26 Haziran 2015, Cuma 16:49:20

Arjantin'de büyük skandal

Arjantin'de erotik görüntüleriyle ünlü Vedette Victoria Xipolitakis adlı kadının Austral Havayolları'nın kokpitinden görüntüleri olay oldu.
  • beyin bedava
  • erkeğin müsveddesi heryerde belli ediyor kendini, pilot da olsa teknisyen de olsa manav da olsa farketmiyor. yaptığı işi ekmek yediği mesleği cinsel ihtiyaçları için karşılamaya çalışmak...çok ucuzcu ya ver parasını tut kadını ama ekmek teknende yapmaaaa
  • Ya bu yabancı pilotlara dusman olanları surda yazıp çizerken görünce fena bozuluyorum.arkadasım adamlar kimsenin yerini yurdunu emeğinden edipte mi gelip burda çalışmaya başlıyor?bizim de birsürü türk pilotumuz dünyanın birüsürü farklı ülkesinde görev alıyor..nedir yani bu fesatlık .. Herkes onunden yesin lutfen !
  • durm meslek hastalığı galiba,organlar sürekli yer-değişik
  • Hatun süper, jumpseat den hem indirmiş hem de kaldırmış. Demekki bi tarafının doğrultusuna giden tek biz değilmişiz. :) Gerçi bizimkiler daha iyi , kokpitte soyup fotosunu çeken olmuştu bundan 1-2 sene evvel, üstüne üstlük kendi face ine de koymuştu bu arkadaş. Bundan iyisi yapılana kadar en iyisi bu. (Fotosuz olanlar kabul edilmez yok CDU da topuklu ayakkabı izi v.b ) :)
  • Şirket kadına 5 yıl uçma yasağı getirmiş.Türkiye de olsa ödül verirlerdi.
  • Kaptanlar pegasusa gelir malum ikinci elcilikde sınır ötesi pouhaha müdürmü ararsın şef yamaklarımı ararsın şimdide kustas koymuşlar öyle herkezide istemiyorlarmış mala doydular desenize
  • Arjantin'de olayı öğrenen vatmanlar sevinç ile sokağa döküldü. Trenlerin üzerinde halay çeken vatmanlar "Viky Hanım'ı trenimizide de kontrol kabininde görmek isteriz" şeklinde ortak basın bildirisi yaptı.
  • Ne çok motor dedin be ablaa:))
  • İndirmemiş ki kaldırmış!!!

Arjantin'de erotik görüntüleriyle ünlü Viky Xipolitakis adlı kadının Austral Havayolları'nın kokpitinden görüntüleri olay oldu. İddiaya göre kaptan pilot ve yardımcısı uçağın inişi sırasında kadına tarif yöntemiyle uçağı indirtti. Söz konusu olayın görüntüleri internete sızınca pilotların işine son verildi.

İddiaya göre; Buenos Aires - Rosario seferini yapan Austral Havayolları'nın uçağında bulunan Viky Xipolitakis, pilotlar tarafından kokpite davet edildi. Bunun üzerine seyahatini kokpitte gerçekleştiren erotik yıldız Viky Xipolitakis, iniş sırasında da uçağı pilotlarla birlikte indirdi.

O anları kaydederek sosyal medya üzerinden paylaşan Xipolitakis, büyük heyecan duyduğu notunu da düştü.

Ülke gündemine oturan olay sonrası pilotları işten atan şirket, Viky Xipolitakis'in de 5 yıl boyunca hiç bir uçağına almayacağını ve seyahat yasağı koyduğunu duyurdu.

İşte o anlar:



Arjantin'de büyük skandal

Yorumlar Tüm Yorumlar (38)

akıl fikir ~ 9 yıl önce
beyin bedava

Yanıtla

Kalan karakter 1000
müsvette ~ 9 yıl önce
erkeğin müsveddesi heryerde belli ediyor kendini, pilot da olsa teknisyen de olsa manav da olsa farketmiyor. yaptığı işi ekmek yediği mesleği cinsel ihtiyaçları için karşılamaya çalışmak...çok ucuzcu ya ver parasını tut kadını ama ekmek teknende yapmaaaa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yabancı pilot ~ 9 yıl önce
Ya bu yabancı pilotlara dusman olanları surda yazıp çizerken görünce fena bozuluyorum.arkadasım adamlar kimsenin yerini yurdunu emeğinden edipte mi gelip burda çalışmaya başlıyor?bizim de birsürü türk pilotumuz dünyanın birüsürü farklı ülkesinde görev alıyor..nedir yani bu fesatlık .. Herkes onunden yesin lutfen !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aynı ~ 9 yıl önce
durm meslek hastalığı galiba,organlar sürekli yer-değişik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
özenti ~ 9 yıl önce
Hatun süper, jumpseat den hem indirmiş hem de kaldırmış. Demekki bi tarafının doğrultusuna giden tek biz değilmişiz. :) Gerçi bizimkiler daha iyi , kokpitte soyup fotosunu çeken olmuştu bundan 1-2 sene evvel, üstüne üstlük kendi face ine de koymuştu bu arkadaş. Bundan iyisi yapılana kadar en iyisi bu. (Fotosuz olanlar kabul edilmez yok CDU da topuklu ayakkabı izi v.b ) :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nil ~ 9 yıl önce
Şirket kadına 5 yıl uçma yasağı getirmiş.Türkiye de olsa ödül verirlerdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pegasusma ~ 9 yıl önce
Kaptanlar pegasusa gelir malum ikinci elcilikde sınır ötesi pouhaha müdürmü ararsın şef yamaklarımı ararsın şimdide kustas koymuşlar öyle herkezide istemiyorlarmış mala doydular desenize

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çelebi ~ 9 yıl önce
hayrola seni kovdular heralde :) bu haberden bile pay çıkardığına göre
Vatman ~ 9 yıl önce
Arjantin'de olayı öğrenen vatmanlar sevinç ile sokağa döküldü. Trenlerin üzerinde halay çeken vatmanlar "Viky Hanım'ı trenimizide de kontrol kabininde görmek isteriz" şeklinde ortak basın bildirisi yaptı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
El motoorrooo:) ~ 9 yıl önce
Ne çok motor dedin be ablaa:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gayet Normal ~ 9 yıl önce
İndirmemiş ki kaldırmış!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000