29 Ağustos 2008, Cuma 17:51:54

ARIDURU’DAN AIRPORT TV’YE KUTLAMA MESAJI

Sivil Havacılık Genel Müdürü Ali Arıduru, Airport TV’nin test yayınına başlamasından dolayı mutluluğumuzu paylaşarak, “Bizim adımıza tüm sektörü denetleyeceksiniz” dedi. İşte Ali Arıduru’nun destek mesajı.

Havacılık ve Turizm sektörü adına büyük heyecan veren Airport TV’nin yayın hayatına merhaba demesinin ardından destek ve kutlama mesajları gelmeye devam ediyor. Sivil Havacılık Genel Müdürü Ali Arıduru, Airport TV Genel Yayın Koordinatörü Ali Kıdık’a gönderdiği kutlama mesajında şunları söyledi: “Ard niyetten uzak yaptığınız bu girişimden dolayı sorumluluğunu taşıdığım sivil havacılık sektörü adına büyük mutluluk duydum”

Havacılık sektöründeki tüm gelişmeleri anında, tarafsız ve seviyeli bir şekilde aktardığımız www.airporthaber.com sitesinden sonra Airport TV’nin de daha büyük işlere imza atacağına inandığını belirten Sivil Havacılık Genel Müdürü Ali Arıduru, “Artık bizlerinde gözü kulağı olacaksınız. Bundan böyle bizim adımıza tüm havalimanlarında, havacılık sektöründeki olumsuzlukları ve olumlu gelişmeleri de sizler aracılığı ile yakından takip etme fırsatı bulacağız” dedi.

Airport TV’nin düzeyli bir yayın anlayışı içinde olacağına inandığını belirten Arıduru, “Doğru, dürüst, tarafsız, aydınlatıcı bir yayın ilkesi içinde olmasını arzu ettiğim Airport TV’nin tüm çalışanlarını tebrik ediyorum. Sektörümüze hayırlı olsun” ifadesini kullandı.

 

ARIDURU’DAN AIRPORT TV’YE KUTLAMA MESAJI

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000