23 Mayıs 2011, Pazartesi 16:20:57

ARTIK ÇOK DAHA KOLAY!

Uçak kiralamada dünyanın en büyük aracı kurumları arasında bulunan Chapman Freeborn, Türkiye'de hizmet vermeye başladı...

İş dünyasına ve turizm sektörüne büyük kolaylık sunan Chapman Freeborn ile ihtiyacınıza uygun özel jet, uçak veya helikopteri 5 dakika içinde belirleyebilip, siparişinizi verebileceksiniz.

Temelleri 1973 yılına uzanan Chapman Greeborn, özel jet ve helikopter kiralamada uzmanlaşmış bir firma olarak bugün 22 ülkede 33 merkezde faaliyetlerini sürdürüyor. Türkiye'de de hizmet vermeye başlayan Chapman Greeborn, bundan böyle başta iş dünyası olmak üzere turizm sektörüne yönelik özel jet ve helikopter kiralamada büyük kolaylıklar sunuyor.

Uçak taleplerinize en ekonomik ve en hızlı çözüm…

Dünyadaki tüm kiralık jet ve helikopterlerin detaylı listesine sahip olan Chapman Greeborn, hızlı hizmet anlayışına paralel olarak teknolojinin son imkânlarından da yararlanıyor. Jet ve helikopter listelerine ulaşmak içinde IPhone telefon sahibi olmak yeterli. Böylece uçak veya helikopter kiralamak isteyen IPhone sahipleri, telefonlarına indirdikleri Chapman Freeborn'un telefon aplikasyonu ile bu listelere anında ulaşabiliyor. Siteye girip taleplerini yazdıklarında onlara uygun tüm uçakların listesi geliyor. Onay verdikten 5 dakika sonar da seçtiği uçak veya helikopter ile anlaşma sağlanıyor.

Şirketin Türkiye satış ve pazarlama müdürü Tayfun Başak uygulamaya ait detaylar hakkında şunları söylüyor: "I Phone üzerinden Chapman Private Jet uygulamasını indiren kullanıcılar binlerce özel uçağa anında ulaşabiliyor. Bunun için tek yapmaları gereken kalkış ve iniş noktalarını seçmek, tarih ve yolcu sayısı gibi bilgileri siteye girmek. Daha sonra karşılarına onlara uygun ve en yakın uçakların fiyatına göre sıralanmış olduğu bir liste çıkıyor. Kendileri için en uygun fiyat aralığına sahip olan uçağı seçmeleri halinde bu uçağa ait yüksek çözünürlüklü olarak uçağın içini ve dışını gösteren resimlerin olduğu bilgi ekranına geçiliyor. Müşteri kiralamak istediği uçağın tüm teknik detaylarının fotoğraflarını görebiliyor. Bu uçağı seçmesi halinde ise taleplerini tek bir tuş ile gönderiyor. Dünya çapında Yaygın Chapman Freeborn ofislerinden bir uzman, hemen kendisi ile irtibata geçiyor ve anlaşması anında yapılıyor. Tüm bu işlemler 5 dakika gibi kısa bir sürede oluyor."

Global bir firma olmalarına rağmen, yerel market hâkimiyeti ve profesyonel bir anlayışla 365 gün 24 saat hizmet verdiklerini belirten Tayfun Başak, Türkiye pazarında hizmete ilk kez bu hafta başladıklarını belirtiyor.

Şirketin kargo hizmeti de var…

Türkiye'nin çok büyük bir potansiyeli olduğunu ve özellikle yaklaşan turizm sezonu nedeniyle turizm ve iş dünyasından büyük ilgi görecekleri söyleyen Sayan, firma olarak ayrıca 'kargo' hizmeti verdiklerine de vurgu yapıyor. Chapman Greeborn Türkiye satış ve pazarlama müdürü Tayfun Başak bu hizmetleri ile ilgili olarak şunları söylüyor: " Yılda ortalama 4 bin hava kargo operasyonu yapıyoruz. Chapman Freeborn the World Air Cargo Awards seçimlerin de 2007 yılından beri yılın hava kargo taşıma brokeri seçildi."

Yılda 5 binin üzerinde yolcu operasyonu yapan özel jet ve helikopter kiralama firması Chapman Greeborn, 600 milyon dolarlık yıllık cirosu ile de dikkat çekiyor. Firma istenmesi halinde; yerel havalimanlarında asistanlık hizmeti, ikram, güvenlik gibi özel hizmetler de sunuyor.

Jetlerden helikoptere, dev kargo uçaklarından yolcu uçaklarına kadar her türlü hava aracı için çözümler sunan firmanın hizmet verdiğimiz kuruluşlar arasında Birleşmiş Milletler de bulunuyor. Hatta Birleşmiş Milletlerin neredeyse son 35 yıldır ortaya çıkan tüm insani yardım operasyonlarında Chapman Freeborn tarafından kiralanan uçaklar kullanılıyor.

ARTIK ÇOK DAHA KOLAY!

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000