15 Nisan 2016, Cuma 09:00:21

Arel'de gençler sektörün liderleriyle buluştu

İstanbul Arel Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Ulaştırma Hizmetleri bölümü bir ilke daha imza atarak, 12-13-14 Nisan Tarihleri arasında düzenledikleri 1.İstanbul Havacılık Gençlik Forumu ile havacılık sektörüne gönül veren gençleri, sektörünün liderleri ile buluşturdu.
  • Marjinal tipler her toplulukta mevcut. Arel universitesinin fakulteler ve myolar olarak 200'den fazla hocasi var. 8-10 tane marjinal hoca olmasin mi? Memleketin %30u marjinal damgasi yemis zaten. Kimin nerede marjinallestigi onemli degil. Devletimiz hukuk devleti, marjinallikle sucu ayirt edebilecek, ikisine refleksi farkli olabilecek kudrette ve demokratik noktada.
  • fbı da bizi görecekmi anca ortalığı karıştırıp boş boş konuşun başkada işiniz yok zaten işsizler
  • Bu okulda yasa dışı sol örgütlenme ve Kürt sempatizanlığı aldı yürüdü ayrıca bildiriyi imzalayan öğretim üyeleri var aman dikkat benden söylemesi

İstanbul  Arel Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Ulaştırma Hizmetleri bölümü bir ilke daha imza  atarak, 12-13-14 Nisan Tarihleri arasında düzenledikleri  1.İstanbul Havacılık Gençlik Forumu ile havacılık sektörüne gönül veren  gençleri, sektörünün liderleri ile buluşturdu.

Dört oturumdan oluşan Havacılık bölümlerinde okuyan ve havacılığa ilgi duyan gençlerin geleceğine ışık tutmayı hedefleyen  Forumun açılış konuşmasını  TAV Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sani Şener yaptı.

Eğitim, istihdam, çalışma koşulları, gençlerden beklentiler, sektörel fırsatlar ve 3. havalimanı ile Türkiye'nin 2023 vizyonunun, tartışılarak  mercek altına alındığı  oturumların  Moderatörlüğünü  İstanbul Arel Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Ulaştırma Hizmetleri Öğretim Görevlileri Mustafa  Kemal Yılmaz ve Sibel Bilkay  gerçekleştirirken, oturumlara konuşmacı olarak katılan,  HAVAŞ İstanbul İstasyon Müdürü Onur Şatır, TGS Yolcu Hizmetleri Koordinasyon Müdürü  Meltem Irmak Sağ, Atlasglobal Yolcu Hizmetleri Koordinatörü Sitare Şençalış,  THY Kargo Müdürü Murat Ünlü, Qatar Türkiye Kargo Direktörü Serkan Demirkan, HAVAŞ İstanbul İstasyon Kargo Müdürü Murat Sucu, TGS Kargo Koordinasyon Müdürü  Cihan Erdinç, AYJET Uçuş Okulu Müdürü  Naci Uçar, THY Purser ( Sorumlu Kabin Amiri ) Ceylan Teközgen Kızılyallı, THY Teknik Sorumlu Eğitmen Mustafa Bucan Çolak deneyimlerini gençlerle paylaştı.

Havacılık sektöründe var olmak isteyen gençlerin yoğun ilgisine ve  heyecanına  sahne olan 1. İstanbul Havacılık Gençlik Forumu   soru  cevap  kısmının  ardından sona erdi.











Arel'de gençler sektörün liderleriyle buluştu

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

emre ~ 8 yıl önce
Marjinal tipler her toplulukta mevcut. Arel universitesinin fakulteler ve myolar olarak 200'den fazla hocasi var. 8-10 tane marjinal hoca olmasin mi? Memleketin %30u marjinal damgasi yemis zaten. Kimin nerede marjinallestigi onemli degil. Devletimiz hukuk devleti, marjinallikle sucu ayirt edebilecek, ikisine refleksi farkli olabilecek kudrette ve demokratik noktada.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
arel liye cevap ~ 8 yıl önce
fbı da bizi görecekmi anca ortalığı karıştırıp boş boş konuşun başkada işiniz yok zaten işsizler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arelli ~ 8 yıl önce
Sevgili kardeşim 2015 nevruzunda Tepekent kampüsünde pkk sempatizanı öğrenciler apo posteri açtı ayrıca akedemisyenler bildirisine başta sosyoloji bölümü akedemisyenleri 6 kişi ayrıca 3 de sosyal birimlerden öğretim görevlisi imza attı telefonunu yaz resimleri gondereyim
Arel li ~ 8 yıl önce
Bu okulda yasa dışı sol örgütlenme ve Kürt sempatizanlığı aldı yürüdü ayrıca bildiriyi imzalayan öğretim üyeleri var aman dikkat benden söylemesi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hacı ~ 8 yıl önce
emin misin arelde böle bi olaylar yok sen bi git kağıthanede dere yataklarının yanlarına kurulan üniversitelere bak sen orada bu dedikler fazlasıyla mevcut var git gör sonra gel areli eleştir

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000