04 Kasım 2011, Cuma 07:33:19

ARTIK AYNI GÜN GİDİŞ VE DÖNÜŞ SEFERİ VAR

Merzifon Belediye Başkanı Mehmet Kadri Aydınlı, 'Havaalanımızdan aynı gün içerisinde İstanbul'a gidilip geri dönülebilecek' dedi.
  • güzel düşünmüşsünüz ekipler için ama ne yazık ki bu şekilde yapılan çok sayıda uçuş var
  • uçağı götüren ekip getirmiyor zaten. diğer ekip sabah uçuşunu yapıyor. yorum yapmak için yazı yazanlar var resmen. bırak sen uçağına bin git sanane ne ekibin ne yaptıgından.
  • Her hafta 2 defa İstanbul'dan Çorum'a giden bir yolcu olarak bu tarife çok kötü oldu. Daha önce akşam 19:30 gibi otelimde oluyor, ertesi gün 16:30'da fabrikadan çıkıp 18:30 İstanbul uçuşuna yetişiyordum. Şimdi 1 değil 2 gece otelde kalmam gerekecek, hem de her iki gecede doğru dürüst uyku uyumadan geçecek. Bu tarife Merzifonlular için iyi olmuş ama İstanbul'dan gelenler için çok kötü olmuş. Bu arada, eğer uçağı getiren ekip geri götürecekse, nasıl dinlenecekler bilinmez. En iyi ihtimalle gece 01:00 gibi otelde olurlar sonra sabah 4:30'da yeniden kalk. O da eğer İstanbul'dan rötarlı gelmezlerse. Uçakta yatsınlar daha iyi, 2 saat daha fazla dinlenmiş olurlar. Saygılarımla
  • helal olsun başkana..k.maraşın belediye başkanın örnek alması lazım.kaldırım yapma ile olmaz bu işler
Aydınlı, Amasya Merzifon Havaalanı'nda uçuş saatlerinin değişmesi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, Merzifon'un ulaşım açısından son derece şanslı olduğunu belirtti. 
 
1 Kasım'dan itibaren uçuş saatlerinde değişiklik yapıldığını hatırlatan Aydınlı şunları söyledi: 
 
"İlçemiz her alanda geliştiği gibi, ulaşım açısından da gelişmeye devam ediyor. Merzifon, kavşak yolları üzerinde konumlanmış demir ve deniz yoluna yakın mesafede ve havaalanı bulunan bir merkezdir. Havaalanımızdan aynı gün içerisinde İstanbul'a gidilip geri dönülebilecek. Bundan böyle haftanın her günü saat 06.00'da Merzifon'dan İstanbul'a, 22.30'da ise İstanbul'dan Merzifon'a sefer yapılacak. Esnafımızın vatandaşlarımızın ve sanayicilerimizin bu yöndeki beklentileri karşılandı. İlçemizin daha da gelişmesi ve çok daha yaşanılır bir yer olması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi. (Son Dakika)
ARTIK AYNI GÜN GİDİŞ VE DÖNÜŞ SEFERİ VAR

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
güzel düşünmüşsünüz ekipler için ama ne yazık ki bu şekilde yapılan çok sayıda uçuş var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
uçağı götüren ekip getirmiyor zaten. diğer ekip sabah uçuşunu yapıyor. yorum yapmak için yazı yazanlar var resmen. bırak sen uçağına bin git sanane ne ekibin ne yaptıgından.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Her hafta 2 defa İstanbul'dan Çorum'a giden bir yolcu olarak bu tarife çok kötü oldu. Daha önce akşam 19:30 gibi otelimde oluyor, ertesi gün 16:30'da fabrikadan çıkıp 18:30 İstanbul uçuşuna yetişiyordum. Şimdi 1 değil 2 gece otelde kalmam gerekecek, hem de her iki gecede doğru dürüst uyku uyumadan geçecek. Bu tarife Merzifonlular için iyi olmuş ama İstanbul'dan gelenler için çok kötü olmuş. Bu arada, eğer uçağı getiren ekip geri götürecekse, nasıl dinlenecekler bilinmez. En iyi ihtimalle gece 01:00 gibi otelde olurlar sonra sabah 4:30'da yeniden kalk. O da eğer İstanbul'dan rötarlı gelmezlerse. Uçakta yatsınlar daha iyi, 2 saat daha fazla dinlenmiş olurlar. Saygılarımla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
helal olsun başkana..k.maraşın belediye başkanın örnek alması lazım.kaldırım yapma ile olmaz bu işler

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000