11 Eylül 2012, Salı 08:37:22

ARAP HAVAYOLLARI TÜRKİYE’DEN HOSTES ALACAK

Suudi Arabistan Havayolları, Türkiye’den kabin memuru alacak. Adaylarda hangi koşullar aranacak, başvurular nasıl yapılacak?
  • İyi güzelde yas farki biraz daha düşük olsa
  • olum varya o sacma salak yorum yazanlar siz vary ahakkaten şeymıssınız...
  • merhab arkdaslar base riyad olarak ucus hosteslıgıne arandım benımde var tereddutlerım base ucretı 4500 sar olarak soylendı tabıkı ustu olucaktır bunun daha once emırates aılınes gırdım ve elendım bıanda..rıyad cıdde ıyıdır ama turk olrak bıze korkulur bıyer olarak gorunuyor bende ızmırlıyım ama gırıcem sınava kfamda karar veremesemde yabancı havayolu tecrubemız olsun dıyorum malum ısı bırakında yasımız ılerleyınce :) turkyden ıs bulurmyuz o korkutyor benı :)
  • Merak edenler icin suan calisanlar ortalama 10,000 riyal kazanabiliyor.arica kadin icin yasaklar disindaki colds guvendesiniz bu ulkede.
  • Saçma sapan yorum yapmayın ben sivil havacılık mezunuyum ve gururla başvurumu yaptım ve muhtemelen de kabul edildim umarımda hayırlısı olur. İş her yerde iştir yeter ki sevmek önemli.. Her yerde şartlar bir nebze kötüdür ve herşey kişiye bağlıdır arkadaşım kız isterse tacize de uğrar saygıya da ;)
  • aday adayi arkadaş eğitimler 3 ay cidde de ama bilgin olsun... :))
  • Arkadaşlar peki mülakatların nasıl yapıldığı ve maaşlar hakkında bir bilgisi olan var mı?
  • şu yorumları okudukça kabin memurluğunun sonunu düşünmek bile istemiyorum.ne rus ne türk ne hintli,Cidde'de yaşam okadar keyifliki siz yeterki ne istediğinizi bilin ve karar verin.ben yıllarca onurair adına saudia da uçtum evet şartlarımız çok kötüydü ama herkes koşa koşa Cidde ye giderdi.Kişi nerde olursa olsun eğer fikren ve zikren istediklerinin ciddiyetini kavrayabiliyorsa inanın saudia da yaşam çok keyifli.Keza saudia konaklama konusunda maaş konusunda TRye tatil imkanları konusunda gayet cüretkar.bilmeden orası hakkında yapılan yorumları okudukça inanın sizler nerede olursa olsun bu zihniyetle iş ahlakını hiç bir zaman hayatınıza yerleştiremeyeceksiniz.
  • bu arada ... saudia arabian airlines degil... saudi arabian airlines ... daha ismini dogru durust yazamadiginiz havayolu hakkinda ahkam kesmemeniz icin soyledim ;)
  • gercekten bilip bilmeden yorum yapiyorsunuz.. bizim milletce en buyuk sorunumuz bu zaten.. hicbisey bilmeyiz ama konusmaya gelincede hemen ahkam kesmeye calisiriz,, ne kadar gulunc duruma dustugunuzun farkinda degilmisiniz.. ben sauda da 10 yil calimis bir eski kabin memuruyum.. ve de gayette mutlu uctum ve mutlu ayrildim..,, dunya bilmezlerin laflarina bakmayin lutfen.. uculabilecek en iyi havayollarindan birdir saudia, ayrica imkanlari da iyidir..

Orta Doğu’nun en büyük havayolları şirketlerinden Suudi Arabistan Havayolları, kadrosuna katmayı planladığı yeni uçuş ekibinin bir bölümünü Türkiye’den alacak.

Değişik kültürler ve insanlar tanımak isteyen, hizmet ve müşteri odaklı, genç ve istekli uçuş hostesleri, merkezi Cidde, Suudi Arabistan’da bulunan Suudi Arabistan Havayolları’nın iç ve dış uçuşlarında görev alacaklar.

Uçuş hostesleri, en az lise mezunu, iyi derecede İngilizce dil bilgisine sahip, 22-30 yaş aralığında, boyları 1.65m ile 1.80m arası olan, sosyal, kültürel ve coğrafi konulara meraklı ve güncel konuları takip eden adaylar arasından seçilecek.

Optimum Danışmanlık tarafından gerçekleştirecek olan alımlarda, aranan kriterlere uygun adaylar önce İngilizce Dil Bilgisi Testi’nden geçirilip daha sonra mülakata alınacaklar. Mülakat süreçlerinden başarı ile geçen adaylar Sivil Havacılık Kurumu’nun yetkilendirdiği bir sağlık kurumunda sağlık kontrolünden geçecekler. Bu adaylar içerisinden uçuşa elverişli olan adaylara iş teklifi yapılacak.

Uçuş hosteslerinin seçme süreci 23 Eylül – 19 Ekim tarihleri arasında tamamlanacak.

ARAP HAVAYOLLARI TÜRKİYE’DEN HOSTES ALACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

ayse ~ 7 yıl önce
İyi güzelde yas farki biraz daha düşük olsa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hakkaten şeyler.. ~ 10 yıl önce
olum varya o sacma salak yorum yazanlar siz vary ahakkaten şeymıssınız...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mehtap ~ 11 yıl önce
merhab arkdaslar base riyad olarak ucus hosteslıgıne arandım benımde var tereddutlerım base ucretı 4500 sar olarak soylendı tabıkı ustu olucaktır bunun daha once emırates aılınes gırdım ve elendım bıanda..rıyad cıdde ıyıdır ama turk olrak bıze korkulur bıyer olarak gorunuyor bende ızmırlıyım ama gırıcem sınava kfamda karar veremesemde yabancı havayolu tecrubemız olsun dıyorum malum ısı bırakında yasımız ılerleyınce :) turkyden ıs bulurmyuz o korkutyor benı :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Exhost ~ 11 yıl önce
Merak edenler icin suan calisanlar ortalama 10,000 riyal kazanabiliyor.arica kadin icin yasaklar disindaki colds guvendesiniz bu ulkede.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gzm33 ~ 11 yıl önce
Saçma sapan yorum yapmayın ben sivil havacılık mezunuyum ve gururla başvurumu yaptım ve muhtemelen de kabul edildim umarımda hayırlısı olur. İş her yerde iştir yeter ki sevmek önemli.. Her yerde şartlar bir nebze kötüdür ve herşey kişiye bağlıdır arkadaşım kız isterse tacize de uğrar saygıya da ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ben ~ 12 yıl önce
aday adayi arkadaş eğitimler 3 ay cidde de ama bilgin olsun... :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ayşen ~ 12 yıl önce
Arkadaşlar peki mülakatların nasıl yapıldığı ve maaşlar hakkında bir bilgisi olan var mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ffff ~ 12 yıl önce
şu yorumları okudukça kabin memurluğunun sonunu düşünmek bile istemiyorum.ne rus ne türk ne hintli,Cidde'de yaşam okadar keyifliki siz yeterki ne istediğinizi bilin ve karar verin.ben yıllarca onurair adına saudia da uçtum evet şartlarımız çok kötüydü ama herkes koşa koşa Cidde ye giderdi.Kişi nerde olursa olsun eğer fikren ve zikren istediklerinin ciddiyetini kavrayabiliyorsa inanın saudia da yaşam çok keyifli.Keza saudia konaklama konusunda maaş konusunda TRye tatil imkanları konusunda gayet cüretkar.bilmeden orası hakkında yapılan yorumları okudukça inanın sizler nerede olursa olsun bu zihniyetle iş ahlakını hiç bir zaman hayatınıza yerleştiremeyeceksiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ex cabin crew ~ 12 yıl önce
bu arada ... saudia arabian airlines degil... saudi arabian airlines ... daha ismini dogru durust yazamadiginiz havayolu hakkinda ahkam kesmemeniz icin soyledim ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ex cabin crew ~ 12 yıl önce
gercekten bilip bilmeden yorum yapiyorsunuz.. bizim milletce en buyuk sorunumuz bu zaten.. hicbisey bilmeyiz ama konusmaya gelincede hemen ahkam kesmeye calisiriz,, ne kadar gulunc duruma dustugunuzun farkinda degilmisiniz.. ben sauda da 10 yil calimis bir eski kabin memuruyum.. ve de gayette mutlu uctum ve mutlu ayrildim..,, dunya bilmezlerin laflarina bakmayin lutfen.. uculabilecek en iyi havayollarindan birdir saudia, ayrica imkanlari da iyidir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000