31 Aralık 2015, Perşembe 09:57:16

ARFF Memurları kampanya başlattı

Havalimanları ve uçaklarda yaşanan yangın ve acil durumlara müdahale etmekle görevli ARFF memurları sosyal medya üzerinden bir kampanya başlattı.
  • ARFF BOŞYERE ÇABALAMAYINIZ...TEKNİKER OLMA İHTİMALİNİZ YOK...SENDİKALAR SİZİ KANDIRIYOR..BİRAZ mevzuat okusanız boşyere gaza gelmezdiniz..Havacılık tazminatı alacağınızdan yok iş riski tazminatı peşine koşun...Boşyere havanda su dövüyorusnuz ..Siz halen 2 yıllık okullardan gelirken kızdığınız seyrüsefer personeli 4 yıllık+İngilizce ile mesleğe alınıyor..HAVALİMANINDA VARMISNIZ YOKMUSUNUZ ONA BAKIN
  • bende elektrik teknisyeniyim keşke 200 tl fazla alacağıma itfaiyeci olsam teknisyen yazın sıcağı kışın soğuğunda ırgat gibi çalışır sesi çıkmaz teknik eğitim bitirir maşına 1 tl etkilemez.itfaiyenin keyfi yerinde değişelim deseler anında değişirim.şu kurumda en çok çalışıp en az maaşı alan 2 birim var birisi aproncular 2.si teknisyenler enrotçu teknisyenler hariç tabi.ha bu arada sizi tekniker yapsalar belediyedekilerede emsal olup onlarda tekniker kadrosuna geçer bu da aylık adam başı 700 800 tl maaş artışı demektir devlet personel zaten yılda 3 5 tekniker kadrosu verirken bu kadar kadroyu hayatta vermez malum sendikanın üye toplamak için bir parmak bal çalmasından başka bişey değil.
  • sendikalar çalışanın eşit,adil,iş barışı ve iş huzuru içerisinde çalışması için çaba sarfetmiyor.koltuk peşinde koşuyor %99 u.bunlar tribünlere oynamaktır. kendine güveniyorsa kapalı kapılar ardında da aynı şeyleri söylesin malumsen.nasıl ki bir gecede elektronik ve havalimanı baş md yardımcıları 1.gruba alındı.? adaletsizliğin giderilmesi için toplu sözleşmenin ardından geçecek 4 ay da yeter de artar.ama sonuç? yeter artık kandırmayın insanları.hala yalanlara inanan var mı?
  • tabelasında sendika yazıp sendikadan başka herşeye benzeyen bu yapılara güvenmiyorum
  • Haberin var mı DHMİ li arkadaşım 3-5 kişinin komisyon kurup birilerinin maaşını 1500-3000 lira arasında hemen arttırdığını ( elektronik daire başkanlığı personeli için )
  • Memurun İŞ GÜVENCESİNE operasyon geliyor enerjinizi fazla harcamayın
  • Bu arfff kadar iş yapmadan yatan ve de bu kadar fazla ağlayan başka meslek yoktur galiba bizim kurumda.. Buna rağmen bide teknik eleman olduklarını iddaa ediyorlar. Cıldırıyorum...iş yapmadan uyumak ne kadar teknik gerektiren bi işi aman aman..düşen bi ucağa müdahale etmişler neymiş ek tazminat istiyorlarmış. Yav arkadaş sen zatn bunu için maaş alıyorsun ya.. Bu kurumda haksızlığıa uğrayan en büyük meslek grubu mühendislerdir...
  • bence de ortada çok büyük bir adaletsizlik var.etfaiye ve diğer birimlerin hakkı olmayan tazminat sayın orhan birdal tarafından bütün kuruma dağıtıldı.sadece atco lar alması gereken tazminat herkese verildi.buna aim-elektronik dahil.yoksa maaşlar 10 bin tl olacaktı.
  • Arkadaşlar artık bu türden kampanyalar filan yapmayın. Orhan Birdal kuruma geri dönüyor, sizin için diyorum.
  • Yılbaşı gecesi Binali Yıldırım,Orhan Birdal ve ekibi smartı ziyaret etmiş ancak Serdar Yıldırım çağrılmamış. Yani demek oluyor ki ARFF için yazık oldu. Üzüldüm gerçekten.

Havalimanları ve uçaklarda yaşanan yangın ve acil durumlara müdahale etmekle görevli ARFF memurları sosyal medya üzerinden bir kampanya başlattı.

Bu kampanya ile yaptıkları işin hem müdahale şekli hem de kullandıkları araçlar dikkate alındığında teknik bir iş olduğunu ifade eden ARFF memurları, meslek ünvanının ARFF Teknikeri olarak sayılması gerektiğini ifade ettiler.

Twitter gündeminde de ilk sırada yer alan bu konuya çeşitli destek mesajları yağdı. ARFF Teknikeri ünvanı için mücadele etmeye devam edeceklerinin altını çizen ARFF memurlarına Ulaştırma Memur-Sen Genel Başkanı Can Cankesen ve Türk Ulaşım Sen Genel Başkanı Şerafettin Deniz de destek verdi.

İşte Can Cankesen ve Şerafettin Deniz'in destek mesajları:



ARFF Memurları kampanya başlattı

Yorumlar Tüm Yorumlar (205)

ABARTI ARFF ~ 8 yıl önce
ARFF BOŞYERE ÇABALAMAYINIZ...TEKNİKER OLMA İHTİMALİNİZ YOK...SENDİKALAR SİZİ KANDIRIYOR..BİRAZ mevzuat okusanız boşyere gaza gelmezdiniz..Havacılık tazminatı alacağınızdan yok iş riski tazminatı peşine koşun...Boşyere havanda su dövüyorusnuz ..Siz halen 2 yıllık okullardan gelirken kızdığınız seyrüsefer personeli 4 yıllık+İngilizce ile mesleğe alınıyor..HAVALİMANINDA VARMISNIZ YOKMUSUNUZ ONA BAKIN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
şuayip ~ 8 yıl önce
bende elektrik teknisyeniyim keşke 200 tl fazla alacağıma itfaiyeci olsam teknisyen yazın sıcağı kışın soğuğunda ırgat gibi çalışır sesi çıkmaz teknik eğitim bitirir maşına 1 tl etkilemez.itfaiyenin keyfi yerinde değişelim deseler anında değişirim.şu kurumda en çok çalışıp en az maaşı alan 2 birim var birisi aproncular 2.si teknisyenler enrotçu teknisyenler hariç tabi.ha bu arada sizi tekniker yapsalar belediyedekilerede emsal olup onlarda tekniker kadrosuna geçer bu da aylık adam başı 700 800 tl maaş artışı demektir devlet personel zaten yılda 3 5 tekniker kadrosu verirken bu kadar kadroyu hayatta vermez malum sendikanın üye toplamak için bir parmak bal çalmasından başka bişey değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sendikaya ~ 8 yıl önce
sendikalar çalışanın eşit,adil,iş barışı ve iş huzuru içerisinde çalışması için çaba sarfetmiyor.koltuk peşinde koşuyor %99 u.bunlar tribünlere oynamaktır. kendine güveniyorsa kapalı kapılar ardında da aynı şeyleri söylesin malumsen.nasıl ki bir gecede elektronik ve havalimanı baş md yardımcıları 1.gruba alındı.? adaletsizliğin giderilmesi için toplu sözleşmenin ardından geçecek 4 ay da yeter de artar.ama sonuç? yeter artık kandırmayın insanları.hala yalanlara inanan var mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sendika ~ 8 yıl önce
tabelasında sendika yazıp sendikadan başka herşeye benzeyen bu yapılara güvenmiyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Komisyon ~ 8 yıl önce
Haberin var mı DHMİ li arkadaşım 3-5 kişinin komisyon kurup birilerinin maaşını 1500-3000 lira arasında hemen arttırdığını ( elektronik daire başkanlığı personeli için )

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İŞ GÜVENCESİ ~ 8 yıl önce
Memurun İŞ GÜVENCESİNE operasyon geliyor enerjinizi fazla harcamayın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacı engineer ~ 8 yıl önce
Bu arfff kadar iş yapmadan yatan ve de bu kadar fazla ağlayan başka meslek yoktur galiba bizim kurumda.. Buna rağmen bide teknik eleman olduklarını iddaa ediyorlar. Cıldırıyorum...iş yapmadan uyumak ne kadar teknik gerektiren bi işi aman aman..düşen bi ucağa müdahale etmişler neymiş ek tazminat istiyorlarmış. Yav arkadaş sen zatn bunu için maaş alıyorsun ya.. Bu kurumda haksızlığıa uğrayan en büyük meslek grubu mühendislerdir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
arff teknik ~ 8 yıl önce
bizim okuduğumuz bölümün teknikolduğunu yök üniversiteler ve kamu kurumları söylüyor kullandığımız araç gereç ve cihazlar elektrik elektronik mekanik cihazlar sadece bunlar değil havalimanlarında olası biyolojik radyoaktif ve kimyasal olaylara müdahale eğitimleride cabası sana cahil demek isterdim ama sen cehalet boyutana kadar bile ulaşamamışsın önce ekmek yediğin kurumdaki birimin ne iş yaptığını öğren sonra içindeki pisliği akıtırsın
atco-izmir ~ 8 yıl önce
bence de ortada çok büyük bir adaletsizlik var.etfaiye ve diğer birimlerin hakkı olmayan tazminat sayın orhan birdal tarafından bütün kuruma dağıtıldı.sadece atco lar alması gereken tazminat herkese verildi.buna aim-elektronik dahil.yoksa maaşlar 10 bin tl olacaktı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
arffizmir ~ 8 yıl önce
Bak nasıl alicaz hakkımızı bizi izlemeye devam et egosu yüksek arkadaş aslında sana cevap yazmak bile kelime israfiya neyse İkimizde adnan menderes personeliyiz ayıp olmasın DİE cevap verdim.
Kampanya ~ 8 yıl önce
Arkadaşlar artık bu türden kampanyalar filan yapmayın. Orhan Birdal kuruma geri dönüyor, sizin için diyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Geçmiş Olsun ~ 8 yıl önce
Yılbaşı gecesi Binali Yıldırım,Orhan Birdal ve ekibi smartı ziyaret etmiş ancak Serdar Yıldırım çağrılmamış. Yani demek oluyor ki ARFF için yazık oldu. Üzüldüm gerçekten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000