteyeceksiniz. hakkını alamayan mahkemeye gitsin, tabi hakkınız varsa... ettiğiniz beddualar dikkat edin ayağınıza dolanmasın.
  • telefonda ulasamadim.gecmis olsun.insallah en iyisini yapmissindir.serdar
  • Inter in kapanmasıyla ilgili haberlede maaş ödemesi yapıldı diyor yok öle bişey.Henüz ödenen hiçbişey yok.Bekletiyorlar ne zamana kadar allah bilir.Ayrıca bundan yıllar önce MNG Havayolları kapandığında tüm çalışanlarına tazminatlarını tıkır tıkır ödemişti.Intere gelince yok öle bişey oldu.Anlamıyorum.İllaki yasal yollaramı başvurulsun.Uğraşmaya gerekte yok.Sen insanların hakkını gaspediyorsun resmen.Ama allahta seninkileri gaspeder.Bu kadar insanın ahını almaya devam ediyorsun helal olsun be.
  • İç ettiğin paralar ne olacak BOSS. İnsanların maaşlarını ödemedin, harcırahlarını yatırmadın, sahte senetle iç ettiklerin ne olacak BOSS???
  • Adam zarar eder etmez, kapatir kapatmaz kimi niye geriyorki, sonucta bu adam bir patron ve bu da aldigi bir karar.. Devam etmek icin hicbir mecburiyeti yok, sonucta kimseyi magdur etmiyor olmasi onemli, cikan herkesin parasini tikir tikir oduyor. En onemlisi ise; Acarken size mi sordu, kaparken size mi soracak.. biraz empati yahu..
  • sayin ömer bey, isini bilir, bakti zarar ediyor(cikarci), burakti, yani mecbur degil tabiiki bu kadar insana ekmek kapisi göstermek, önemlisi agamizin durumu iyi olsun. Ya ömer baba, sen bu kadar insan nin ahini aldiginda, bu dünyadan borclu gideceksin. Suan kazanan sensin ama yakinda bunlarin hesabini vereceksin.

Antalya merkezli operasyonlar yürüten Inter Havayolları, global krizle birlikte ağır darbe alan şirketler arasına girdi ve artan maliyetlere dayanamayarak faaliyetlerini durdurma kararı aldı.

AirportHaber'e ulaşan bilgilere göre, şirket patronu Ömer Torosluoğlu'nun çalışanları toplayarak, "Bundan sonra Inter Havayolları diye bir şirket yok" dediği ve şirketi lağvettiklerini personeline resmen duyurduğu belirtiliyor.

Haber merkezimize ulaşan bir başka bilgiye göreyse, mevcut personele son maaşlarınında verildikten sonra ilşkilerin tamamen kesileceği ifade ediliyor.

Daha önce konuyla ilgili AirportHaber'e açıklamada bulunan Ömer Torosluoğlu iddiaları yalanlamıştı.

©AirportHaber.com

"Artık Inter diye bir şirket yok!"

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

hakikat ~ 15 yıl önce
kimmiş bu delikanlı göremedik.delikanlı gibi paralar ödenmişşşşşşş:D ayy çok komiksin sen herkimsen yaa!!o yuzden insanlar ellerinde sözlşme tazminat alabilmek için avukat kapılarını aşındırıyolar dimi.maaaşımız ödendi birtek.Ayyyy :D allah razı olsun hakkımız olanı MAAŞIMIZI ödediğiniz içinn:DD doğruya ya oda ödenmeseydi dimi yani:P

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 15 yıl önce
Şirketlerde dogar büyür ve bir sona gelebilirler gayet dogaldır. Delikanlı gibi çalışanların paralarını ödemiş . işi yürütemiyecegini söylemiş bundan daha dogal ne olabilirki. herkesin yolu açık olsun..Bundan sonra bu tür olayların olmamasını temenni ederim. Türkiye için büyük kayıp.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hakikat ~ 15 yıl önce
ha su tazminat meselesine gelince bugüne kadar kim alabilmişki hakkı olan tazminatı interden şimdi alsın.zaten tazminat ödememk içinde sözleşmeleri kılıfına uydurmuşlar.ihbar yok,kıdem yok,yıllık izin hakkı yok inter kanununları bunlar.borçler kanunu değil.diğer kapanan şirketler enayi sanırımki çalışanlarının tüm saklı haklarını ödediler.yada onlar işi bilmiyo,inter biliyooo:P

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hakikat ~ 15 yıl önce
arkadaşlar kurumsal bir şirket değil.bir patron işletmesinden ne bekliyosunuzki.zaten herkes koltuğuna yapışmış aman kendine bişey olmasın diye başkalarının ayağını kaydırdığı,sezon sonunda bilgine tecrübene göre değilde ilke hanıma yapılan yalakalık derecesine göre çıkarımların olduğu kalitesiz bir şirketti.kapandıda insanlar en azından başka düzeyli şirketlere girme fırsatı bulacaklar artık.iyi oldu memurlara iş çok.büyükbaşlar ne yapcak onlar ozellikle khm:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
haklıdan yana ~ 15 yıl önce
küçük insanlar iki kuruşluk harcırahın bile hesabını yapan sizler elbette daha çok isteyeceksiniz. hakkını alamayan mahkemeye gitsin, tabi hakkınız varsa... ettiğiniz beddualar dikkat edin ayağınıza dolanmasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
serdar ~ 15 yıl önce
telefonda ulasamadim.gecmis olsun.insallah en iyisini yapmissindir.serdar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A321 ~ 15 yıl önce
Inter in kapanmasıyla ilgili haberlede maaş ödemesi yapıldı diyor yok öle bişey.Henüz ödenen hiçbişey yok.Bekletiyorlar ne zamana kadar allah bilir.Ayrıca bundan yıllar önce MNG Havayolları kapandığında tüm çalışanlarına tazminatlarını tıkır tıkır ödemişti.Intere gelince yok öle bişey oldu.Anlamıyorum.İllaki yasal yollaramı başvurulsun.Uğraşmaya gerekte yok.Sen insanların hakkını gaspediyorsun resmen.Ama allahta seninkileri gaspeder.Bu kadar insanın ahını almaya devam ediyorsun helal olsun be.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 15 yıl önce
İç ettiğin paralar ne olacak BOSS. İnsanların maaşlarını ödemedin, harcırahlarını yatırmadın, sahte senetle iç ettiklerin ne olacak BOSS???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Boss ~ 15 yıl önce
Adam zarar eder etmez, kapatir kapatmaz kimi niye geriyorki, sonucta bu adam bir patron ve bu da aldigi bir karar.. Devam etmek icin hicbir mecburiyeti yok, sonucta kimseyi magdur etmiyor olmasi onemli, cikan herkesin parasini tikir tikir oduyor. En onemlisi ise; Acarken size mi sordu, kaparken size mi soracak.. biraz empati yahu..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bilen ~ 15 yıl önce
sayin ömer bey, isini bilir, bakti zarar ediyor(cikarci), burakti, yani mecbur degil tabiiki bu kadar insana ekmek kapisi göstermek, önemlisi agamizin durumu iyi olsun. Ya ömer baba, sen bu kadar insan nin ahini aldiginda, bu dünyadan borclu gideceksin. Suan kazanan sensin ama yakinda bunlarin hesabini vereceksin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000