26 Ocak 2009, Pazartesi 11:40:10

APRONDA SİGARA REZALETİ...

Hezarfen Havaalanı’nın ruhsat teslim töreninde bir kişinin sergilediği sorumsuz davranış tepki çekti.
  • Sivas,Mardin,Siirt,S.Urfa,Gaziantep,Van,Çanakkale,Körfez,Ağrı,Kars,K.Maraş,Sinop,Erzincan,Elazığ,Antakya,Samsun Havaalanlarından çok daha fazla trafiği olan Hazerfan Havaalanını küçük diye bu kadar küçümsemeyin.
  • Birinin değerini kaybettiğimiz zaman anlarız ya beyler airporthaberi de bir gün kaybederseniz ne kadar büyük bir iş yaptıklarını o zaman anlarsınız. Sektör için en büyük değerlerden birisi bana kalırsa. Bazıları sigara içen vatandaşın sitesi ile airporthaberi birbirine rakip gibi göstermesi de çok saçma . ya siz körsünüz ya da ben! burada günde 30-40 haber okuma imkanım oluyor diğeri 10 günde ancak bu kadar haber koyuyor sitesine. bu durumda nasıl rakip olarak görüyorsunuz? bir de airporthaberin gece yarıları apronda yapılan operasyonlara katıldığını milyar dolarlık ihaleleri dakika dakika aktarma başarısına karşılık olarak yaptıkları tek atlatma haber uçağın hasar dahi almadığı talihsiz bir kaza olmuş... işte airporthaber farkı burada
  • Meyve veren ağaç taşlanır, Airporthaberle diğerleri arasında dağlar kadar fark var ve sektörün en etkili haberciliğini Airporthaber yapıyor. Eğri oturup doğru konuşmak lazım.
  • Etrafınıza bakın göreceksiniz.
  • sayin airporthaber yetkilileri, bu haber size ait, okey, altina uyari koymusunuz ve fotolari markalamisiniz. fakat dis kaynakli haberlerinizde kaynak gosterdiginizi goremedim. mesela tacizci yolcu haberinde haber kaynagi yok, fotolari da sizin cekmis oldugunuzu dusunmuyorum. bence dis kaynakli haberlerinizde ve fotolarda siz de kaynak gostermelisiniz. saygilarimla bilgilerinize arz.
  • bende karşıyım ama apron denen yerde ot hiç görmemiştim aliduru haberini niye yazmadığınızı merak ettim
  • TAMAM YAPILAN YANLIS AMA BU YANLISI YAPANIN SIZE RAKIP BASKA BI INTERNET SITESININ SAHIBI OLMASI RASTLANTIMIDIR ACABA....
  • Oncelikle sigara icildigi icin tabiki ovucu bir kelime yazamam. Cunku sigaranin sagligimiza zarar verdigini tum dunya biliyor. Ancak icilen yer eger havalimaninin apronu ise bu konuda (varsa) apron veya ilgili meydan gorevlileri uyuyormuydu. Bir diger konu sigara icen kisinin kim oldugunu eski bir havaci olarak internetten biliyorum ve kendisinin kurallari bilmeyecek kadar cahil olabilecegini dusunmuyorum. Sizin meslektasiniza karsi boyle bir haber yapmanizi da acikcasi kiniyorum. Cunku hepimiz bu sektoru gonulden destekleyen kisileriz. Havacilik sektoru bir tutkudur. Kerosin insanin cigerine gectigi zaman kolay kolay bu sektorden vazgecemez. Varsa Kisisel sorunlarinizi karalayarak degil konusarak cozmenizin daha dogru olacagini dusunuyorum
  • Sanki İspanya'da içiliyor diye burada da mı apronda sigara içilecek. Bi yerde yapılan yanlıs bir baska yerde de yapılmak zorunda mı?
  • günde üç tane eğitim pırpırının iniş kalkış yaptığı hazerfen havaalanında içilen sigaradan dolayı arkadasa sorumsuz diyenlerin madrit barajas havaalanında apronda ve yolcu terminallerinde bile sigara içildiğini görmelerini tavsiye ederim!!!!!

Tarih: 24 Ocak 2009

Yer: Hezarfen Havaalanı

Hezarfen Havaalanı ruhsat teslim töreni için Sivil Havacılık Genel Müdürü Ali Arıduru’nun da aralarında bulunduğu çok sayıda davetli Cumartesi günü Hezarfen Havaalanı’nda bir araya geldi.

Birçok etkinliğin yapıldığı tören özel gösterilerle bir hayli keyifli geçti. Akrobasi pilotu Ali İsmet Öztürk’ün yaptığı gösteriyi bütün katılımcılar ilgiyle izledi.

Ancak izleyenler arasında biri vardı ki, belki de etkinliğin tek kötü görüntüsü o idi.

Amatör bir internet portalının sahibi bu kişi, apron kurallarını hiçe saydı ve onlarca kişinin uyduğu sigara yasağına tek başına meydan okudu.

Katılımcıların hayranlıkla izlediği gösteri uçuşlarını o da izliyordu ancak diğer izleyiciler apronda olmanın kurallarına uyarken o bu kuralı hiçe sayıyor ve sigarasını keyifle içiyordu. Hem de uçakların bulunduğu bir ortamda. Ne diyelim yorum sizin...

Ahmet Tunagür

Ahmet Tunagür

UYARI

APRONDA SİGARA REZALETİ...

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

APRON KEDİSİ ~ 15 yıl önce
Sivas,Mardin,Siirt,S.Urfa,Gaziantep,Van,Çanakkale,Körfez,Ağrı,Kars,K.Maraş,Sinop,Erzincan,Elazığ,Antakya,Samsun Havaalanlarından çok daha fazla trafiği olan Hazerfan Havaalanını küçük diye bu kadar küçümsemeyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Doğrucu Davut ~ 15 yıl önce
Birinin değerini kaybettiğimiz zaman anlarız ya beyler airporthaberi de bir gün kaybederseniz ne kadar büyük bir iş yaptıklarını o zaman anlarsınız. Sektör için en büyük değerlerden birisi bana kalırsa. Bazıları sigara içen vatandaşın sitesi ile airporthaberi birbirine rakip gibi göstermesi de çok saçma . ya siz körsünüz ya da ben! burada günde 30-40 haber okuma imkanım oluyor diğeri 10 günde ancak bu kadar haber koyuyor sitesine. bu durumda nasıl rakip olarak görüyorsunuz? bir de airporthaberin gece yarıları apronda yapılan operasyonlara katıldığını milyar dolarlık ihaleleri dakika dakika aktarma başarısına karşılık olarak yaptıkları tek atlatma haber uçağın hasar dahi almadığı talihsiz bir kaza olmuş... işte airporthaber farkı burada

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Amadeus ~ 15 yıl önce
Meyve veren ağaç taşlanır, Airporthaberle diğerleri arasında dağlar kadar fark var ve sektörün en etkili haberciliğini Airporthaber yapıyor. Eğri oturup doğru konuşmak lazım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sigara ~ 15 yıl önce
Etrafınıza bakın göreceksiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
leblebi tozu ~ 15 yıl önce
sayin airporthaber yetkilileri, bu haber size ait, okey, altina uyari koymusunuz ve fotolari markalamisiniz. fakat dis kaynakli haberlerinizde kaynak gosterdiginizi goremedim. mesela tacizci yolcu haberinde haber kaynagi yok, fotolari da sizin cekmis oldugunuzu dusunmuyorum. bence dis kaynakli haberlerinizde ve fotolarda siz de kaynak gostermelisiniz. saygilarimla bilgilerinize arz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ae ~ 15 yıl önce
bende karşıyım ama apron denen yerde ot hiç görmemiştim aliduru haberini niye yazmadığınızı merak ettim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HATA ~ 15 yıl önce
TAMAM YAPILAN YANLIS AMA BU YANLISI YAPANIN SIZE RAKIP BASKA BI INTERNET SITESININ SAHIBI OLMASI RASTLANTIMIDIR ACABA....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bilgi ~ 15 yıl önce
Oncelikle sigara icildigi icin tabiki ovucu bir kelime yazamam. Cunku sigaranin sagligimiza zarar verdigini tum dunya biliyor. Ancak icilen yer eger havalimaninin apronu ise bu konuda (varsa) apron veya ilgili meydan gorevlileri uyuyormuydu. Bir diger konu sigara icen kisinin kim oldugunu eski bir havaci olarak internetten biliyorum ve kendisinin kurallari bilmeyecek kadar cahil olabilecegini dusunmuyorum. Sizin meslektasiniza karsi boyle bir haber yapmanizi da acikcasi kiniyorum. Cunku hepimiz bu sektoru gonulden destekleyen kisileriz. Havacilik sektoru bir tutkudur. Kerosin insanin cigerine gectigi zaman kolay kolay bu sektorden vazgecemez. Varsa Kisisel sorunlarinizi karalayarak degil konusarak cozmenizin daha dogru olacagini dusunuyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pits ~ 15 yıl önce
Sanki İspanya'da içiliyor diye burada da mı apronda sigara içilecek. Bi yerde yapılan yanlıs bir baska yerde de yapılmak zorunda mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
versage ~ 15 yıl önce
günde üç tane eğitim pırpırının iniş kalkış yaptığı hazerfen havaalanında içilen sigaradan dolayı arkadasa sorumsuz diyenlerin madrit barajas havaalanında apronda ve yolcu terminallerinde bile sigara içildiğini görmelerini tavsiye ederim!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000