17 Mayıs 2012, Perşembe 08:51:41

ARİF SAĞ'A YAPILAN MUAMELE PARLAMENTODA

Kültür ve Sanat Vakfı KULSAN’ın organize ettiği Türkiye ile Hollanda arasındaki diplomatik ilişkilerde 400’üncü yıl etkinlikleri çerçevesinde vereceği konser için Amsterdam’a gelen Arif Sağ’ın, yeşil pasaportuna rağmen Hollanda polisi tarafından sorguya çekilmesine tepkiler gelmeye devam ediyor...
  • Ezik asil sensin. Yurtdisindaki irkciligi bile bile gelipde burda para harcayanlara kiz önce sen. Gurbetcileri kinayacagina önce kendinize bakin siz...
  • konu bizim meclise neden taşınmıyor??? türkiyeyi,türkleri temsil eden eski milletvekili,sanatçı aşağılanıyor,horlanıyor nerde meclis? nerden bakanlar? nerde one minüt diyenler??? hani?????
  • herşeyden önce bu ülkeyi yönetenlerin tepki vermesi gerekir...türkiye de yani kendi ülekmizde daha sınıra varmadan konsolosluklar,vize aracı kurumları vatandaşları resmen soyuyorlar,horluyorlar kimse kılını kıpırdatmıyor....her sene bu ülkenin 450 milyon euro dan fazla parası vizeye,aracılara vs gidiyor kimin umrunda?? bize vize koyanlara bizi aşağılayanlara bizi soyanlara biz de vize koyalım biz de aynı şekilde davranalım artık...ne olursak olalım,ne kadar turiste vs ihtiyacımız olursa olsun şerefimiz,haysiyetimiz,onurumuz herşeyden önce gelmeli..yabancıya bel bağlayacağımıza kendi insanımızı kalkındıralım böylelikle yabancı turiste ihtiyacımız kalmaz..ama nerde bizi yönetenlerde o vizyon,görüş,zihniyet,vatan ve milletseverlik ?????
  • ordakı Turk kokenlı ezıklerı kınıyoum.en az o polısler kadar rezıl bır takım ınsancık toplulugu.baska ırka aıt mıllet vekılı bunun rezıllık oldugunu soyleyebılıyor ama bunlar ses cıkartmıyorlar..
  • Kıllarını bile kıpırdatmazlar. Onlarda Hollandalı olmuşlar tamamiyle. Avrupadaki TÜRKLER isteseler bir günde bu ayıbı ortadan kaldırırlar. Ama onlarda TÜRK HÜKÜMETİNE güvenmiyorlar. Bankalardaki paralarını aynı gün çekip Türkiyeye yatırmaya başlasalar. Bu iş biter. Ama güvenmiyorlar işte. Bu ÇİLE devam eder gider.
  • helal olsun sanatçımıza aynı uçakla geri dönerek engüzel tepkiyi koymuş ortaya

 

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Sağ'ı arayarak 'böyle bir saygısızlığı yapması kabul edilemez' dedi.

Konu hakkında 150 sandalyeli meclisteki Hollandalı milletvekillerinden Sosyalist Parti’li (SP) Harry van Bommel, konuyu meclise taşıyarak Hollanda Dışişleri Bakanı Uri Rosenthal’in Arif Sağ’dan özür dilemesini istedi. Arif Sağ’ın sorgu odasına çekilmesini ‘Hollanda’nın rezilliği’ olarak değerlendiren ana muhalefet İşçi Partisi (PvdA) milletvekillerinden Fas kökenli Ahmed Marcouch ise konuya açıklık getirilmesi için bugün meclise bir soru önergesi vermesi bekleniliyor.

Arif Sağ, KULSAN Vakfı’nın düzenlediği Hollanda-Türkiye arasındaki 400 yıllık diplomatik ilişkiler etkinlikleri çerçevesinde başkent Amsterdam’da konser vermek için Pazar günü Hollanda’ya gelmiş, Schiphol Havalimanı'nda polisin kendisine uyguladığı muameleyi protesto ederek ülkeye giriş yapmayıp, aynı uçakla geri dönmüştü.

Bu arada konu ile ilgili olarak mecliste bulunan 5 Türk kökenli milletvekilinin bireysel anlamda bir girişimde bulunmadığı öğrenildi. (euroactiv)

ARİF SAĞ'A YAPILAN MUAMELE PARLAMENTODA

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

turkish'e ~ 12 yıl önce
Ezik asil sensin. Yurtdisindaki irkciligi bile bile gelipde burda para harcayanlara kiz önce sen. Gurbetcileri kinayacagina önce kendinize bakin siz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hani???? ~ 12 yıl önce
konu bizim meclise neden taşınmıyor??? türkiyeyi,türkleri temsil eden eski milletvekili,sanatçı aşağılanıyor,horlanıyor nerde meclis? nerden bakanlar? nerde one minüt diyenler??? hani?????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
herşeyden önce... ~ 12 yıl önce
herşeyden önce bu ülkeyi yönetenlerin tepki vermesi gerekir...türkiye de yani kendi ülekmizde daha sınıra varmadan konsolosluklar,vize aracı kurumları vatandaşları resmen soyuyorlar,horluyorlar kimse kılını kıpırdatmıyor....her sene bu ülkenin 450 milyon euro dan fazla parası vizeye,aracılara vs gidiyor kimin umrunda?? bize vize koyanlara bizi aşağılayanlara bizi soyanlara biz de vize koyalım biz de aynı şekilde davranalım artık...ne olursak olalım,ne kadar turiste vs ihtiyacımız olursa olsun şerefimiz,haysiyetimiz,onurumuz herşeyden önce gelmeli..yabancıya bel bağlayacağımıza kendi insanımızı kalkındıralım böylelikle yabancı turiste ihtiyacımız kalmaz..ama nerde bizi yönetenlerde o vizyon,görüş,zihniyet,vatan ve milletseverlik ?????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
turkish ~ 12 yıl önce
ordakı Turk kokenlı ezıklerı kınıyoum.en az o polısler kadar rezıl bır takım ınsancık toplulugu.baska ırka aıt mıllet vekılı bunun rezıllık oldugunu soyleyebılıyor ama bunlar ses cıkartmıyorlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
5 TÜRK kökenli ~ 12 yıl önce
Kıllarını bile kıpırdatmazlar. Onlarda Hollandalı olmuşlar tamamiyle. Avrupadaki TÜRKLER isteseler bir günde bu ayıbı ortadan kaldırırlar. Ama onlarda TÜRK HÜKÜMETİNE güvenmiyorlar. Bankalardaki paralarını aynı gün çekip Türkiyeye yatırmaya başlasalar. Bu iş biter. Ama güvenmiyorlar işte. Bu ÇİLE devam eder gider.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
helal olsun ~ 12 yıl önce
helal olsun sanatçımıza aynı uçakla geri dönerek engüzel tepkiyi koymuş ortaya

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000