11 Temmuz 2016, Pazartesi 09:28:49

ARFF’çiler sandık başına gidiyor

DHMİ’de görev yapan ARFF’ler 16 Temmuz’da yeni dernek yönetimini seçmek için sandık başına gidecek.
  • Gençleri, kamusen destekliyor.
  • Valeybol federasyonu seçimlere gözlemci gönderme kararı almış diyorlağ..
  • Birlik, beraberlik zamanı.. Daima Çalışanı koruyun arkasinda durun.. Şef e müdüre yalakalik yapmayin.. İnsanları A parti B partili diye solcu sagci diye AYIRMAYIN.. Tüm herkesii kazanmaya çalışin.. Ve en önemlisi bu dunyanin gelip geçici oldugunu Helalin Haramin önemine dikkat edin ahirette hesaplasacaginizi unutmayin.... Koltuk sevdalisi olmayin.. Zaten siz bunlari yapın herkes peşinizden gelir koçlarim..
  • Voleybol, masa tenisi ve diğerleri. Spor bizim işimizin bir parçası, zoruna gidenler gelsinler istasyonlarımızda ağırlayalım. Gelin misafirimiz olun çayımızı kahvemizi için, fesatlıktan kalbiniz kararmadan evvel biraz insanlık öğretelim zat-ı alilerinize. Dernek seçimlerinde ise hakkımızda hayırlısı neyse o olsun diyorum.
  • Diğer aday gençlerden oluşuyor cümlesi yanlıştır. Gençler bakın airporthabere yanlış bilgi vermişsiniz. Camia birleşsin diye uğraşıyoruz siz hala ayrımcılık derdindesiniz. Sözüm o zırtpırt zıplamayı seven malum 3-5 genç içindir gerisi alınmasın
  • arff personeli arkadaşlar için hayırlı olmasını dilerim. sendikaların personele attığı kazıklar bitmek bilmiyor. en son birileri personelin üç kuruş maaş zammını hiç edip millet vekili koltuğu kaptı. çoluğumun çocuğumun hakkını hiç edenlere hakkımı helal etmiyorum. bu dernekler bari personelin hakkını savunsun. yolunuz açık olsun arkadaşlar.
  • En iyi voleybol oynayan kazansın..
  • İnşallah bu seçim sonunda derneğin kaybettiği itibarı yeniden düzelir.
  • Ben de dernek kuracağum,ezilenlerin,gözü
  • ARFF personeli dernek seçimiyle geçlerinde desteğini alan bir yönetimle camiaya can suyu olacak

DHMİ’de görev yapan ARFF’ler 16 Temmuz’da yeni dernek yönetimini seçmek için sandık başına gidecek.
                  
5-6 Mart tarihinde Antalya’da yapılan ARFF seminerinde, mesleği temsil eden iki derneğin birleştirilmesi kararı alınmasından sonra yeni yönetimi seçmek için üyeler sandık başına gidecek.

16 Temmuz’da Ankara’da yapılacak seçimlerde iki liste yarışacak. Birinci liste halen ARFF Başkanı Turan Ayanlar’ın listesi iken diğer listeyi ise genç ARFF’çilerden kurulu ekiple yola çıkan Ankara’da Eğitim Şefi olarak görev yapan Levent Erkek çıkaracak.

Toplam bin 300 ARFF çalışanının bulunduğu DHMİ’de, mevcut derneğin üye sayısı 500’lere kadar gerilemişti. Ancak iki derneğin birleşme kararı almasından sonra üye sayısında artış yaşanmıştı.

ARFF’çiler sandık başına gidiyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

T. sanki gidici ~ 8 yıl önce
Gençleri, kamusen destekliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayırlı olsun ~ 8 yıl önce
Valeybol federasyonu seçimlere gözlemci gönderme kararı almış diyorlağ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ALLAH VAR , GAM YOK.! ~ 8 yıl önce
Birlik, beraberlik zamanı.. Daima Çalışanı koruyun arkasinda durun.. Şef e müdüre yalakalik yapmayin.. İnsanları A parti B partili diye solcu sagci diye AYIRMAYIN.. Tüm herkesii kazanmaya çalışin.. Ve en önemlisi bu dunyanin gelip geçici oldugunu Helalin Haramin önemine dikkat edin ahirette hesaplasacaginizi unutmayin.... Koltuk sevdalisi olmayin.. Zaten siz bunlari yapın herkes peşinizden gelir koçlarim..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ARFF ~ 8 yıl önce
Voleybol, masa tenisi ve diğerleri. Spor bizim işimizin bir parçası, zoruna gidenler gelsinler istasyonlarımızda ağırlayalım. Gelin misafirimiz olun çayımızı kahvemizi için, fesatlıktan kalbiniz kararmadan evvel biraz insanlık öğretelim zat-ı alilerinize. Dernek seçimlerinde ise hakkımızda hayırlısı neyse o olsun diyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dernek değişecek sonunda ~ 8 yıl önce
Diğer aday gençlerden oluşuyor cümlesi yanlıştır. Gençler bakın airporthabere yanlış bilgi vermişsiniz. Camia birleşsin diye uğraşıyoruz siz hala ayrımcılık derdindesiniz. Sözüm o zırtpırt zıplamayı seven malum 3-5 genç içindir gerisi alınmasın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
atc ~ 8 yıl önce
arff personeli arkadaşlar için hayırlı olmasını dilerim. sendikaların personele attığı kazıklar bitmek bilmiyor. en son birileri personelin üç kuruş maaş zammını hiç edip millet vekili koltuğu kaptı. çoluğumun çocuğumun hakkını hiç edenlere hakkımı helal etmiyorum. bu dernekler bari personelin hakkını savunsun. yolunuz açık olsun arkadaşlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iyi olan kazansın ~ 8 yıl önce
En iyi voleybol oynayan kazansın..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Asp ~ 8 yıl önce
İnşallah bu seçim sonunda derneğin kaybettiği itibarı yeniden düzelir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sipi Leydi ~ 8 yıl önce
Ben de dernek kuracağum,ezilenlerin,gözü

Yanıtla

Kalan karakter 1000
arff ~ 8 yıl önce
ARFF personeli dernek seçimiyle geçlerinde desteğini alan bir yönetimle camiaya can suyu olacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000