20 Kasım 2008, Perşembe 08:00:50

Arkana yaslan ve uçuş keyfinin tadını çıkar!

Kıtalar arası uçuş koltuklarını 2009 yılı içinde yenileyecek olan İsviçre Hava Yolları, Business Class kabinlerinde bir ilke imza atarak, bulutların üzerinde iki metre uzunluğunda yatak 'konforu' sunacak.

Business Class yolcularına daha fazla konfor sunmak amacıyla koltuklanı tamamen yenileyeceklerini ifade eden Swiss Hava Yolları Müşteri İlişkileri Direktörü Nilgün Oflaz, bu koltuklarda seyahat edenlerin farklı bir uçuş keyfi yaşayacaklannı belirtti.

"Arkana yaslan ve uçuş keyfinin tadına var" sloganıyla başlatılan yenilenmenin, uzun menzilli uçuşlar sonrasında bile misafirlerine toplantılarına yenilenmiş ve enerji dolu olarak katılacaklarının altını çizen Oflaz, 2009 senesinde tamamlanacak olan bu yenilenme sürecinin Airbus 330 ve Airbus 340 uçaklannda gerçekleşeceğini açıkladı. Kumanda biblosuyla ayarlanabilen bu koltukların benzerlerinin arasında en iyi uyku konforunu sağlayacağını bildiren Oflaz, "Swiss Hava Yolları için özel olarak tasarlanan koltuklar, özel bir hava yastığı sayesinde yolcularımızın kişisel isteklerine cevap verecek şekilde ayarlanabilecek. Masaj yapma özelliği de bulunan bu koltuklar daha fazla mahremiyet sağlamanın yanında, daha geniş koltuk ve dirseklik ölçüleri özellikleri ile yüksek düzeyde konfor sağlayacak. Ayrıca, eğlence sistemindeki geniş ekran sayesinde görüntü kalitesi yükseltilirken, USB port ve iPod bağlantı imkanları ile de yolculuklara artı değer katacağız" dedi.

Arkana yaslan ve uçuş keyfinin tadını çıkar!

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000