20 Nisan 2011, Çarşamba 08:10:56

"ARTAN SEFERLER TURİST GETİRECEK"

KKTC Dışişleri Bakanı Hüseyin Özgürgün, ülkelerine bu yıl Türkiye'den 1 milyon turist gelmesini beklediklerini söyledi.
  • çok pahalı biletler:(
  • Kıbrıs 1 günlük güzel bir yer sonrası gerçekten sıkıcı! Esnaf yüzünüze bile bakmaz köpek gibi davranırlar en lüks mağazasında satılan şey bizim pazarlarda satılıyor! 1 e 3 derler birde Türkiyeli olduğunu öğrenirlerse 5 derler!Yollardaki protestolardan belli zaten giden birdaha gitmez paranızı boşo vermek isterseniz buyrun gidin!
  • aklı salim hiçbir turkun kıbrısa gitmemesi lazım.son yasanılan ve ulkemize yaptıkları protestolardan dolayı keske mudahale etmeseymisiz demek geliyor aklıma.hayinler
  • inşallah
Özgürgün, KKTC İzmir Konsolosu Uğur Umar ile birlikte İzmir Valisi Cahit Kıraç'ı makamında ziyaret etti.

Vali Kıraç buradaki konuşmasında KKTC ile Türkiye'nin ''Tek millet, iki devlet'' olduğunu, İzmir'den bu ülkeye uçak sayılarının her geçen gün arttığını, konuk Bakan Özgürgün'ü İzmir'de görmekten büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

KKTC Dışişleri Bakanı Hüseyin Özgürgün ise anavatanın her yerinin KKTC'den farksız olduğunu ifade etti.

Türkiye'de 2011 yılının KKTC Yılı ilan edildiğini anımsatan Özgürgün, bu yıl Türkiye'den ülkelerine yoğun talep olduğunu kaydetti. KKTC'de şu anda Türkiye'den giden 40 bin üniversite öğrencisinin eğitim gördüğünü dile getiren Özgürgün, ''Bu yıl Türkiye'den 1 milyon turist gelmesini hedefliyoruz. 600 binden bu rakama ulaşmak istiyoruz. Görünen o ki hedefe varılacak'' dedi.

Valilik anı defterini de imzalayan Özgürgün'e Vali Kıraç, üzerinde İzmir Saat Kulesi rölyefi bulunan plaket ve İzmir'i anlatan kitap hediye etti.
"ARTAN SEFERLER TURİST GETİRECEK"

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
çok pahalı biletler:(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kıbrıs 1 günlük güzel bir yer sonrası gerçekten sıkıcı! Esnaf yüzünüze bile bakmaz köpek gibi davranırlar en lüks mağazasında satılan şey bizim pazarlarda satılıyor! 1 e 3 derler birde Türkiyeli olduğunu öğrenirlerse 5 derler!Yollardaki protestolardan belli zaten giden birdaha gitmez paranızı boşo vermek isterseniz buyrun gidin!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
aklı salim hiçbir turkun kıbrısa gitmemesi lazım.son yasanılan ve ulkemize yaptıkları protestolardan dolayı keske mudahale etmeseymisiz demek geliyor aklıma.hayinler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
inşallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000